Oteklé koleno

1561
6.4.13 22:52

Oteklé koleno

Ahoj holky, večer mi začalo natíkat koleno a teď ho mám řádně nateklé. Z ničehož nic. Máte zkušenosti? Připadá mi, že mi nohá váží 100 kg a těžko se mi ohýbá, cítím v něm tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
6.4.13 22:56

A nepřipadá ti, že by bylo od věci s tím jet do špitálu, místo sezení tady a ptaní se co s tím? My uz ani rentgen nemáme, co čekáš za odpovědi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
6.4.13 22:57
RadkaOR píše:
Ahoj holky, večer mi začalo natíkat koleno a teď ho mám řádně nateklé. Z ničehož nic. Máte zkušenosti? Připadá mi, že mi nohá váží 100 kg a těžko se mi ohýbá, cítím v něm tlak.

Měl jsem to jednou, jak to přišlo, tak to po pár dnech odešlo, nic jsem s tím nedělal ani u doktora jsem nebyl.
Vůbec nevím proč se mi to stalo, jediné co mě napadlo, že jsem to koleno přetížil, ale víc nevím.
Asi by ale bylo lepší to jít ukázat doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
6.4.13 22:58
No to asi těžko se můžu jen tak sebrat a jet do špitálu když mám doma malý dítě a manžel je pryč. Boha na tuto odpověď jsem fakt čekala. Pročš sem asi píšu?
@berry4 píše:
A nepřipadá ti, že by bylo od věci s tím jet do špitálu, místo sezení tady a ptaní se co s tím? My uz ani rentgen nemáme, co čekáš za odpovědi?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35507
6.4.13 22:59

Nejsi po nejake viroze? Nebo urazu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
6.4.13 23:00
No já včera myla okno a klečela jsem na něm, cítila jsem, že mě to tlačí jako do čéšky nebo tam někam, ale slezla jsem a pak už nic až teď.
@Heineken píše:
Měl jsem to jednou, jak to přišlo, tak to po pár dnech odešlo, nic jsem s tím nedělal ani u doktora jsem nebyl.
Vůbec nevím proč se mi to stalo, jediné co mě napadlo, že jsem to koleno přetížil, ale víc nevím.
Asi by ale bylo lepší to jít ukázat doktorovi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
6.4.13 23:00
Ne nejsem po úraze ani viróze.
@mroe píše:
Nejsi po nejake viroze? Nebo urazu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
6.4.13 23:02

@RadkaOR no asi proto, aby ti někdo vysvětlil po netu, co s tím máš. Takže čekej milion variant a rad. Nebo si myslíš, že ti tady někdo to koleno vyléčí? ;) :roll: Logicky jestli máš problém, tak nikdo jiný, než doktoři a pořádné vyšetření to nerozčísne. Manžel nemanžel, věci se dají řešit i s dítětem. Ráno.

Příspěvek upraven 06.04.13 v 23:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
6.4.13 23:02

Jde mi to jako by i nahoru do stehna a dolů pod koleno, ale to bude asi tím otokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
6.4.13 23:04
Ne tak to mě nenapadlo, že můžu jít ráno na pohotovost, ale teď je ještě večer a když už tu tak sedím tak se holt ptám no.
@berry4 píše:
@RadkaOR no asi proto, aby ti někdo vysvětlil po netu, co s tím máš. Takže čekej milion variant a rad. Nebo si myslíš, že ti tady někdo to koleno vyléčí? ;) :roll: Logicky jestli máš problém, tak nikdo jiný, než doktoři a pořádné vyšetření to nerozčísne. Manžel nemanžel, věci se dají řešit i s dítětem. Ráno.Příspěvek upraven 06.04.13 v 23:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
6.4.13 23:05
No zrovna na tebe jsem fakt čekala, zkazit náladu asi dovedeš hodně rychle. Ano jsem tak tupá, že čekám, že mi to tu někdo vyléčí.
@berry4 píše:
@RadkaOR no asi proto, aby ti někdo vysvětlil po netu, co s tím máš. Takže čekej milion variant a rad. Nebo si myslíš, že ti tady někdo to koleno vyléčí? ;) :roll: Logicky jestli máš problém, tak nikdo jiný, než doktoři a pořádné vyšetření to nerozčísne. Manžel nemanžel, věci se dají řešit i s dítětem. Ráno.Příspěvek upraven 06.04.13 v 23:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
6.4.13 23:06
RadkaOR píše:
No já včera myla okno a klečela jsem na něm, cítila jsem, že mě to tlačí jako do čéšky nebo tam někam, ale slezla jsem a pak už nic až teď.

Já jsem to měl tenkrát tak, že jsem se ráno probudil s nateklým kolenem, takže taky vlastně z ničeho nic. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
6.4.13 23:07

Udělej si octový obklad, pokud teď nemůžeš na pohotovost.
Do asi 2dcl teplé vody nalij 1dcl octa, namož obvaz a zavaž si to a pokud možno, měj to v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
6.4.13 23:09
Já si to stříkala Diky sprejem, měla jsem před rokem zánět šlach na noze tak mi to zůstalo v šuplíku. Ale ten ocet zkusím. Děkuji za radu.
@Januliiik píše:
Udělej si octový obklad, pokud teď nemůžeš na pohotovost.
Do asi 2dcl teplé vody nalij 1dcl octa, namož obvaz a zavaž si to a pokud možno, měj to v klidu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
6.4.13 23:10

Na otoky je dobrý tvaroh. Naplacat, zavázat a nezatěžovat…ať jsi brzy fit a zítra k doktorovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí