Otevřená náušnička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Badboda
7.9.22 18:07

Otevřená náušnička

Dobrý večer, prosím o radu kam se obrátit. Dceři se ráno odepla náušnička( zapínání vepředu na háček) ráno nebyl čas, tak se jí pokouším zapnout od příchodu ze školky. S malými pauzami už 2 hod. Evidentně to není v mých silách, taková blbost a prostě mi nejde zapnout, nemůžu se trefit do toho háčku, je to tak mrňavé, že to ani pořádně už nevidím. Prosím pokud to někdo řešil, kam se obrátit? Na doktorku nebo snad ve zlatnictví? Děkuji
Je to prkotina ale fakt už mi došly nervy a nechci aby ji dírka na oušku zarostla

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11784
7.9.22 18:10

Asi bych požádala třeba sousedku jestli by se jí to nepovedlo nebo aspoň nepridrzela dítě v klidu…ale k doktorů fakt ne…to už bych se na to radši vyprdla a dojela koupit ty bez zapínání jak se tam dávají ty čudlíky…😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
7.9.22 18:12

Chlapovi to taky nejde?

• Citovat
  • Upravit
Badboda
7.9.22 18:17
@np10021 píše:
Chlapovi to taky nejde?

Na služební cestě momentálně 😎

• Citovat
  • Upravit
Badboda
7.9.22 18:18

@Vladusxx taky možnost, ale je mi to dost líto. Byly dost drahé, od obou babiček..

• Citovat
  • Upravit
11784
7.9.22 18:21

Jasný však je můžeš zkusit nandat třeba o víkendu přes den, v klidu…kdy z toho nebudete obě vynervovane jako jste určitě zrovna teď že to nejde ;) my jsme teď ztratily někde nausnicku které dcera před měsícem dostala o narozeninám taky celkem drahe od babiček…nemám doma žádné jiné v dětské velikosti a tamtu nemůžu najít…tak sem ji dala nějaké svoje obyčejné a modlím se aby ji nevadilo obyč stribro..a budu muset počkat jestli tamta někde nevyplave..blbě je že jsme ten den zrovna cestovali a já si fakt nevybavují jestli ji ráno při vstávání měla nebo ne 🙈 bohužel je asi nadobro ztracená…

Příspěvek upraven 07.09.22 v 18:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21984
7.9.22 18:22

To nemáš ve svém okolí nikoho jiného známého dospělého, kdo by to udělal? Kamarádka, sousedka, paní učitelka ve školce, známá na hřišti… Přece nežiješ ve vzduchoprázdnu, do 2-3 dnů jí rozhodně nic nezaroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
7.9.22 18:28

@Badboda zkus tu kámošku, sousedku a přinejhorším ten zlatník. K doktorce bych s tímhle opravdu nechodila.

• Citovat
  • Upravit
Badboda
7.9.22 18:31
@BohunkaP píše:
To nemáš ve svém okolí nikoho jiného známého dospělého, kdo by to udělal? Kamarádka, sousedka, paní učitelka ve školce, známá na hřišti… Přece nežiješ ve vzduchoprázdnu, do 2-3 dnů jí rozhodně nic nezaroste.

No to sice nežiju, můžu to zítra zkusit u paní učitelky 😁 ale stačila mi její reakce a obličej, když jsem ji asi před měsícem žádala, zda ji může namazat obličej a krk když půjdou ven..

• Citovat
  • Upravit
Badboda
7.9.22 18:35
@np10021 píše:
@Badboda zkus tu kámošku, sousedku a přinejhorším ten zlatník. K doktorce bych s tímhle opravdu nechodila.

Já vycházela z toho, když ji Dr nastřelovala a to byly ty s čudlíky vzadu a řekla, že jak koupíme zapínací, můžem přijít, a vyměnila je😉

• Citovat
  • Upravit
41757
7.9.22 18:37

Počkej do zítra, ona jí dírka nezaroste, pokud není nová. Pak zkus znovu, v klidu. Nebo zkus nějakou sousedku. Možná zkusit zlatnictví, ať ověří, že je v pořádku a nebude se rozepínat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21984
7.9.22 18:41
@Badboda píše:
No to sice nežiju, můžu to zítra zkusit u paní učitelky 😁 ale stačila mi její reakce a obličej, když jsem ji asi před měsícem žádala, zda ji může namazat obličej a krk když půjdou ven..

No tak zkus kohokoli jiného, i kdyby třeba nějakou maminku na hřišti… kdybys byla poblíž, přijdu to malé zapnout klidně sama… to je přece úplná banalita, o kterou se dá poprosit kohokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16353
7.9.22 18:47

Vyspěte se na to a ráno to půjde líp. Není naušnička třeba mastná od kůže nebo nemáš nakrémované ruce? Když by to náhodou nevyšlo, počkej na muže. Mě táta vždycky zapínal a ohýval naušnice kombinačkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4816
7.9.22 18:54

Nevím přesně, co za zapínání myslíš, ale ve zlatnictví dokáží kleštičkami zapínání i trochu “přimáčknout”, aby se tak snadno nerozdělalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6659
7.9.22 19:08

Jo, mně se ve školkovém věku rozepínala náušnice v jednom kuse, naštěstí když vypadla, tak se vždycky našla, až našim došla trpělivost a zašli jsme do zlatnictví, kde ten háček ohli fakt nafest a bylo to.
Trochu problém nastal, když jsem měla otřes mozku a bylo potřeba je sundat kvůli rentgenu, pamatuju si, že to nešlo rozepnout, ale nějak to nakonec dopadlo (nevím jak, ale rentgen mi dělali, to si pamatuju).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí