Přibírání ke konci těhu

109
7.4.11 11:15

přibírání ke konci těhu

Ahojky,
mám dotazík..kolikpak přibíráte nebo jste přibíraly ke konci těhu? Já čekám svoje druhý dítko a s oběma to mám uplně stejně..do poloviny těhu pohoda ale pak docela hukot a nejvíc po 30. týdnu..ted jsem 37. týden a za týden přibírám i 2 kila!!!! Celkově ou obou dětí tak 20 kilo :( Jsem jediná taková hrošule nebo to máte taky tak? Vypadá to jako bych se cpala jako divá ale přes den toho moc nesnim, spíš mě chyta vlčí hlad v noci :// Naštěstí mi dnes dr. oznámila, že se na ozvičkách něco ukázalo, jestli prej nemám nějaký kontrakce..tak snad už se nám ten náš druhej koblížek brzo vyklube na svět! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
7.4.11 11:23

to ja teda tolik nepribrala, a ani ted tolik nejim - snidane, obed, nekdy vecere, nebo behem dne neco prubezne, ale nic extra tucneho…
A mam nahore 12kg… :nevim: Od cca 25tt jsem nabrala 6kg :roll: Ted jsem 34tt, jdu na KO pristi tyden, tak jsem zvedava kolik budu mit zase nahore :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
7.4.11 11:40

:-) tak to já ve 34tt měla už 13kg!!! Ale taky jsem dost nateklá a budu mít v sobě asi dost vody, si myslim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
7.4.11 11:53

ahoj,
jsem 32tt a zatím jsem přibrala 9kg. Do cca 21tt jsem nepřibrala nic, ale pak to šlo rychle - co týden, to kilo 8-o
teď se to nějak zaseklo a už 2 týden vážím stejně. Přitom i jím pořád stejně - pravidelně, menší porce, nepřejídám se (neb by mi pak bylo blbě). Vlčí hlad nemám, chutě taky žádné… no, uvidím, jak to bude ty zbylé týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
7.4.11 11:55

přibrala jsem v těhu 11kg, poslední 2 týdny už se váha nehla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
7.4.11 12:13

Ahoj, já přibrala v prvním těhu 11 kg, v druhém 12 kg. Ale vždy všechno až po polovině, protože tu první polovinu těhu jsem prozvracela. :poblion: Jedla jsem normálně, pravidelně během dne, malé porce, jinak to ani nešlo, když byl prázdný žaludek, bylo mi špatně, když byl moc plný, pálila mě žáha. :mrgreen:
Tak přeji pohodový porod a zdravé miminko. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
7.4.11 12:35
Lennau píše:
Ahojky,
mám dotazík..kolikpak přibíráte nebo jste přibíraly ke konci těhu? Já čekám svoje druhý dítko a s oběma to mám uplně stejně..do poloviny těhu pohoda ale pak docela hukot a nejvíc po 30. týdnu..ted jsem 37. týden a za týden přibírám i 2 kila!!!! Celkově ou obou dětí tak 20 kilo :( Jsem jediná taková hrošule nebo to máte taky tak? Vypadá to jako bych se cpala jako divá ale přes den toho moc nesnim, spíš mě chyta vlčí hlad v noci :// Naštěstí mi dnes dr. oznámila, že se na ozvičkách něco ukázalo, jestli prej nemám nějaký kontrakce..tak snad už se nám ten náš druhej koblížek brzo vyklube na svět! :-)

No mám to podobně, u obou dětí do 20tt pohodička, skoro nic a dále to nějak jede :roll: . Nejím nějak víc, možná mě víc láká sladké, ale i tak nechápu. U prvního jsem nabrala 19kg a nejvíc kil v posledních třech měsících. Teď mám asi osm kilo a z toho je sedm právě od 20tt :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
7.4.11 12:56

No,sama nejsi :mrgreen: ,já měla hukot od začátku do konce,nárůst kileček +20 :mrgreen: ,a to jsem si naivně myslela v 7 měsíci po prvních 12 kilech,že se to zastavilo.Zastavilo,ale až při porodu :lol: .Úspěšně jsem přibírala před koncem 1 - 2 kg týdně.Taky jsem si myslela,že je to voda,bo jsem rodila v srpnu.Prd.Po porodu dole jen 6 kg.Nicméně teď po 7 měsících od porodu mám vše dole.Tak se tím teď netrap.Radši se najez,třeba už rodit nebudeš,a kdy jindy ti to pak svědomí dovolí? :wink:

