Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zabatko píše:
Hele toto je neomalenost. Jsou věci, které zbytečně zraňují a mají nulovou informační hodnotu, tak proč je říkat. I kdyby se zakladatelka rozkrájela, tak s tím stejně nic moc nenadělá. Upřímnost je trošku něco jiného. Kdyby mi třeba můj chlap řekl, že mám strie, tak co si na tom asi vezmu. Odnosila a porodila jsem mu 4 děti, tak prostě strie mám. To vidím i bez něj. Kdybych třeba hodně přibrala a řekl mi, že už je to dost, že je to nebezpečné pro moje zdraví a že budeme spolu hubnout, tak to bych vzala trošku jinak. Ale trefovat se do zranitelných míst, to se mezi partnery nedělá.
Presne.
Osobne vrasky neresim, nastesti, protoze genetika, hubenost a jine faktory proste k vraskam prispivaji. U pocitace pracuju (kdyz nejsem na materske) 8 a vice hodin denne. Kremy nefunfuji a na plastiku se nechystam
Nikdo nemladneme, manzel nema ‚chyby‘?
@Tichošlápek píše:
Vrásky mame od toho, aby ukázaly světu jak jsme se v životě smalyvíc bych to neřešila.
tak to jsem asi chechtací pytlík, je mi 25 a vrásek mám mnohem víc než zakladatelka ![]()
Já nechápu, co tak řešíš… mě je 32 a mimické vrásky kolem očí už taky mám. Mám hodně suchou pleť a i když pravidelně mažu, tak se dělají.
@Anonymní píše:
Ahoj.Asi mi tu někdo řekne, že jsem blbka. Přesto to napíšu. Včera jsem seděla u počítače, chlap přišel a koukal na mě a pak mi řekl, že mám dost vrásky u očí. No řeknu vám, to mě nepotěšilo. Furt teď zkoumám v zrcadle, jestli to tak vážně jevim, že jsem asi praštěná. Nejsem už mladice, je mi 33 let ale když vám to řekne váš chlap, tak to zabolí. Holky, fakt to mám už tak vidět? klidně pište upřímně, diky
Jdi na botox nebo kyselinu ![]()
Mám výraznější vrásky a je mi 28
Kolem očí i na čele. Spíš mi přijde, že máte takovou tu tenčí kůži kolem očí, kvůli které prosvítají víc žilky a oči vypadají jakoby unaveně. Ale to má hodně lidí, je to geneticky dané. Já to mám taky. A znám i mnohem horší případy. Když je to u mě fakt hrůza (většinou v kominaci s alergií mívám pytle pod očima), nasadím tmavé brýle ![]()
Mně chlap řekl, že mám vrásky pod očima v době, kdy jsem měla 17
.
Ale co na tom jinak je? Upřímnost se cení, i když ne vždy potěší ![]()
@Rive píše:
Světlo z počítače není moc lichotivé a ještě když ti svítí přímo na obličej, dokáže zvýraznit i to, co by jinak vidět nešlo.
Potěšila jsi mě. On to řekl, když byla v mistnosti tma a monitor mě osvětloval. Tim se budu utěšovat
![]()
@ELIbeta píše:
Osobne vrasky neresim, nastesti, protoze genetika, hubenost a jine faktory proste k vraskam prispivaji. U pocitace pracuju (kdyz nejsem na materske) 8 a vice hodin denne. Kremy nefunfuji a na plastiku se nechystamNikdo nemladneme, manzel nema ‚chyby‘?
Má. Vrásky u očí má víc než já, je mu 37 a taky mužskou chloubu by mohl mít klidně větší
![]()
Nějaký vrásky tam máš, ale úplně v pohodě… a on nemá žádný vrásky, panděro, pleš? Vůbec bych ho/jeho kecy neřešila…
Mě přijde, že chlap si kolikrát vůbec neuvědomí, že nás ranil něčím co vypustil z pusy ![]()
@Anonymní píše:
Má. Vrásky u očí má víc než já, je mu 37 a taky mužskou chloubu by mohl mít klidně větší![]()
![]()
tohle mi přijde od tebe jako podpásovka…on mi řekl tohle, tak já ho taky „shodím“…
@Maria37 píše:
Nějaký vrásky tam máš, ale úplně v pohodě… a on nemá žádný vrásky, panděro, pleš? Vůbec bych ho/jeho kecy neřešila…
Víš co on je ten typ, který na plnou hubu upozorní na něčí nedostatky. Svému bratrovi, který je mladší než on a začíná se mu nahoře dělat pleš, to opakuje často. Můj chlap má zatim vlasy husté. Zatím ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj.Asi mi tu někdo řekne, že jsem blbka. Přesto to napíšu. Včera jsem seděla u počítače, chlap přišel a koukal na mě a pak mi řekl, že mám dost vrásky u očí. No řeknu vám, to mě nepotěšilo. Furt teď zkoumám v zrcadle, jestli to tak vážně jevim, že jsem asi praštěná. Nejsem už mladice, je mi 33 let ale když vám to řekne váš chlap, tak to zabolí. Holky, fakt to mám už tak vidět? klidně pište upřímně, diky
Nevidím žádné vrasky
a pokud ti tady někdo píše že ano tak neví jak vrasky vypadají
Odraz od pc dost zkresluje takže buh ví co tvuj manžel viděl ![]()