Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jana525 souhlasím je to jak o stravě tak psychické pohodě..mě je 41 a vrásky nemám skoro žádné..jak píšeš mít se rád od toho se odvíjí všechno..hezky napsané ![]()
@Renca8 píše:
Asi ti tim chtel rict, at nesedis porad u pc
Tuhle jsem zrovna cetla, ze i ten pocitac vysusuje plet a zpusobuje starnuti.
Vrásky mame od toho, aby ukázaly světu jak jsme se v životě smaly
víc bych to neřešila.
Světlo z počítače není moc lichotivé a ještě když ti svítí přímo na obličej, dokáže zvýraznit i to, co by jinak vidět nešlo.
Bych mu řekla, že je mám z něho a bylo by to
klid, máš jich tak akorát na svůj věk.
@Zabatko píše:
Hele toto je neomalenost. Jsou věci, které zbytečně zraňují a mají nulovou informační hodnotu, tak proč je říkat. I kdyby se zakladatelka rozkrájela, tak s tím stejně nic moc nenadělá. Upřímnost je trošku něco jiného. Kdyby mi třeba můj chlap řekl, že mám strie, tak co si na tom asi vezmu. Odnosila a porodila jsem mu 4 děti, tak prostě strie mám. To vidím i bez něj. Kdybych třeba hodně přibrala a řekl mi, že už je to dost, že je to nebezpečné pro moje zdraví a že budeme spolu hubnout, tak to bych vzala trošku jinak. Ale trefovat se do zranitelných míst, to se mezi partnery nedělá.
Naprosto souhlasím!
Myslim, ze mas normalni mimicky vrasky
zadny starecsky.ty ma kazdej. pri usmevu, mraceni se. plet se pritom stahuje do jedny a ty samy pozice. clovek si za ne muze vlastne sam
je to normalni, bud v klidu
Jinak muj chlap ma uz tak 4 roky sediny a jeste mu nebylo 30
ma je ze me ![]()
A co je na tom tak strasneho? Jen konstatoval fakt, ze plet neni jako ve 20letech ![]()
Manzel mi vcera taky rekl, ze jsem pribrala po detech (o necem jsme se bavili, tak je to vytrzeny z kontextu), ale ze se mu furt libim. A neurazila jsem se, protoze to je fakt. +10kg oproti tomu, co jsme se poznali, je znat. To vazne chlapi nemuzou rict, co si mysli? ![]()
Ja poctive mazu ocnim kremem od 25 let a zatim dobry. Pred tricitkou jsem se zhrozila cisla 30 a presedlala na drazsi krem a jsem spokojena. Kamaradka ma silene vrasky od 20, ja se smeju stale, ona moc ne. Oproti ni ma kazda zena oci krasne. Az jr mi ji lito, ale neresi to, jsou jeji ![]()
@Zabatko píše:
Hele toto je neomalenost. Jsou věci, které zbytečně zraňují a mají nulovou informační hodnotu, tak proč je říkat. I kdyby se zakladatelka rozkrájela, tak s tím stejně nic moc nenadělá. Upřímnost je trošku něco jiného. Kdyby mi třeba můj chlap řekl, že mám strie, tak co si na tom asi vezmu. Odnosila a porodila jsem mu 4 děti, tak prostě strie mám. To vidím i bez něj. Kdybych třeba hodně přibrala a řekl mi, že už je to dost, že je to nebezpečné pro moje zdraví a že budeme spolu hubnout, tak to bych vzala trošku jinak. Ale trefovat se do zranitelných míst, to se mezi partnery nedělá.
Presne.
Osobne vrasky neresim, nastesti, protoze genetika, hubenost a jine faktory proste k vraskam prispivaji. U pocitace pracuju (kdyz nejsem na materske) 8 a vice hodin denne. Kremy nefunfuji a na plastiku se nechystam
Nikdo nemladneme, manzel nema ‚chyby‘?
@Tichošlápek píše:
Vrásky mame od toho, aby ukázaly světu jak jsme se v životě smalyvíc bych to neřešila.
tak to jsem asi chechtací pytlík, je mi 25 a vrásek mám mnohem víc než zakladatelka ![]()