Otevřená náušnička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2548
7.9.22 20:35
@Vladusxx píše:
Jasný však je můžeš zkusit nandat třeba o víkendu přes den, v klidu…kdy z toho nebudete obě vynervovane jako jste určitě zrovna teď že to nejde ;) my jsme teď ztratily někde nausnicku které dcera před měsícem dostala o narozeninám taky celkem drahe od babiček…nemám doma žádné jiné v dětské velikosti a tamtu nemůžu najít…tak sem ji dala nějaké svoje obyčejné a modlím se aby ji nevadilo obyč stribro..a budu muset počkat jestli tamta někde nevyplave..blbě je že jsme ten den zrovna cestovali a já si fakt nevybavují jestli ji ráno při vstávání měla nebo ne 🙈 bohužel je asi nadobro ztracená…Příspěvek upraven 07.09.22 v 18:25

nedávno dcera ztratila náušničku, myslela jsem si, že někde na zahradě do trávy a už se s ní rozloučila a před pár dny jsem odtáhla postel a ona se tam na mě v rohu smála :D Měla jsem fakt neskutečnou radost. Sice má dcera už nové, levnější, stříbrné, ale tyto schovám jako náhradní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11797
7.9.22 20:45

@Nausika já protřepala postýlku, odtáhla gauč kde jsme ji ráno převlékali, kočárek ve kterém byla..ještě teda musím kouknout do auta…a znovu pořádně prohledat pokojik…o víkendu snad bude cas…tam mi to přijde nejpravděpodobnější že ji prostě spadla ve spaní a někam se zakutalela (hodně se vrtí a sije hlavou sem tam) a jen sme si ráno ve spěchu nevšimli..no..babičky už to vi a tak když se nenajde tak prý dostane k Vánocům jiné… Zatím ji tam dám ty co měla jako první jen pro ně musíme dojet k babičce. tam na oslavě dostala tyhle a ty první tam zůstaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
7.9.22 20:58

@Vladusxx, jestli máte poblíž šikovného zlatníka, tak mu tu zbylou náušničku ukaž a přeptej se, za kolik by ti udělal druhou… Mohlo by to vyjít cenově výhodněji než pár nových a památka od babiček by zůstala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badboda
7.9.22 21:02

Děkuji za reakce, dala jsem ji tu první, co jí nastřelovali jako miminku a o víkendu mi s tím pomůže přítel. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
11797
7.9.22 21:20

@BohunkaP to zní jako dobrý nápad ;) :potlesk:  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat