Špinění v 7. týdnu těhotenství

3991
7.4.11 19:44

špinění v 7tt

Ahoj holky, špiněla jste některá v 7tt? nic mě nebolelo, sla jsem čurat a všimla jsem si, že slabe špiním a děsně mě to vyděsilo :-( volala jsem hned na gyndu a doktor mi řekl, at si jdu hned lehnout, tak ležím a doufám, že to bude v pořádku, zítra jdu na gyndu.. Máte se špiněním v těhotenství některá zkušenosti a jak to dopadlo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
7.4.11 19:48

Měla jsem,ale já jela hned na pohotovost,nečekala jsem do dalšího dne,udělali mi utz a zjistili,že mám nízko položenou placentu,ale hlavně mimi bylo ok.Opakovalo se to pak ještě jednou asi ve 11 tt,taky jsem hned jela a pořád ta placenta.Pak už nic,popotáhla se růstem dělohy nahoru a už to bylo ok.Ted mám 3 m mimčo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
7.4.11 19:50

Špinění na začátku je velmi časté a většinou to bývá normální jev. Pokud vyloženě nekrvácíš čerstvou krví, tak by to mělo být v pohodě. Poslechni doktora, lež a odpočívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
7.4.11 19:54

Ahoj Annie,
trochu jsem špinila v sobotu a od té doby klid. S dr. jsem si mailovala a psal mi, že to asi nebude nic vážného. Je to na začátku časté a pokud to bylo jen trochu a nebude to pokračovat, tak by to mělo být v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3991
7.4.11 19:54

tak snad to bude taky jen neco takovýho:) ale hrozne se bojim :cry: ale nic me neboli, jen to spineni.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3991
7.4.11 19:58

no silné to spinení není, takové okrové, trochu do hneda.. :roll: slunicko, tak to snad bude dobrý, ty jsi ve stejné fázi těhu jako já a když ti doktor řek, že to nic není, tak to asi bude normální…snad..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
7.4.11 19:58
annnie píše:
tak snad to bude taky jen neco takovýho:) ale hrozne se bojim :cry: ale nic me neboli, jen to spineni.. :roll:

Ahoj Ann, těžko říct, nemusí to být nic vážného, ale zrovna tak to může značit nějaký problém. Není dobré to podceňovat. Když jdeš zítra k dr., tak to snad vydrží. Já jsem měla ZT v 11 tt, den před revizí jsem na pokyn dr. vysadila utrogestan, krvácela jsem jak sviň a taky jsem neměla žádné bolesti.
Hodně holek třeba špiní v době, kdy mají mít menzes, nemáš mít teď mršku?

• Citovat
  • Upravit
3991
7.4.11 20:05

ahoj sad, to je mi líto, žes přišla o miminko :roll: to musí být hrozný:( doufám, že me to ted taky neceka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
7.4.11 20:06
annnie píše:
ahoj sad, to je mi líto, žes přišla o miminko :roll: to musí být hrozný:( doufám, že me to ted taky neceka :roll:

nemysli hned na to nejhorší…děkuji, už jsem ale v pohodě, brzy jsem byla a příští měsíc jsem už zase snažilka. Budu ti držet pěsti, ať je vše v pořádku :andel:

• Citovat
  • Upravit
3991
7.4.11 20:10

děkuju, taky ti drzim palce, at se brzy zadari a jsi zase těhule :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
7.4.11 20:13
annnie píše:
děkuju, taky ti drzim palce, at se brzy zadari a jsi zase těhule :wink:

moc děkuji, zítra držím pěsti :andel:

• Citovat
  • Upravit
20662
7.4.11 20:19

Já přišla o miminko 2× po sobě,jednou v 5 tt,podruhé ve 12 tt,počkali jsme dvě ms a třetí už nepřišla :wink: A ted mi v postýlce spinká vánoční dareček :hug: Po vánocich jsem o mimi přišla a tak mi poslalo z nebíčka ten nejkrásnější dareček který se mi narodil 23.12. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
7.4.11 20:44

No já tohle zažila te´d :-( Začala jsem špinit 6 tt a za dva dny krvácet.. u mě to nedopadlo dobře, ale tobě držím :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
7.4.11 20:47

Poku jdeš zítra k doktorovi, jenom dobře, může to být banalita, ale také ne.
Já špinila na 8tt a měla jsem hematom v děloze, ale i tak to dopadlo dobře, dneska je Kubíkovi přes 2 roky. Jo a pociťovala jsem slabé jakoby menstruační bolesti. Ty je nemáš, takže si nemyslím, že jsi ten samý případ.
No a u druhého těhu jsem špinila na 20tt, to zase kvůli nízko uložené placentě.
Jsem příkladem toho, že i tak to nemusí dopadnout špatně. Držím palečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
7.4.11 20:49

Já jsem taky drobek krvácela a Dr. mě hned poslala do nemocnice. A vše dopadlo dobře. Opravdu lež a nic nedělej. I čaj si nech udělat, přestože je to prkotina. Přeju Ti, ať Ti to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí