Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím všechny, naše malá 6 měsíců, začala z ničeho nic otevírat pusu naprázdno, leží, kouká, najednu začne klapat pusou naprázdno, jako kapr, zdá se mi to takové nepřirozené, klapne párkrát a potom nic… Zoubky ještě nemáme, takže mě to trochu vyděsilo, připadá mi to jako tik, máte některá podobné zkušenosti? Co s tím? k doktorovi zatím chodit nechci…
@bobule86 nic se neboj, my meli taky pred 2 mesici obdobi „kaprika“. Myslim, ze je to uplne normalni ![]()
@darkblack _To ona ne, dělá to i dost rychle, tak nwm, co to má znamenat, ale je pravda, že když jíme, kouká úplně jako uhranutá…
@bobule86
jéééé to mě pobavilo (v dobrém!!!) ![]()
máme totiž natočené na videu, jak náš malej v ca 5měsících dělá kapra!!
hrozně se mu to tehdy líbilo a nějaký ten týden to dělal, nevím už jak dlouho. Prostě klapal pusou, jen tak, když ležel pod hrazdičkou nebo i jen na dece
smáli jsme se tomu (možná proto to i dělal celkem dlouho, pár týdnů) a natočili jsme si to ![]()
hele teď je mu 4,5 roku a tu pusu má teď v jednom kuse otevřenou a nezavře ji a nezavře, furt jenom kecá!!
jinak normální, jen v té školce vykecá snad úplně všecko ![]()
myslím že to nic nebude ![]()
@budi Dobrý no, to mně taky nadlo, že se chystá k mluvení a už tu pusinku nezavře, já jako malá jsem brzy mluvila a pusa mi jede dodnes, tak nwm, snad to je ono ![]()
@bobule86
já miluju ty chvíle, kdy mu dám jídlo a on je pár minut zticha ![]()
však se můžeš zmínit dětské doktorce při příští kontrole… za zeptání nic nedáš.
ale třeba to do té doby prostě přestane dělat ![]()
Muj malej, taky 6mesiců dělá úplně to samé, dokonce se mu podaří občas vyloudit pri tom pohybu i nejakou slabiku ![]()
Ahoj, moje půlroční dcera tohle přesně dělá teď taky - asi dva týdny. Je to srandovní, všichni si to doma užíváme. Neboj, určitě to není žádná patologie ![]()
Díky moc, jsem byla vyděšená, tak snad to je OK… Ale že nás Ti broučci naši mají pod palcem že?