• Citovat
  • Upravit
5331
7.4.11 12:58

Ahojky.V prvním 21.V druhém jsem až do porodu denně cvičila a bylo to 10.Těch 8 jsem přibrala právě takhle na konci. :twisted: Fakt jsem měla hlad.A ted jsem 20tt mám zatím svojí váhu tak nevím jak se to vyvine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
8.4.11 06:57

Ahoj, jsem těhu poprvé. Asi do 25tt jsem nabrala i přes zvracení děsnou rychlostí 11 kg, pak mi zjistili těhu cukrovku, tak jsem trošku shodila a díky diabet. dietě se dostala na plus 9 kg a to mi vydrželo do minulého týdne. Teď jsem v 37tt a dneska ráno jsem se zhrozila, že mám nahoře skoro 1,5 kg od pondělí, kdy jsem byla na ko :nevim: a nějak mi ztěžkly nohy, ale nateklá nejsem, tak uvidíme jestli se to zastaví :mrgreen: nebo to teď na konci pěkně dohoním :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
8.4.11 07:56

jééé, no tak to já právě trpim tim, že se v noci probudi a musim se nacpat..ne něčeho si zobnout ale fakt se nafutrovat jinak omdlívám a neusnu!!! :mrgreen: A tim to asi hl. bude ale ted už to řešit nebudu, 2 týdny před porodem…tak Vám všem přeju co nejmíň kileček a hodně zdravých miminek! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
8.4.11 09:23
Lennau píše:
jééé, no tak to já právě trpim tim, že se v noci probudi a musim se nacpat..ne něčeho si zobnout ale fakt se nafutrovat jinak omdlívám a neusnu!!! :mrgreen: A tim to asi hl. bude ale ted už to řešit nebudu, 2 týdny před porodem…tak Vám všem přeju co nejmíň kileček a hodně zdravých miminek! :-)

Ahoj já jsem taky v 37. týdnu a už mám nahoře skoro 17 kg :-( ale taky mi jaksi teď poslední týdny natekly nohy (normální boty neobuju), tak doufám, že něco bude i voda a ne jen špeky :roll:
Jo a ten noční hlad, jsem měla jen několik týdnu, to jsem se probudila a bylo mi fakt špatně z hladu, ale stačilo si dát banán a mohla jsem jít zas spát a pak to přešlo :-)
Tak doufám,že co nejvíc kg nechám v porodnici, už před těhu se mi špatně shazovalo, tak snad to pak půjde… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.4.11 16:10

u mě je problém, že mi po prvním dítěti zůstalo 10 kg!!!!! Takže jsem teď na tom fakt blbě! Jsem zvědavá jak to po porodu půjde dolů…moc optimistická v tom ale nejsem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
9.4.11 21:37

Optimismus musí být, jinak dolů opravdu nepůjdou :wink: . Já vím, ono se to lehce říká, já začínala zase od nuly a věřím, že to sundán. Jsem ten typ, který by se s kilčama nahoře nesmířil. Samozřejmě, někdo pro to dělá maximum a ono nic, ale já mám to štěstí, že šla skoro sama a to i po císaři.
Tak držím palečky, ale jde hlavně o miminko, kilečka budeme řešit až potom ne? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
10.4.11 10:05
Lennau píše:
u mě je problém, že mi po prvním dítěti zůstalo 10 kg!!!!! Takže jsem teď na tom fakt blbě! Jsem zvědavá jak to po porodu půjde dolů…moc optimistická v tom ale nejsem :-(

No právě, já taky bojovala s váhou už před těhu (měla jsem 70 kg) a těch 10 kg měla tedy, tak nějak na víc…a ne a ne je shodit a pak jsem otěhotněla a dalších 17 kg na vrch, tak se toho celkem děsím…Minimálně bych se potřebovala dostat aspoň na těch původních 70, ale i to byla hrůza… :-( ach jo no snad to půjde, budu chodit každý den na procházky a snad to shodím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí