Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nevíte někdo, zda lze otevřít oktávku bez poškození zámku? Nemám dálkové zavírání, takže rušička to být nemůže..
@mama67 píše:
Ahoj, nevíte někdo, zda lze otevřít oktávku bez poškození zámku? Nemám dálkové zavírání, takže rušička to být nemůže..
jako chceš vědět, jak se dá otevřít auto bez poškození zámku nebo jsi ho zapomněla zamknout?
Chci vědět, zda se to dá aniž by to bylo poznat. Zamknout jsem ho nezapomněla..
Ano dá.. proto když zamykám dálkovým tak stejně ještě sáhnu po zamčení na kliku jestli opravdu zamknuto je…
@mama67 píše:
Chci vědět, zda se to dá aniž by to bylo poznat. Zamknout jsem ho nezapomněla..
Ano dá, zrovna Oktávky jsou myslím dost jednoduché…
Ahoj,
ano da, kazdopadne, nechapu, proc by ti nekdo otviral auto jenom tak…pokud by ho nekdo otevrel, tak bys to urcite poznala…
Jistě, že dá, já proto vždycky ještě když se auto zamkne dálkovým, stejně sáhám na kliku u dvěří a někdy zkoušim i kufr.
Jak jsem psala, dalkac nemám. A jenom tak mi ho určitě neotevřel, obsah auta byl vzhůru nohama, zřejmě ho někdo vyrušil a zdrhnul, hajzl..Jde o to, že mé auto vlastnila firma, která je momentálně v blízkosti mého současného bydliště. Tak jestli si třeba někdo nenechal udělat náhradní klíč..Já jsem třetí majitel a ta firma byla první.. a už je to podruhé co se mi v autě někdo hrabal. Poprvé odcizený blbosti typu spacák apod, naštěstí autosedačka v hodnotě 5000 zůstala, uff
@mama67 tak pokud se ti to už stalo, měla sis nechat vyměnit zámky už dávno…
To, že tá firma sídlí tady, je novinka..Dříve tu nebyli..Až teď mám to podezření, protože jsem začala pátrat. Jasně zámky musím vyměnit. Prvně jsem si říkala, že jsem asi blbá, zapomněla zamknout a tak nějaký bezdak vzal spacák, dnes vím že to náhoda nebyla..