Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, večer mi začalo natíkat koleno a teď ho mám řádně nateklé. Z ničehož nic. Máte zkušenosti? Připadá mi, že mi nohá váží 100 kg a těžko se mi ohýbá, cítím v něm tlak.
A nepřipadá ti, že by bylo od věci s tím jet do špitálu, místo sezení tady a ptaní se co s tím? My uz ani rentgen nemáme, co čekáš za odpovědi?
RadkaOR píše:
Ahoj holky, večer mi začalo natíkat koleno a teď ho mám řádně nateklé. Z ničehož nic. Máte zkušenosti? Připadá mi, že mi nohá váží 100 kg a těžko se mi ohýbá, cítím v něm tlak.
Měl jsem to jednou, jak to přišlo, tak to po pár dnech odešlo, nic jsem s tím nedělal ani u doktora jsem nebyl.
Vůbec nevím proč se mi to stalo, jediné co mě napadlo, že jsem to koleno přetížil, ale víc nevím.
Asi by ale bylo lepší to jít ukázat doktorovi.
@berry4 píše:
A nepřipadá ti, že by bylo od věci s tím jet do špitálu, místo sezení tady a ptaní se co s tím? My uz ani rentgen nemáme, co čekáš za odpovědi?
@Heineken píše:
Měl jsem to jednou, jak to přišlo, tak to po pár dnech odešlo, nic jsem s tím nedělal ani u doktora jsem nebyl.
Vůbec nevím proč se mi to stalo, jediné co mě napadlo, že jsem to koleno přetížil, ale víc nevím.
Asi by ale bylo lepší to jít ukázat doktorovi.
@mroe píše:
Nejsi po nejake viroze? Nebo urazu?
@RadkaOR no asi proto, aby ti někdo vysvětlil po netu, co s tím máš. Takže čekej milion variant a rad. Nebo si myslíš, že ti tady někdo to koleno vyléčí?
Logicky jestli máš problém, tak nikdo jiný, než doktoři a pořádné vyšetření to nerozčísne. Manžel nemanžel, věci se dají řešit i s dítětem. Ráno.
Příspěvek upraven 06.04.13 v 23:03
Jde mi to jako by i nahoru do stehna a dolů pod koleno, ale to bude asi tím otokem.
@berry4 píše:
@RadkaOR no asi proto, aby ti někdo vysvětlil po netu, co s tím máš. Takže čekej milion variant a rad. Nebo si myslíš, že ti tady někdo to koleno vyléčí?![]()
Logicky jestli máš problém, tak nikdo jiný, než doktoři a pořádné vyšetření to nerozčísne. Manžel nemanžel, věci se dají řešit i s dítětem. Ráno.Příspěvek upraven 06.04.13 v 23:03
@berry4 píše:
@RadkaOR no asi proto, aby ti někdo vysvětlil po netu, co s tím máš. Takže čekej milion variant a rad. Nebo si myslíš, že ti tady někdo to koleno vyléčí?![]()
Logicky jestli máš problém, tak nikdo jiný, než doktoři a pořádné vyšetření to nerozčísne. Manžel nemanžel, věci se dají řešit i s dítětem. Ráno.Příspěvek upraven 06.04.13 v 23:03
RadkaOR píše:
No já včera myla okno a klečela jsem na něm, cítila jsem, že mě to tlačí jako do čéšky nebo tam někam, ale slezla jsem a pak už nic až teď.
Já jsem to měl tenkrát tak, že jsem se ráno probudil s nateklým kolenem, takže taky vlastně z ničeho nic.
![]()
Udělej si octový obklad, pokud teď nemůžeš na pohotovost.
Do asi 2dcl teplé vody nalij 1dcl octa, namož obvaz a zavaž si to a pokud možno, měj to v klidu
@Januliiik píše:
Udělej si octový obklad, pokud teď nemůžeš na pohotovost.
Do asi 2dcl teplé vody nalij 1dcl octa, namož obvaz a zavaž si to a pokud možno, měj to v klidu
Na otoky je dobrý tvaroh. Naplacat, zavázat a nezatěžovat…ať jsi brzy fit a zítra k doktorovi ![]()