Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lucineeccka píše:
Já znám podobný případ, v poradně jsem bavila s paní, ta říkala, že první bylo plánované, druhý byl přes kondom, třetí taky.Tak si potom nechala dát tělísko a stejně do toho vlítla.
Monny89 píše:
ja teda ne, ale kamaradka, ma takhle tri deti![]()
![]()
Jj, a co je na tom to nejlepsi, tak ona mela u te treti holky menses az do 4.mesice, takze to vlastne ani nevedela
![]()
já jsem měla MS až do 22.tt ![]()
přesně na den
jenom jednou jsem měla týden zpozdění, tak jsem si udělala 3 testy a všechny byly negativní…a za 3 dny jsem to dostala, tak jsem to neřešila ![]()
přišla jsem na to při preventivní prohlídce na gyndě…
![]()
Monny89 píše:lucineeccka píše:Jj, a co je na tom to nejlepsi, tak ona mela u te treti holky menses az do 4.mesice, takze to vlastne ani nevedela
Já znám podobný případ, v poradně jsem bavila s paní, ta říkala, že první bylo plánované, druhý byl přes kondom, třetí taky.Tak si potom nechala dát tělísko a stejně do toho vlítla.
Monny89 píše:
ja teda ne, ale kamaradka, ma takhle tri deti![]()
![]()
![]()
![]()
Příspěvek upraven 08.04.11 v 10:43
Drž mi tam místo ![]()
xyz píše:
No tak na to se nedá říct nic jiného než: „A DO PRDELE!“
To jsem snad ani raději neměla číst. HA nemůžu, tělísko mi nesedělo, spoléháme na kondom, ale jak již bylo psáno - manžel má dost kvalitní materiál![]()
![]()
Tak já jdu balit kufry a jedu do kláštera, pa.
luci - coze
To je fakt sila, ze to to telo nepobralo ![]()
A vedela jsi, ze jsi tehu nebo ne?
ted jsem si precetla tvuj editovany prispevek.. to je fakt sila ![]()
Bylo to hustý
Nic mi nebylo, nic jsem nepřibrala. Byla jsem tam v úterý a v pátek si šla pro průkazku a byla jsem 24 tt ![]()
Když jsem někomu řekla, že jsem v 6 měsíci tak mě koukali jak na blbce ![]()
Monny89 píše:
ted jsem si precetla tvuj editovany prispevek.. to je fakt sila
teď se tomu směju, ale 9.února 2010 mi do smíchu opravdu nebylo…
Monny89 píše:
ted jsem si precetla tvuj editovany prispevek.. to je fakt sila
luci a co pohyby? Musela si mít už trošku „oteklé“ bříško? Na profilovce vypadáš jako štíhlá holka, kdybys měla pár kila navíc, tak se to dá snýst, ale takhle? ![]()
já jsem nic necítila ![]()
když jsem se v říjnu vážila měla jsem 50kg, když jsem se vážila na gyndě v únoru měla jsem 50,9 kg. Břicho jsem vůbec neměla.Až kolem 30tt mi vyskočilo.
Miarei píše:
luci a co pohyby? Musela si mít už trošku „oteklé“ bříško? Na profilovce vypadáš jako štíhlá holka, kdybys měla pár kila navíc, tak se to dá snýst, ale takhle?
Lucinecko, to je teda fakt něco. A kdy sis dělala ty testy, co byly negativní? Už jsem slyšela, že to tak může být.
si záhada ![]()
Já taky břicho dlouho neměla, v půlce osmého mi říkali „jééé, na vás už je to vidět“ ![]()
JInak k otěhotnění přes kondom, ta spolehlivost je snížená špatným skladováním a dále špatným používáním.
„kapkám lásky“ taky nikdo nevěří že ![]()
ale jak tak poslouchám tak nejsem jediná, táta mi asi před 3 týdny říkal, že nějakou paní odvezl manžel do Motola se žlučníkem a ona mu za pár hodin volala, že mají mimčo
takže jsem na to přišla relativně brzy ![]()
u nás to kapička lásky být opravdu nemohla. Měli jsme kondom než jsme šli na " věc" ![]()
Miarei píše:
si záhada
Já taky břicho dlouho neměla, v půlce osmého mi říkali „jééé, na vás už je to vidět“JInak k otěhotnění přes kondom, ta spolehlivost je snížená špatným skladováním a dále špatným používáním.
„kapkám lásky“ taky nikdo nevěří že
jojo, o tom případu jsem slyšela, ale paní byla jaksi objemnější (údajně)
Přítel (dr.) mi vyprávěl o pacientce, která přišla na chirurgii s bolestmi břicha, už měla jasnou čárku od pupku dolů, lehce nafouklý bříško, i pohmatově bylo cítit, že v břiše je mimí a ona prý „néé, to není možný, já neměla sex už půl roku a mám MS“ tak jí poslal na krev a UZV, protože si začal o sobě myslet, že je blázen a ona normálně v 6 měsíci
A to byla taky normálně veliká holká, ale prý taková jednodušší
koncem listopadu a podle dr, jsem měla otěhotnět koncem sprna ![]()
mariy píše:
Lucinecko, prosím prosím, kdy sis dělala ty negativní testy?