Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, špiněla jste některá v 7tt? nic mě nebolelo, sla jsem čurat a všimla jsem si, že slabe špiním a děsně mě to vyděsilo
volala jsem hned na gyndu a doktor mi řekl, at si jdu hned lehnout, tak ležím a doufám, že to bude v pořádku, zítra jdu na gyndu.. Máte se špiněním v těhotenství některá zkušenosti a jak to dopadlo??
Měla jsem,ale já jela hned na pohotovost,nečekala jsem do dalšího dne,udělali mi utz a zjistili,že mám nízko položenou placentu,ale hlavně mimi bylo ok.Opakovalo se to pak ještě jednou asi ve 11 tt,taky jsem hned jela a pořád ta placenta.Pak už nic,popotáhla se růstem dělohy nahoru a už to bylo ok.Ted mám 3 m mimčo ![]()
Špinění na začátku je velmi časté a většinou to bývá normální jev. Pokud vyloženě nekrvácíš čerstvou krví, tak by to mělo být v pohodě. Poslechni doktora, lež a odpočívej.
Ahoj Annie,
trochu jsem špinila v sobotu a od té doby klid. S dr. jsem si mailovala a psal mi, že to asi nebude nic vážného. Je to na začátku časté a pokud to bylo jen trochu a nebude to pokračovat, tak by to mělo být v pořádku.
tak snad to bude taky jen neco takovýho:) ale hrozne se bojim
ale nic me neboli, jen to spineni.. ![]()
no silné to spinení není, takové okrové, trochu do hneda..
slunicko, tak to snad bude dobrý, ty jsi ve stejné fázi těhu jako já a když ti doktor řek, že to nic není, tak to asi bude normální…snad..:)
annnie píše:
tak snad to bude taky jen neco takovýho:) ale hrozne se bojimale nic me neboli, jen to spineni..
Ahoj Ann, těžko říct, nemusí to být nic vážného, ale zrovna tak to může značit nějaký problém. Není dobré to podceňovat. Když jdeš zítra k dr., tak to snad vydrží. Já jsem měla ZT v 11 tt, den před revizí jsem na pokyn dr. vysadila utrogestan, krvácela jsem jak sviň a taky jsem neměla žádné bolesti.
Hodně holek třeba špiní v době, kdy mají mít menzes, nemáš mít teď mršku?
ahoj sad, to je mi líto, žes přišla o miminko
to musí být hrozný:( doufám, že me to ted taky neceka ![]()
annnie píše:
ahoj sad, to je mi líto, žes přišla o miminkoto musí být hrozný:( doufám, že me to ted taky neceka
nemysli hned na to nejhorší…děkuji, už jsem ale v pohodě, brzy jsem byla a příští měsíc jsem už zase snažilka. Budu ti držet pěsti, ať je vše v pořádku ![]()
děkuju, taky ti drzim palce, at se brzy zadari a jsi zase těhule ![]()
annnie píše:
děkuju, taky ti drzim palce, at se brzy zadari a jsi zase těhule
moc děkuji, zítra držím pěsti ![]()
Já přišla o miminko 2× po sobě,jednou v 5 tt,podruhé ve 12 tt,počkali jsme dvě ms a třetí už nepřišla
A ted mi v postýlce spinká vánoční dareček
Po vánocich jsem o mimi přišla a tak mi poslalo z nebíčka ten nejkrásnější dareček který se mi narodil 23.12. ![]()
No já tohle zažila te´d
Začala jsem špinit 6 tt a za dva dny krvácet.. u mě to nedopadlo dobře, ale tobě držím
![]()
Poku jdeš zítra k doktorovi, jenom dobře, může to být banalita, ale také ne.
Já špinila na 8tt a měla jsem hematom v děloze, ale i tak to dopadlo dobře, dneska je Kubíkovi přes 2 roky. Jo a pociťovala jsem slabé jakoby menstruační bolesti. Ty je nemáš, takže si nemyslím, že jsi ten samý případ.
No a u druhého těhu jsem špinila na 20tt, to zase kvůli nízko uložené placentě.
Jsem příkladem toho, že i tak to nemusí dopadnout špatně. Držím palečky ![]()
Já jsem taky drobek krvácela a Dr. mě hned poslala do nemocnice. A vše dopadlo dobře. Opravdu lež a nic nedělej. I čaj si nech udělat, přestože je to prkotina. Přeju Ti, ať Ti to dobře dopadne.