Pupeční kýla v těhu?

260
7.4.11 18:15

pupeční kýla v těhu?

ahoj holky,
mám takový dotaz. Udělala se vám některé v těhotenství pupeční kýla, která dost bolela? Já jsem 32+1 tt a včera jsme s doktorem odhalili, že to bolení na břiše asi bude ta kýla, nemám tam viditelnou bouli, jen na pohmat takovou menší bouli, ale právě na pohmat hodně bolavou a taky při pohybu, třeba když vstávám ze sedu, z lehu a nebo když se potřebuju překulit z boku na bok. Nemluvě o tom, když se tam prcek chruje a to je skoro pořád. :wink: Je to hodně nepříjemné a doktor povídal, že když to nebude k vydržení, že půjdu na operaci. Tomu se chci vyhnout, jenže představa, že ještě minimálně 7 týdnů strávím tímto způsobem, že se skoro nemůžu pohnout, mě děsí. Už teď si připadám jak neschopný lazar. Napište mi prosím vy, které máte s tímto zkušenost. Děkuju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4569
7.4.11 19:44

Měla jsem pupeční kýlu při druhém i třetím těhotenství, při druhém jsem měla jen mírné problémy a po porodu mi dr řekl že kýla zmizela. Pak jsem otěhotněla s dvojčaty a asi ve 20tt mi začly dost velké bolesti, pomáhalo ležet na zádech. Naštěstí u mě nastala ta nejlepší varianta a tak zhruba za měsíc děloha zacpala kylní branku a bolesti přestaly. Měla jsem taky velký strach at kvůli tomu o miminka nepříjdu. Už jsem 3 roky po porodu a snad konečně tu operaci naplánuju, bolesti mívám ale spíš takové menší.
Ve vašem případě k zakrytí kylní branky nedošlo tak to je asi ta horší varianta, myslím že lepší to už asi nebude a že to budete muset vydržet. Držím palce at to dobře dopadne!! Třeba někdo napíše jinou zkušenost. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
8.4.11 07:53

Haňulíku, tak to jste to krásně zvládli i s dvojčátky. Koukám, že máš 4 děti, to jsi supermatka, mě dají zabrat i ty dvě, teda až to druhé vyleze :lol: Jinak moc děkuju za odpověď. Ať ti děti dělaj jen samou radost.

Tahle noc teda byla úžasná :-( bolesti byly šílený, nejhorší je, když se to toho místa začne vzpírat prcek, to je hrozně ostrá bolest. Od půl čtvrté do čtvrt na šest jsem ležela v teplé vaně a trošku povolilo aspoň tvrdnutí břicha.

Ještě by mě zajímalo, jestli někdo v průběhu konce těhu byl s tímto na operaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
8.4.11 09:40

Bludičko drž se to musí být šílené ach jo. já si teda s tímhle nedovedla představit jak budu tlačit u porodu ale u prostřední uplna pohoda a dvojčata byly císařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
10.4.11 21:09

ahoj Haňulíku, tak dneska se bolest o
90% zmírnila a téměř normálně jsem fungovala. Asi se to bříško zas trošku hnulo jinam, nebo to tam bylo skřípnutý a už to povolilo, každopádně úleva je to ohromná. Kéž by to vydrželo :dance: pro změnu ted zas hlídám pohyby, mám pocit , že se mimčo míň hýbe, ale asi je natočený jinam :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
11.4.11 11:12

Tak to držím palce, je to možné že jsi tam tu kýlu měla trošku skřípnutou. Hlavně kdyby to bolelo fakt hodně tak raději jet do nemocnice, ona to není sranda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí