Zánět v prstu

6945
6.4.13 14:48

zánět v prstu

Ahojky holky, od středy se mi zanítil prst. strašně to bolí a já vůbec nevím, co s tím?? Co na to pomůže, je mi jasný, když to do zítřka nepovolí,, že budu muset jít k doktorovi a nevím, zda na kožní nebo někam jinam??? Co na to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
6.4.13 14:52

A kde? Jak? A měla zánět u nehtu, řešilo se to na chirurgii..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
6.4.13 14:53
@gabriela82 píše:
A kde? Jak? A měla zánětu nehtu, řešilo se to na chirurgii..

no je to spíš u nehtu, a jak se to řešili na chrurrgii?? ja se totiž bojím doktoru :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.4.13 14:57

Tak to se ani neptej :mrgreen: dají injekci a ten kus nehtu co to tam drazdi vytrhnou.. Pak jsem dělala v baru a miniaturni kousíček skla se mi tam zapichnul a hrozne to oteklo a hnisalo.. Na to stačila jehla a vycistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.4.13 14:58

Mně se to stalo na noze u palce, mezi nehtem a kůží to bylo úplně rudé, zblízka jsem si všimla, že je tam i hnis. Přes bolest jsem ho vymáčkla (máčkla jsem na nehet a vytekl ven), další den prst vypadal naprosto zdravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
6.4.13 14:59
@gabriela82 píše:
Tak to se ani neptej :mrgreen: dají injekci a ten kus nehtu co to tam drazdi vytrhnou.. Pak jsem dělala v baru a miniaturni kousíček skla se mi tam zapichnul a hrozne to oteklo a hnisalo.. Na to stačila jehla a vycistit.

NOM TAK TO SE TAM POSERU BOLESTÍ TY VOLEE :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
6.4.13 15:00
@micelinka píše:
Mně se to stalo na noze u palce, mezi nehtem a kůží to bylo úplně rudé, zblízka jsem si všimla, že je tam i hnis. Přes bolest jsem ho vymáčkla (máčkla jsem na nehet a vytekl ven), další den prst vypadal naprosto zdravě.

NO JA JSEM TEN PRST PROPICHOVALA ALE NIC TAM NENÍ :( :(, ŽÁDNÝ HNIS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
6.4.13 15:02
@gabriela82 píše:

BOLElo to hodně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.4.13 15:04

@tumpach jen chvilku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
6.4.13 15:06

Tak to mám zrovna taky :). Koupila jsem si Višněvského mast, stojí to jen asi 30 korun, namatlat, zavázat, nerozvazovat. Za dva dny už bylo výrazný zlepšení. Nemohla jsem se toho ani dotknout, taky jsem se hrozně bála k doktorovi, mast fakt pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
6.4.13 15:09

Mě na to zabral až Framykoin…buď ho máš doma nebo Ti ho napíše i obvoďák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
6.4.13 15:14
@Ještídek píše:
Mě na to zabral až Framykoin…buď ho máš doma nebo Ti ho napíše i obvoďák.

no nemám doma, :( zkusím kouoti černou mast a nebo tomu k doktorovi půjdu mam to napuchlý jako prase :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
6.4.13 15:14
@gabriela82 píše:
@tumpach jen chvilku :lol:

hrozně ty jo vtipný :mrgreen:, bojím se zubařů a ještě tohle jesnad hroší ty jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.4.13 15:35

Mě se kdysi zanítila zatržená záděra na ukazováčku, na chíře mi to nastříkali takovým tím suchým ledem na znecitlivění, rozřízli, vymačkali hnis a zafačovali, trochu to bolelo, když to přišlo k sobě, ale nic strašlivýho.
Teoreticky se dá dát v prvopočátku zánětu černá mast, aby se zánět vytáhnul, ale pokud je to už od středy, tak to moc nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
6.4.13 15:58

U povrchových zánětů se to pořeší tak, jak tu bylo popsáno. U zánětu šlach je to o to horší, že to bývá zánětlivé ložisko kombinované s opakovanou jednostrannou námahou (kolegyňka si toto uhnala v práci…) Protože je to strašně bolestivá zálěžitost, tak se rána rozřízne a šlachy se čistí pod celkovou narkózou… Ale to bývá bolest až k nevydržení, že z ní člověk omdlívá. Pokud je to nějaká menší bolest, tak se to pořeší povrchově… teda snad… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí