Otěhotnět přes kondom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
8.4.11 10:38
lucineeccka píše:
Já znám podobný případ, v poradně jsem bavila s paní, ta říkala, že první bylo plánované, druhý byl přes kondom, třetí taky.Tak si potom nechala dát tělísko a stejně do toho vlítla. :-D
Monny89 píše:
ja teda ne, ale kamaradka, ma takhle tri deti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jj, a co je na tom to nejlepsi, tak ona mela u te treti holky menses az do 4.mesice, takze to vlastne ani nevedela :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
8.4.11 10:41

já jsem měla MS až do 22.tt :mrgreen:
přesně na den :)) jenom jednou jsem měla týden zpozdění, tak jsem si udělala 3 testy a všechny byly negativní…a za 3 dny jsem to dostala, tak jsem to neřešila :oops:
přišla jsem na to při preventivní prohlídce na gyndě… :oops: :-)

Monny89 píše:
lucineeccka píše:
Já znám podobný případ, v poradně jsem bavila s paní, ta říkala, že první bylo plánované, druhý byl přes kondom, třetí taky.Tak si potom nechala dát tělísko a stejně do toho vlítla. :-D
Monny89 píše:
ja teda ne, ale kamaradka, ma takhle tri deti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jj, a co je na tom to nejlepsi, tak ona mela u te treti holky menses az do 4.mesice, takze to vlastne ani nevedela :roll: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 08.04.11 v 10:43

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
8.4.11 10:42

Drž mi tam místo :-D

xyz píše:
No tak na to se nedá říct nic jiného než: „A DO PRDELE!“
To jsem snad ani raději neměla číst. HA nemůžu, tělísko mi nesedělo, spoléháme na kondom, ale jak již bylo psáno - manžel má dost kvalitní materiál :zed: :zed: :zed:Tak já jdu balit kufry a jedu do kláštera, pa.
  • Citovat
  • Upravit
36544
8.4.11 10:44

luci - coze 8-o To je fakt sila, ze to to telo nepobralo :think:
A vedela jsi, ze jsi tehu nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.4.11 10:45

ted jsem si precetla tvuj editovany prispevek.. to je fakt sila 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
8.4.11 10:53

Bylo to hustý :mrgreen: Nic mi nebylo, nic jsem nepřibrala. Byla jsem tam v úterý a v pátek si šla pro průkazku a byla jsem 24 tt :mrgreen:
Když jsem někomu řekla, že jsem v 6 měsíci tak mě koukali jak na blbce :lol:

Monny89 píše:
ted jsem si precetla tvuj editovany prispevek.. to je fakt sila 8-o
  • Citovat
  • Upravit
lucineeccka
8.4.11 10:54

teď se tomu směju, ale 9.února 2010 mi do smíchu opravdu nebylo…

Monny89 píše:
ted jsem si precetla tvuj editovany prispevek.. to je fakt sila 8-o
  • Citovat
  • Upravit
3412
8.4.11 11:00

luci a co pohyby? Musela si mít už trošku „oteklé“ bříško? Na profilovce vypadáš jako štíhlá holka, kdybys měla pár kila navíc, tak se to dá snýst, ale takhle? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
8.4.11 11:05

já jsem nic necítila :nevim:
když jsem se v říjnu vážila měla jsem 50kg, když jsem se vážila na gyndě v únoru měla jsem 50,9 kg. Břicho jsem vůbec neměla.Až kolem 30tt mi vyskočilo.

Miarei píše:
luci a co pohyby? Musela si mít už trošku „oteklé“ bříško? Na profilovce vypadáš jako štíhlá holka, kdybys měla pár kila navíc, tak se to dá snýst, ale takhle? 8-o
  • Citovat
  • Upravit
49
8.4.11 11:09

Lucinecko, to je teda fakt něco. A kdy sis dělala ty testy, co byly negativní? Už jsem slyšela, že to tak může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
8.4.11 11:09

si záhada :lol:
Já taky břicho dlouho neměla, v půlce osmého mi říkali „jééé, na vás už je to vidět“ :lol:

JInak k otěhotnění přes kondom, ta spolehlivost je snížená špatným skladováním a dále špatným používáním.
„kapkám lásky“ taky nikdo nevěří že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
8.4.11 11:14

ale jak tak poslouchám tak nejsem jediná, táta mi asi před 3 týdny říkal, že nějakou paní odvezl manžel do Motola se žlučníkem a ona mu za pár hodin volala, že mají mimčo :))) takže jsem na to přišla relativně brzy :-D
u nás to kapička lásky být opravdu nemohla. Měli jsme kondom než jsme šli na " věc" :-)

Miarei píše:
si záhada :lol:
Já taky břicho dlouho neměla, v půlce osmého mi říkali „jééé, na vás už je to vidět“ :lol:JInak k otěhotnění přes kondom, ta spolehlivost je snížená špatným skladováním a dále špatným používáním.
„kapkám lásky“ taky nikdo nevěří že :lol:
  • Citovat
  • Upravit
49
8.4.11 11:17

Lucinecko, prosím prosím, kdy sis dělala ty negativní testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
8.4.11 11:19

jojo, o tom případu jsem slyšela, ale paní byla jaksi objemnější (údajně)

Přítel (dr.) mi vyprávěl o pacientce, která přišla na chirurgii s bolestmi břicha, už měla jasnou čárku od pupku dolů, lehce nafouklý bříško, i pohmatově bylo cítit, že v břiše je mimí a ona prý „néé, to není možný, já neměla sex už půl roku a mám MS“ tak jí poslal na krev a UZV, protože si začal o sobě myslet, že je blázen a ona normálně v 6 měsíci 8-o A to byla taky normálně veliká holká, ale prý taková jednodušší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
8.4.11 11:21

koncem listopadu a podle dr, jsem měla otěhotnět koncem sprna :-)

mariy píše:
Lucinecko, prosím prosím, kdy sis dělala ty negativní testy?
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky