Oteklý penis

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
6.6.13 15:17

@verunkamandarinka šla bych určitě jinam. Nejlíp urologie. Hlavne najdi lékaře kterymi budeš důvěřovat to je nej.
Zkusila bych pomalu přetahovat ale bez násilí. Tou strikackou by to pro zacatek mohlo stačit ale je potreba pravidelnost a zkoušet a zkoušet ;) taky s tím bojuji
Teď se delším 5ti lety prohlídky aby mu to dr zase nepřetahla násilím a neřešili jsme další problém

@Patejl1 ja bych se teda u toho násilí pravé bála toho po praskání a pak těch jizev :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
6.6.13 15:20
@Patejl1 ja bych se teda u toho násilí pravé bála toho po praskání a pak těch jizev :think:

Nepsal jsem násilím, psal jsem přes bolest. Když už tam prasklinka je bolí to jako čert i když žádné další nevznikají. Takže nasilím určitě ne, přes bolest ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.6.13 17:05

@verunkamandarinka my na tohle dostali framykoin… je na drobná poranění a hojí se to pak velmi rychle.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.13 17:42

Mě doktor řekl at to mažeme framykoinovou mastí, ale pak v lékárně chtěli předpis, tak bud doktor netušil, že už je na papír, jako já, a nebo nevim.

Příspěvek upraven 06.06.13 v 17:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.13 17:44

Velmi přemýšlím o obřízce… Hodně jsem přečetla a od ted v tomhle budu z židy za jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.6.13 14:43
@Patejl1 píše:
Nepsal jsem násilím, psal jsem přes bolest. Když už tam prasklinka je bolí to jako čert i když žádné další nevznikají. Takže nasilím určitě ne, přes bolest ano.

jenže mezi tím je jen velmi tenká hranice, kterou nevím jestli u dítěte dokazu správně odhadnout 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.6.13 14:45

@verunkamandarinka framykoin je atb tudíž pokud vím byl na předpis vždy :think:
A s tou obrizkou ja ti nevím porad to chápu jako něco co by si měl ten chlap rozhodnout sam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
13.8.14 19:40

Ahojky oživuji diskusi, mám stejný problém jako zakladatelka, napsala bych to úplně stejně, malý má 17měs. penis nateklý, červený, na dotek bolestiví, obrátila bych se hlavně na zakladatelku jak to dopadlo? pohledám framykoin a počkáme do rána a kdyžtak zaběhnem k dr. děkuji za postřehy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.8.14 19:42

@TynaCut bude mít zánět, takže postup ala framykoin, omývat heřmánkem. Dr s tim asi moc nepomůže - bála bych se toho, že to strhne.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
13.8.14 19:46

Malej si to takhle nedávno strhnul, do krve to měl a pak popraskané, omývala jsem heřmánkem a natírala kalciovkou. V tomto případě bych kalciovku vyměnila za framykoin a určitě šla k dr i když Ti pravděpodobně neřekne nic jiného..

• Citovat
  • Upravit
1034
13.8.14 21:27

TAkový zánět měl ten můj broučín kolem roku a půl, nejlépe nám pomohly sedací koupele v šalvěji, sice u toho bylo řevu, ale zabralo, druhý den po koupeli, když jsem chtěla namazat Framykoinem, tak mu vyteklo dost hnisu, málem jsem se z toho vyvrátila, ale pak už to bylo vpořádku, rychle se mu to zahojilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
13.8.14 21:59

Holky díky uvidím zítra, namazala jsem mu to framykoinem, zítra dáme i koupele a zavolám dr. a myslím, že pokud nebude mít vysoké teploty tak tam ani nepojedem, uvidím. Hnis se žádný zatim neobjevil, tak díky trošku mě to uklidnilo, že to snad nebude tak vážné :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí