Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Má. Vrásky u očí má víc než já, je mu 37 a taky mužskou chloubu by mohl mít klidně větší![]()
![]()
Ty seš blbka
jdi se vybrečet do rohu že nejsi dokonalá a ponižuj svého muže na netu, to ti pomůže.
@Anonymní píše:
Jenže on na mé chyby upozorní, já si to myslim, ale neřekla bych mu to, protože ho nechci ranit.
no to předpokládám, že mu to asi nebudeš říkat…
myslela jsem to tak, že tady v diskuzi též poukážeš na jeho nedostatky, abys ukázala, že on vlastně nemá co tě kritizovat, protože obsah jeho trenek taky není dle tvých představ…
Ale to je jedno, máte to tak, jak máte… ![]()
@Anonymní píše:
Má. Vrásky u očí má víc než já, je mu 37 a taky mužskou chloubu by mohl mít klidně větší![]()
![]()
No vidis. Jsou to veci, se kterymi nic delat nejde, tak je pritrouble na neco takoveho vubec upozornovat. Uplne stejne jako ty vrasky.
Já bych se z toho nehroutila. Člověk by měl věci brát s nadhledem. Řekla bych mu, že je krásné, jak spolu stárnete
A v zápětí bych si řekla o nějakou tu tisícovku na dobrou kosmetičku ![]()
@terien píše:
Ty seš blbkajdi se vybrečet do rohu že nejsi dokonalá a ponižuj svého muže na netu, to ti pomůže.
Tak jsem no
@Barbucha3 píše:
To opravdu všichni mluvíte se svými muži v rukavičkách a když si něco myslí, tak to nesmí vyslovit? Taky mi nepřijde, že je máte, ale on si třeba myslí, že ano, nemá právo to říct? Myslím, že to neřekl nějak neslušně. Nemám problém vpálit příteli, že přibral a on mě to samé. Chce to mít se ráda, a nebýt rozhozená z nějaké poznámky, kterou já třeba ocenim, že mi řekne.(kdo jiný mi ji má upřímně říct)?Příspěvek upraven 20.06.17 v 06:55
Máš míň vrásek než já v 25
Ale mám je od smíchu a smát se nepřestanu jen kvůli tomu abych neměla vrásky kolem očí
Být tebou tak spíš řeším svoji reakci, vztah je o komunikaci a tvůj muž ti neřekl vůbec nic strašného ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj.Asi mi tu někdo řekne, že jsem blbka. Přesto to napíšu. Včera jsem seděla u počítače, chlap přišel a koukal na mě a pak mi řekl, že mám dost vrásky u očí. No řeknu vám, to mě nepotěšilo. Furt teď zkoumám v zrcadle, jestli to tak vážně jevim, že jsem asi praštěná. Nejsem už mladice, je mi 33 let ale když vám to řekne váš chlap, tak to zabolí. Holky, fakt to mám už tak vidět? klidně pište upřímně, diky
No tak moc taktní to od něj nebylo, ale můžeš to využít ve svůj prospěch. Řekni mu, „miláčku, sice se mě to trochu dotklo, ale asi máš pravdu. Je na čase začít se sebou něco dělat. Takže od teď budu chodit každý měsíc na kosmetiku.Chci se ti líbit, a prosím tě, nech mi tady rovnou tisícovku, zajdu tam hned zítra“. ![]()
@Aenne píše:
Anebo: Miláčku, nech mi tady 200 tisíc, skočím si na botox a liftingy, pak budu vypadat jak mumie s tak ponatahovanou kuži, že prsní bradavky budu mít nekde na čele a pak budu krásna a budu se všem líbit. A když budu mít jednou 80 let, tak zemřu mladá.
Přesně.
Příspěvek upraven 26.03.19 v 17:32
@Anonymní píše:
![]()
To mě baví, zakladatelce se radí, ať si váží, že je chlap upřímný a bere to v klidu a když je upřímná ona, je označena za blbku
hmmm dvojí metr? Protože ženská má všechno vydržet s úsměvem a být vděčná že má upřímnéhho chlapa, ale k chlapům se musí přistupovat s ohledem, bo by je to mohlo mrzet…???
@Aenne píše:
A vrásky su niečo. za čo sa máme hanbiť? Prečo sa vás to dotklo? Keby vám povedal, že máte dve nohy a dve ruky, tak by vám to tiež tak vadilo? Čo je toto s prepáčením, za drbnutá spoločnosť, ktorá nedovolí ľuďom stárnuť? To sa mu každý po 30 odstreliť, aby nezostarol? Čo je to za chorý kult mladosti? Veď stárnutie je prirozdené, vrásky sú po 30 normálne…čo je na tom zlé, že vám to povedal, Veď aj on má vrásky, ktoré si jedného dňa všimnete a poviete mu to…Vrásky znamenajú, že ste si už niečo prežila, ste zrelá, mudra, no tak máte vrasky, tie iba kreslia na tvár náš život, čo je na tom zlé?
Super příspěvek. Mně nejvíc štve, že chlapi zblblí médii, už ani neví, jak vypadají ženská prsa.
Myslím, prsa 30+ bez plastiky…
@nostress píše:
Přesně. Mě můj manžel velmi často opakuje, jak jsem krásná, a vypadám mladě, protože mu je jasné, že jediná výtka od něj, a bude ho to stát minimálně sto tisíc za úpravy mého zevnějšku, plus dalších sto tisíc za liposukce a značkové oblečení.
To jsi ty na profilovce?
@Pipilota Citrónie píše:
To mě baví, zakladatelce se radí, ať si váží, že je chlap upřímný a bere to v klidu a když je upřímná ona, je označena za blbku![]()
hmmm dvojí metr? Protože ženská má všechno vydržet s úsměvem a být vděčná že má upřímnéhho chlapa, ale k chlapům se musí přistupovat s ohledem, bo by je to mohlo mrzet…???
Já už to mám v povaze, že nekritizuju nikomu vzhled, i když si třeba myslim, že vypadá blbě-zakladatelka.
Jenže on na mé chyby upozorní, já si to myslim, ale neřekla bych mu to, protože ho nechci ranit.