Srostlé stydké pysky u holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
39
7.3.09 20:29

srostlé stydké pysky u holčičky

ahojky, už podruhé jsem u dcery objevila že jí srůstají stydké pysky, pokaždé je to po užívání ATB, tuto zimu je měla 3X… máte s tím někdo zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1100
7.3.09 20:33

Ahoj, máme sice kluka, ale v lednu mu po antibiotikách srostl pindík. 8O Předtím šel krásně přetáhnout a teďka tam je jenom taková pididírka sotva na čůrání. Zkouším to, ale vůbec se to nelepší. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
7.3.09 21:44

Asi mám hloupý dotaz, ale jak poznám, že je má srostlý? :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
7.3.09 21:53

Ta větší nebo ta menší?
Osobní zkušenost fakt nemám, ale příbuzná s tím byli na operaci, pak museli promazávat a koupali v heřmánku. Jestli je to ta malá tak promazávat a masírovat u přebalování, ale u té větší? Možná už by se mohla zapojit i sama, Honzík si teď už taky přetahuje sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
7.3.09 22:26

Aso oboje, ona si tam nenechá šahat. Tak nevím, co tam mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
7.3.09 22:44

pardon, zas komunikační uzel s Kykouškem :lol: Já se ptala zakladatelky, která ta holčička to má? Koukám na metříky, má dvě jedna 10M a jedna 4roky.
Ale jinak tvoje metříky už nech tak, teď se ti to vážně povedlo! Dětičky jsou úžasný a fotky hned 4. Nádhera, až se mrňousek narodí tak přijdu na radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
7.3.09 22:53

Kykoušku, tak to asi budeš muset jí tam sáhnout. Kamarádky dcera si taky nenechala, kamarádka odkládala a odkládala a teď její 6l holčička už musela podruhý na operativní zákrok. Problém prý je, že po zákroku je vysoká recidiva. Navíc u holčiček je problém, že jim zarůstá poševní vchod, který na nic zatím nepotřebují, ale chlapečkům zarůstá i vyústění močové trubice a pak se jim špatně močí, bolí je to a tak se na to přijde.
Takže neodkládat!!!

Koukám, že Kykoušek inovoval. Moc pěkný fotečky i metříky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
7.3.09 22:58

Už jsem si vzpomněla na odborný název: synechie.
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Tak kukni tady. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
7.3.09 23:09

jejda, tak až usne, tak se tam mrknu :oops: :oops: .

Lacenko , jo jo už nechám jak to je :lol: , pro radu si klidně přijd. Už jsem vyzkoušela tolik kombinací, že jsem profík 8) :) . Jinak já ti odepisovala do té dizkuse o kojení, že jsem byla protivka protivná a at se na mě nezlobíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.3.09 08:21

má to ta větší… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
8.3.09 13:04

Marzi - tak bych asi fakt zkusila zapojit ji samotnou. Stejně se po čůrání už utírá do papíru (teda u nás ve školce to tak u holčiček je) a asi se i snaží sami si ji umívat tak ji prostě nějak vysvětlit ať si ty pysky malinko vždy povytáhne.
Právě že mnoho maminek holčiček si myslí, že když nemusí přetahovat, tak tím péče o pipinky končí, ale chyba… Taky bych to jistě nevěděla kdyby mi to příbuzná neřekla, koukala jsem jak puk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
8.3.09 13:07

Tak teď jsem asi mimo, co přesně se tedy té holčičce má dělat, aby jí tžo nezarůstalo? Nevím, zda to dělám správně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.3.09 13:37

Tak u nás měla malá srostlé stydké pysky, že nebyl vidět poševní vchod. Dětská nás odeslala na dětskou gynekologii, kde jí tu synechii rozrušili takovou jakoby pletací jehlou. Vůbec to necítila. Od té doby po každém koupání projedeme mezi pyskama tou vatovou tyčinkou do uší, namazanou Bepanthenem. Zatím je to v poho. Jinak ta doktorka nám říkala, že kdybychom to nedělali, tak jsme tam za týden znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.3.09 20:33

Malá měla taky srostlé stydké pysky, jak byla mrňavá, tak jsem si toho vlasntě ani nevšímla, ona teda je měla srostlé uprostřed a pak dvě dírky. Doktorka doporučila denně mazat olejíčkem a roztahovat od sebe, do týdne to povolilo.
Teď mi kamarádka co má matku z oboru říkala, že by se to u holčiček mělo takhle roztahovat preventivně a sledovat, ať to právě neskončí tou operací.
 Milada

• Citovat
  • Upravit
2977
9.3.09 12:18

Tak to je pro me nove info, a ta doktorka na to prisla jak? Nám se tedy doktorka na pipku nekouka, tak ted cucim ja, ze se tam musi neco kontrolovat 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí