Řekl mi, že mám vrásky...

Anonymní
20.6.17 06:38

Řekl mi,že mám vrásky...

Ahoj.Asi mi tu někdo řekne, že jsem blbka. Přesto to napíšu. Včera jsem seděla u počítače, chlap přišel a koukal na mě a pak mi řekl, že mám dost vrásky u očí. No řeknu vám, to mě nepotěšilo. Furt teď zkoumám v zrcadle, jestli to tak vážně je :( vim, že jsem asi praštěná. Nejsem už mladice, je mi 33 let ale když vám to řekne váš chlap, tak to zabolí. Holky, fakt to mám už tak vidět? klidně pište upřímně, diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20.6.17 06:41

Nepříjde mi, že máš vrásky. Spíš mi příjde, že máš blbouna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
20.6.17 06:47

Myslím, že v pohodě, mně je 38 a mám to obdobně. Znám holčinu 27 let, která má úplné vějířky vrásek kolem očí. Jinak ale co si Tvůj chlap myslí, že mládne? Vrásky jsou přirozenou součástí procesu stárnutí a prostě ve věku přes 30 let už nám není 20, žejo :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
20.6.17 06:50

To opravdu všichni mluvíte se svými muži v rukavičkách a když si něco myslí, tak to nesmí vyslovit? Taky mi nepřijde, že je máte, ale on si třeba myslí, že ano, nemá právo to říct? Myslím, že to neřekl nějak neslušně. Nemám problém vpálit příteli, že přibral a on mě to samé. Chce to mít se ráda, a nebýt rozhozená z nějaké poznámky, kterou já třeba ocenim, že mi řekne. :nevim: (kdo jiný mi ji má upřímně říct)?

Příspěvek upraven 20.06.17 v 06:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.6.17 06:53

Takže bys radši neuprimneho chlapa? Co je špatného na upřímnosti? 8o

• Citovat
  • Upravit
1100
20.6.17 06:56

Máš nebo nemáš a co na tom? Až budeš šedivět, tak si taky budeš počítat každý vlas? A pak to velké bříško a celulitida a povolená kůže… Každý vypadá jak vypadá a je mu tolik let na kolik se cítí. Hlavně se neber tak vážně a nehysterči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
20.6.17 07:02

Nejste sklenikova kvetinka, ne? Obcas se nedivim, ze ve vztazich vazne komunikace…
Taky mozna potrebujete bryle, protoze kdyz spatne vidite a mhourite /zaostrujete/, tak se vam muzou udelat vrasky a to je to, co videl. Takze vam vlastne pomohl svou vsimavosti, abyste si treba zkontrolovala zrak, ne?
Nevic i kdyby tam nejaka vraska byla /coz pocitejte, ze zivot se vam do obliceje zacne promitat, pokud nemate rada botox/, tak ani za to chlap nemuze, ale zase-upozornil vas na to a muzete si koupit krem treba ;)
Netreba brat kazdou kritiku negativne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.17 07:10

Vrasek mas na svuj vek spis mene nez vice, ale ano, nejake mas, stejne jako ja (stejny vek) a skoro kazdy, koho znam. Nevim, co pritel/manzel poznamkou sledoval, ale jsem si jista, ze take vypada jinak nez ve 20. Spis nez vrasky by me zarazila poznamka, kterou povazuji za netaktni a hlavne bezobsaznou, protoze, jak uz jsem rekla, po tricitce vypada kazdy jinak nez pred 10 lety a pokud se odted nehodlas nechat kazdy pulrok propichat injekcemi, tak Ti a hlavne jemu :D asi nezbyde nez to brat jako fakt a pak bych radila se spis zamerit na neco pozitivniho na Tvem vzhledu, neni treba Te otravovat, i kdyby mel stokrat pravdu.

Příspěvek upraven 20.06.17 v 07:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
20.6.17 07:12

Poslala bych ho někam :mrgreen: a řekla mu ať mi dá aspoň litr na nějaký lepší oční krém

ALE ;) i bych se zamyslelala. chce to jen víc pít vody a nějakou tu kosmetiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
20.6.17 07:16

A ty máš doma klon Brada Pitta za mlada, že řešíš nějakou vrásku? :mrgreen:

Nevidím na fotce nic, co by nebylo úměrné tvému věku, nejsi žádná vrásčíta stařena, neboj, :D já tam žádný vrásky v podstatě nevidím, ale nemůžeš si myslet, že celý život bude plet vypadat stejně jako ve dvaceti :D

Časem vrásky přijdou stejne. Nejsme roboti ani voskové figuríny. Jsme opravdu jen lidé. K životu to patří, nic moc s tím nenaděláš.

Příspěvek upraven 20.06.17 v 07:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
20.6.17 07:16

Co jsi mu na to odpověděla? Někdo jich má víc, někdo málo. Je to od něj dost netaktní poznámka. On asi nebude chodící dokonalost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
20.6.17 07:17
@Anonymní píše:
Ahoj.Asi mi tu někdo řekne, že jsem blbka. Přesto to napíšu. Včera jsem seděla u počítače, chlap přišel a koukal na mě a pak mi řekl, že mám dost vrásky u očí. No řeknu vám, to mě nepotěšilo. Furt teď zkoumám v zrcadle, jestli to tak vážně je :( vim, že jsem asi praštěná. Nejsem už mladice, je mi 33 let ale když vám to řekne váš chlap, tak to zabolí. Holky, fakt to mám už tak vidět? klidně pište upřímně, diky

Ale vrásky u očí jsou od smíchu…takže vážně je to tak špatná zpráva? ;)
Nehledě na to, že u tebe se jedná mimické a ne stařecké vrásky…
Spíš mě zaráží, že tě to tak moc rozhodilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
20.6.17 07:24

Nevím… Máte normální pleť třicetileté ženy… :nevim: to víte, že to už nebude stejné jako v patnácti. Nevidím na jeho poznámce nic špatného :nevim: mě ex řek pár měsíců po porodu, že se mu nelíbím, protože jsem přibrala :roll: to je podle mě dost dementní od chlapa :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
20.6.17 07:24

Jeee, někteří děláte, jako by se s ni kvůli tomu rozvedl :roll: :mrgreen: vrasky máme téměř vsichni a podle fotky můžeš být v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59382
20.6.17 07:25
@Anonymní píše:
Ahoj.Asi mi tu někdo řekne, že jsem blbka. Přesto to napíšu. Včera jsem seděla u počítače, chlap přišel a koukal na mě a pak mi řekl, že mám dost vrásky u očí. No řeknu vám, to mě nepotěšilo. Furt teď zkoumám v zrcadle, jestli to tak vážně je :( vim, že jsem asi praštěná. Nejsem už mladice, je mi 33 let ale když vám to řekne váš chlap, tak to zabolí. Holky, fakt to mám už tak vidět? klidně pište upřímně, diky

a problém je v čem? řekl jen co si myslí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová