Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Taky to mam prave na noze… nevite nekdo jak to bezbolestne propichnout aby hnis vytekl ven?.. Uz sem to parkrat mela.. ale na ruce.. mamka meto nejak propichla abylo fajn ale tady to nejak nejde..:(,.. nebo jestli je neco co ten zanet vytahne..
![]()
Zánět by mohla vytahnout ta Višněvského (=černá) mast. Koupíš ji v lékárně za pár korun. Nepíchala bych do toho, zkus tu mast a jestli do dvou tří dnů nezabere tak k doktorovi… Ale je to fakt zázračná mast, určitě pomůže ![]()
@petra_dwo skusim to a budu doufat..:(.. uz seto vazne neda..mam par dni pred svatbou a nerada bych byla s obvazanou nohou u oltare.. :/
@bublinka18 píše:
@petra_dwo skusim to a budu doufat..:(.. uz seto vazne neda..mam par dni pred svatbou a nerada bych byla s obvazanou nohou u oltare.. :/
mě se to taky stalo, podchytla jsem včas, hodila tvaroh a dezifikovala A DO 2 DNŮ LEPŠÍ
@bublinka18 Určitě pomůže, dokáže fakt zázraky. Napatlej to na to, zavaž a vydrž na to den nekoukat, nerozbalovat, až zas další den znovu napatlat a zas zavázat a nekoukat. Já do toho měla pořád tendenci rejpat ale fakt to musí mít klid a čas..
A hodně štěstí! ![]()
@tumpach tvaroch?
![]()
@petra_dwo Jj mam to napatlany.. zavazany.. rikas den nekoukat.. pisou ze mazat dvakrat az trikrat denne.. takze rikas dnes uz nerozbalovat jo? ![]()
@bublinka18 píše:
@tumpach tvaroch?![]()
@petra_dwo Jj mam to napatlany.. zavazany.. rikas den nekoukat.. pisou ze mazat dvakrat az trikrat denne.. takze rikas dnes uz nerozbalovat jo?
nerozbalovat tu visnovku, tavaroh, aby mi vytáhl horkost a vždycky mi to potom splesklo
, ale nevím.
@bublinka18 Aha, tak to mně řekli den nerozbalovat
Ale vydržela jsem nakonec a fungovalo, třeba funguje i když se rozbaluje
Ale i přímo na chirurgii když jsem jednou chodila s prstem tak mi to zabalili a převaz byl pokaždý za dva dny..
@petra_dwo den nebo dva dyt to je jedno..
jen brutalne smrdi… prijede mi zitra budouci manzel.. chudak..
![]()
@bublinka18 píše:
@petra_dwo den nebo dva dyt to je jedno..jen brutalne smrdi… prijede mi zitra budouci manzel.. chudak..
![]()
No, tak správnej chlap i přítel to pochopí, nebojjj a řešit nebude
@tumpach musi to bejt spravnej chlap kdyz si ho za tejden beru a za 5 mesicu se nam narodi holcicka.. doufejme… ![]()
@bublinka18 píše:
@tumpach musi to bejt spravnej chlap kdyz si ho za tejden beru a za 5 mesicu se nam narodi holcicka.. doufejme…
jé tak to vám přeji, hodne štěstí
@petra_dwo píše:
Smrdí to jak uzený, mýmu to vonělo[/citace
fujj
@tumpach Proč fuj? Kdyby to smrdělo jako kus hovna, tak neřeknu, ale uzený… ![]()