Špinění v 7. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6095
9.12.11 14:56
lenulina1979 píše:
Ahoj taky jsem trochu před dvěma dny špinila bylo to světle hnědé a bylo to jen jednou ,teď mě po těch dvou dnech navíc přestali bolet prsa a tak mám strach, že je něco v nepořádku. Když jsem volala na gynekologii tak mě sestra řekla že mám zavolat pokud se to zase ukáže, na kontrolu mám jít až 19.12 tak doufám že se z toho nezblázním, nedokážu myslet na nic jiného :,(

To bude v pohode, presne toto jsem mela v 7. tt… asi dva dny slabe spineni, dr. mi rekla, at se setrim a nedelam proste nic namahaveho (tak neluxuj a tak:).. bude to dobre.

Jak tu byla rec o vitaminech, taky nemyslim, ze jsou po nich velke deti, ja brala cele tehu GSmamavit, mimco jsem prenasela 4 dny a malej vazil 3,28 kg a 50 cm.. takze je to fakt individualni.. a brisko jsem mela pidi, ze mi nikdo neveril, ze se tam malej vesel, kdybych ho neporodila, tak neverim ani ja:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
9.12.11 15:20

Já jsem taky špinila a i krvácela a bylo to v pohodě. Když nejsou bolesti a není to pořád tak je to prý v normálu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
9.12.11 15:39

Zažila jsem to v 6tt, vše bylo v pořádku potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
12.1.12 18:09

Špinění v 7tt

U mě se to špinění opakovalo ještě jednou, ale nakonec tohle bylo v pořádku, teď mám ale zase jiný problém mám změny buněk na čípku a tak musím na další vyšetření do Olomouce na onkolog. gynekologii, takže tohle těhotenství se akorát stresuju, navíc tam má doktor volnej termín až 7.2 takže samo lepší. do toho musím taky na diabetologii jelikož mám zvýšený cukr. zlatý první těhotenství :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.12 20:03

holky, co mate za sebou spineni, vsechny pisete, ze jste spinily hnedou krvi, ale ja mam v hlenu svetle cervene jakoby nitky.....stalo se mi to dnes, cely den me poboliva bricho a beham na velkou :oops:
mam za sebou ZT v prosinci, tak mam strach :?

• Citovat
  • Upravit
20662
29.3.12 20:05
@Anonymní píše:
holky, co mate za sebou spineni, vsechny pisete, ze jste spinily hnedou krvi, ale ja mam v hlenu svetle cervene jakoby nitky.....stalo se mi to dnes, cely den me poboliva bricho a beham na velkou :oops:
mam za sebou ZT v prosinci, tak mam strach :?

a ve kterém si tt?pro klid v duši bych zítra zašla k mudr,jestli teda nekrvácíš jasnou krví,jenom tou krví.Já jsem plašan,takže pokaždé když se objevila byt jediná kapka krve,tak jsem mazala na pohotovost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.12 20:10

jsem v 7tt, a to spineni jsemmela jen na papire, kroutila jsem se na wc s prujmem, asi za pul hodky jsem byla znova na wc a spineni zadne…achjo, je to fakt stres :?

• Citovat
  • Upravit
20662
29.3.12 20:12
@Anonymní píše:
jsem v 7tt, a to spineni jsemmela jen na papire, kroutila jsem se na wc s prujmem, asi za pul hodky jsem byla znova na wc a spineni zadne…achjo, je to fakt stres :?

Možná jen praskla cévka.Já měla taky jednou na papíře trošilinku krve,ale fakt jen jednou a pak už nic,ale stejně jsem jela na pohotovosto-měla jsem za sebou SP i ZT,tak jsem se hrozně bála.Naštěstí to bylo o.k.,jen nízko položená placenta,takže se to při ní může stávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
29.3.12 20:54

Já jsem špinila na začátku, asi 7 a 9 tt dvakrát, a to narůžověle i do hněda, taky tam pak byly takové ty vlásečnice, a to jsem ještě zaváděla i utrogestan, takže i přes něj jsem špinila a zatím se držím :andel: snad už to dotáhnu do konce. Myslela jsem, že už je to v háji, ale dobrý, zatímco před rokem jsem nešpinila a stejně jsem měla v 11 tt ZT. Můj dr. říkal, že špiní 50% žen v těhu, tak držím pěsti a kdyžtrak si dojdi k dr., aby ti dal utrogestan :andel: :andel: :andel: drž se a ať vše dobře dopadne.

• Citovat
  • Upravit
8.6.15 05:42

Taky jsem 7tt a včera jsem začala krvácet, přestože se snažím jen odpočívat, nicméně podle menstruačního kalendáře bych mela mít v této dobe ovulku… Navíc beru ještě Utrogestan a i presto jsem začala zase spinit… A zítra jdu k doktorovi, tak doufám bude vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.6.15 16:47

Ja jsem mela minuly tyden 7.tt a taky spineni, jela jsme n pohotovost, ale Dr rikala, ze to byly zbytky stare krve, hyperaktivní miminko ;) Mimi si hleda misto a pozici a vypuzuje nejake zbytky, pokud to neni vyloženě červena, čerstvá krev, neni důvod k panice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí