Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyby to řekl normálně, odvětila bych, no nikdo nemládnem…A asi bychom se tomu zasmáli. Ale jestli to bylo jako výčitka, tak by mě to trochu naštvalo. Jsou typy, co mají vrásky kolem očí prostě brzo. Asi bych mu řekla, že přiberu na metrák. Kulatější ženy nemívají v obličeji tolil vrásek. Jestli pak bude spokojenější.
@Kobea píše:
@Malaga Oni to chlapi umí podat takovým tím způsobem, že by to jednu motivovalo k sepsání žádosti o rozvod…
Taky by se mě to dotklo, i kdybych musela uznat, že má pravdu.
Zakladatelko, řekni chlapovi, že tedy chceš každý měsíc dva litry na kosmetiku a uvidíš, jestli ho ještě někdy napadne, aby něco žvanil.
Chlapi jsou prostě neomalení.
Asi j, ale zase - výborná příležitost si jít koupit krém za 2 tisíce
…není špatný ani Cien z Lidlu, ale ten stojí jen 60 kaček ![]()
Holky, jaký je ten krém z Lidlu? Za dva měsíce mi bude 35 a když se usměju…
Případně jaký jiný doporučíte, ale v rozumné cenové hladině? ![]()
Hele toto je neomalenost. Jsou věci, které zbytečně zraňují a mají nulovou informační hodnotu, tak proč je říkat. I kdyby se zakladatelka rozkrájela, tak s tím stejně nic moc nenadělá. Upřímnost je trošku něco jiného. Kdyby mi třeba můj chlap řekl, že mám strie, tak co si na tom asi vezmu. Odnosila a porodila jsem mu 4 děti, tak prostě strie mám. To vidím i bez něj. Kdybych třeba hodně přibrala a řekl mi, že už je to dost, že je to nebezpečné pro moje zdraví a že budeme spolu hubnout, tak to bych vzala trošku jinak. Ale trefovat se do zranitelných míst, to se mezi partnery nedělá.
@Meredit píše:
Holky, jaký je ten krém z Lidlu? Za dva měsíce mi bude 35 a když se usměju…Případně jaký jiný doporučíte, ale v rozumné cenové hladině?
Ja používám bambucke máslo ![]()
@Malaga píše:
Asi j, ale zase - výborná příležitost si jít koupit krém za 2 tisíce…není špatný ani Cien z Lidlu, ale ten stojí jen 60 kaček
Ala pan manžel nemusí vědět, že krém stál 60,–Kč
.
@Meredit píše:
Holky, jaký je ten krém z Lidlu? Za dva měsíce mi bude 35 a když se usměju…Případně jaký jiný doporučíte, ale v rozumné cenové hladině?
http://www.rozhlas.cz/…nne--1358423
Já teda mám i ten z Lidlu a i ten za 2500,–…uživatelsky příjemnější je ten dražší, ale účinnější je asi spíš ten Lidláckej…
Ono je to taky hodně o genetice, o vodě a o té každodennosti ![]()
@Kobea píše:
Ala pan manžel nemusí vědět, že krém stál 60,–Kč.
Ale já bych byla potvora a koupila si za „jeho“ ten drahej a za „svoje“ ten účinnej ![]()
@Kobea píše:
Ala pan manžel nemusí vědět, že krém stál 60,–Kč.
Jinak zakladatelko, je mi 34 a taky už tyhle vrásky mám, dokonce si myslím, že víc než ty. Prostě nikdo nemládnem a po třicítce začnou být vidět první známky, no.
Já si dodnes pamatuju, jak když sem byla v pubertě a mámě bylo kousek po třicítce, měla sem pocit, že je prostě stará ![]()
Ber to tak, že okolo očí máš vrásky od smíchu, a já se už např. snažím víc nosit sluneční brýle, abych nekrčila oči při ostrém slunci, ale co jako s tím?
Chlapovi bych řekla, že už mu taky není dvacet a ať dá pokoj (v normálním tónu, žádná scénka)
@Malaga super, děkuju ![]()
Vody piju min tři litry denně, ale krémy flákám, no, holt už musím začít brát to vážně, přestává to být legrace ![]()
@Anonymní píše:řekl co si myslí na tom nevidím nic špatného..kdyby to řekl mě chlap nevadilo by mě to naopak bych s tím něco udělala. Manžel má taky vrásky kolem očí a říkám mu to taky s tím, že musí začít o svoji plet už přeci jenom trochu víc dbát a je v pohodě dokonce si byl vybrat krém
Ahoj.Asi mi tu někdo řekne, že jsem blbka. Přesto to napíšu. Včera jsem seděla u počítače, chlap přišel a koukal na mě a pak mi řekl, že mám dost vrásky u očí. No řeknu vám, to mě nepotěšilo. Furt teď zkoumám v zrcadle, jestli to tak vážně jevim, že jsem asi praštěná. Nejsem už mladice, je mi 33 let ale když vám to řekne váš chlap, tak to zabolí. Holky, fakt to mám už tak vidět? klidně pište upřímně, diky
Predpokladam, ze se na te fotce neusmivas. Ano mas je, musim rict, ze me je 42 let a mam jich mene nez ty, schvalne jsem ted na sebe koukala. Samozrejme, ze ksyz se usmeju, tak vylezou. Asi mam i stesti na genetiku, ale jen tim bych se neuklidnovala. Podle me se to da hodne ovlivnit, pij dostatecne, vypust ze stravy prebytek cukru, tim myslim i bily chleb, ryzi, testoviny, zacni jist dostatek kvalitnich bilkovin a neboj se kvalitnich zivoc. tuku v rozumne mire. Proste takova ta stredomorska strava. Mej casto orgasmus a dobry sex, moc dulezity je spanek! Mej se rada, porid si nejaky dobry prirodni krem, musis vyzkouset. Ja si do te ctyricitky vystacila s mandlovou weledou, ted uz jsem to musela vymenit pouzivam handmade natural vyzivujici krem na suchou plet a ten je teda super.
A hlavne bud stastna a delej i neco v zivote jen pro sebe. Manzel ten krem jiste rad zaplati a pokud by te dal deptal, tak se ho zbav a nebo ho vymen, protoze pohoda je na vrasky moc dulezita.
@Malaga Oni to chlapi umí podat takovým tím způsobem, že by to jednu motivovalo k sepsání žádosti o rozvod…

Taky by se mě to dotklo, i kdybych musela uznat, že má pravdu.
Zakladatelko, řekni chlapovi, že tedy chceš každý měsíc dva litry na kosmetiku a uvidíš, jestli ho ještě někdy napadne, aby něco žvanil.
Chlapi jsou prostě neomalení.