ZAHLENĚNÍ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
6.3.09 09:45

ZAHLENĚNÍ

Ahojky zdravím všechny, holky pomoc! Kdo poradí ,jak na zahleněné 4 měsíční miminko. Odsáváme , ale nic moc, začínáme se dusit hlenama, při tom pokašláváme. Lekařka předepsala kapky na rýnu, na poslech čistý. Moc děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1752
6.3.09 10:08

Zvedni mu pod hlavou (my zvedáme jednu stranu celé postýlky, pořádně větrej a zvlhči mu vzduch (nejlepší je mokrý prádlo). Nám taky pomáhalo časté čištění nosíku libenarem a taky čaj mezi kojením, protože to mlíčko přeci jen trochu zahleňuje.
Držím palce, aby vás to brzy pustilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21475
6.3.09 10:28

ještě bych doplnila, že mokré prádlo ano, ale ne čerstvě vyprané - při schnutí se uvolňuje prací prášek.
pak se ještě doporučuje nahřát trochu oleje, nalít na plínku nebo kapesník a udělat zábal na prsíčka. když byla klárka větší, tak jsme už dělali i mokrý zábal na krk, do igelitu a navrh plínku. ale to tak až v roce a půl. brzo se uzdravte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
10.11.14 08:18

Ahoj, chtěla bych se zeptat zkušenějších. Eliška už má týden rýmu, nemůžu jí odsát (nejde to ani vysavačem), takže se mi zdá, že polyká hleny. Pozoruju, že když jí dávám jídlo, tak se jí jakoby navaluje a ani moc nechce jíst. Dneska jsem jí dala lžičku snídaně a zase. Může to být tím, že ty hleny polyká. Ona nezvrací, jen od toho nemá daleko :?..zdá se mi, že už to trvá dlouho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí