Otěhotnět září 2017

70
13.9.17 13:04

Otěhotnět září 2017

Ahojky děvčata :mavam:
Tak která se snaží o mimčo a čekají na vysněné //?
Já mám teď 8 dní do mrchy, tak netrpělivě čekáme :zed:
Tak si tu můžeme zkrátit čas, vyměnit zkušenosti a pokecat :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
181
13.9.17 13:17

Ahoj ja beru prvni mesic clostik uz se snazime rok a pul.no ms byla 5.9 ale jen den pul a vcera duch a dnes v pet rano nic a v sedm zas duch. Ted nevim jestli to ovlivnuje clostik nebo to nebyla menses nebo je toho uz na me trochu moc. Doma mam dvouletyho syna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
13.9.17 13:30

@baracon
Ahoj :mavam:
Tak bych zašla k doktorovi, ten ti řekne asi víc :-)
Já beru jenom gynex a kyselinu listovou, zatím netestuji, snažím se to vydržet až po vynechání.
S přítelem se snažíme skoro 2 roky a bylo by to naše první.
Taky je toho na mě hodně, vzala jsem si 2 práce, do toho stěhování a plánování. Ale dneska mě chlap prý vytáhne do kina :potlesk: :palec:
Tak jsem to na to zvědavá.
Jinak žádné příznaky nemáš? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
13.9.17 14:30

Ahoj holky, v říjnu to bude také rok, co se už snažíme… Plodní jsme, máme jedno dítko a teď během roku jsem otěhotněla dvakrát - ale jednou to bylo mimoděložní a jednou biochemický potrat… Problém je v tom, že mi po tom mimoděložním mi chybí jeden vejcovod, čímž se šance na otěhotnění snižuje a ještě k tomu mám trombofilní nemoc :-( Teď během léta porodily všechny kamarádky své druhé dítko (i já plánovala druhé na toto léto) a jako jediné mi to nevyšlo :-( V říjnu bude rodit švagrová, se kterou se vídáme dost často…Bude to těžké :-( Kéž by se už povedlo! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
13.9.17 14:44

@Sněženka25
Ahooooj :mavam:
To mě mrzí a držím pesticky ať to vyjde.
Okolo mě mají už všichni dítka, takže když jdu s někým na kafe, tak se tam řeší takový ty miminkovsky věci a já tam sedím jak puk 8o
Mám 9 dní do menstruace, snažili jsme se jak to šlo tak snad :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
15.9.17 01:06

/

Holky, my se snažíme 4 měsíc a stále nic. Menstruaci jsem ted posunovala kvuli dovolené, a teď mi přišla 9.9 :/ Už chci mit ty // vysněný. Berete nějaké vitaminy, caje? Poradite mi jak presneji zjistit plodné dny? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
17.9.17 09:01

@Lucia24 ja beru gynex kontryhel a ted poprve clostibegyt a gynprodyl. Delam ovu testy ale je to marny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
17.9.17 15:38

@Lucia24
Ahoj, já beru gynex, piju kontryhel, kyselinu listovou a máme gelík na podporu početí.
Chlap bere macu a kotvičník a občas si dá se mnou gynex :) občas piju meduňku.
Gel i gynex máme první měsíc, jinak to ostatní bereme dlouhodobě.
Mám 3dny do MS :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
17.9.17 21:46

@Janina199 No já teď brala Norethisteron abych posunula MS, a teď nevím jestli mám plodný dny pocitat normalne od 1dne MS :/
Budu drzet palce at nedorazi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
17.9.17 22:14

@Janina199 My se snažíme od března tohoto roku. V listopadu minulý rok se nám to poprvé podařilo, ale v lednu zjištené ZT. Po revizi jsem tak nějak ztratila ovulační hlen, i když ovu podle testů probíhá. Manžel bere Selzink, občas Macu, já klasický těhotenský vitamíny + Ečko. Myslela jsem si, jak po ZT není „pohnojeno“, jak nás každý uklidňoval, a ono nějak né. A to je mi 27.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
26.9.17 22:55

Ahoj holky.Jsem rád, že je tu slupina kde nemusím pročítat stovky příspěvků. Taky se snažíme pár měsíců, nejprve jsme to nechávali náhodě, ale potom jsem už začínala tušit, že mám asi anovulační cyklus. Tenhle cyklus jsem začala brát clostylbegyt, mám ted po ovulaci a zbývá mi asi tak 13 dní do MS, tak jsem zvědavá jak to dopadne, to čekání je nekonečný. Zatím mám teplotu zvýšenou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí