Otočená děloha dozadu

Anonymní
18.1.12 16:36

Otočená děloha dozadu

Včera mi gynekolog řekl, že mám dělohu otočenou dozadu. Máte stím zkušenosti? Může to znamenat, že jsem těhotná? Mám i zvětšenou sliznici …

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17010
18.1.12 16:40

spíš nakloněnou dozadu, ne? :think: a nemusí to znamenat vůbec nic, jen poloha dělohy, zvětšená sliznice znamená, že jsi buď před MS a nebo krátce těhu, co ještě není vidět, pokud máš pozitivní testy, tak na UZ nejdřív za 14 dní-3 týdny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
18.1.12 16:41

Taky mám dělohu zakloněnou dozadu. Pokud je zakloněná hodně, může s tím být problém, ale většinou s tím žádné problémy nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
18.1.12 16:41

ahoj, to nevím,jestli to znamená těhotenství…ale když jsem otěhotněla tak jsem se taky dozvěděla že mám zakloněnou dělohu dozadu a bylo mi doporučeno spát na břiše,aby se přehoupla dopředu......Mě se to srovnalo díky miminku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
18.1.12 16:42

Těhotná nejsi, spíše může být problém s otěhotněním nebo udřžením těhotenství, ale také nemusí. V rámci těhotenství jak dítě roste, tak se někdy děloha převrátí do správně polohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.12 16:43
veveruskaa píše:
spíš nakloněnou dozadu, ne? :think: a nemusí to znamenat vůbec nic, jen poloha dělohy, zvětšená sliznice znamená, že jsi buď před MS a nebo krátce těhu, co ještě není vidět, pokud máš pozitivní testy, tak na UZ nejdřív za 14 dní-3 týdny ;)

Doktor mi řekl, že jí mám otočenou dozadu. Poslední Ms jsem měla 27.12. Příští týden jdu znovu na kontrolu, tak uvidím co mi řekne .....

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.12 16:43
Raduš.ka44 píše:
Taky mám dělohu zakloněnou dozadu. Pokud je zakloněná hodně, může s tím být problém, ale většinou s tím žádné problémy nejsou.

Děkuji, uklidnila jsi mě :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.12 16:44
vesper píše:
ahoj, to nevím,jestli to znamená těhotenství…ale když jsem otěhotněla tak jsem se taky dozvěděla že mám zakloněnou dělohu dozadu a bylo mi doporučeno spát na břiše,aby se přehoupla dopředu......Mě se to srovnalo díky miminku…

Příští týden jdu znovu na kontrolu, tak se ho zeptám co stím mám dělat …

• Citovat
  • Upravit
5158
18.1.12 16:44
fia80 píše:
Těhotná nejsi, spíše může být problém s otěhotněním nebo udřžením těhotenství, ale také nemusí. V rámci těhotenství jak dítě roste, tak se někdy děloha převrátí do správně polohy.

prý když je zakloněná dozadu,tak se při snažení o miminko nemají dávat nohy nahoru,ale naopak si lehnout na bříško :roll: a i přizpůsobit polohou milování…že prý jinak musí urazit spermie delší cestu :-) já to tedy až do těhotenství netušila,že něco takového mám…a přesto se zadařilo… :palec: a v 16 tt se váhou miminka překlopila do správné poloho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.12 16:46
fia80 píše:

Děkuji za radu. Spíše mě zaráží ta zvětšená sliznice :|

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.12 16:48
vesper píše:
fia80 píše:
prý když je zakloněná dozadu,tak se při snažení o miminko nemají dávat nohy nahoru,ale naopak si lehnout na bříško :roll: a i přizpůsobit polohou milování…že prý jinak musí urazit spermie delší cestu :-) já to tedy až do těhotenství netušila,že něco takového mám…a přesto se zadařilo… :palec: a v 16 tt se váhou miminka překlopila do správné poloho

Tak to gratuluji. Hlavně ať je vše v pořádku. Snad stím nebudu mít žádné problémy .

• Citovat
  • Upravit
9887
18.1.12 16:48

Mě to doktorka taky řekla a doporučila cvičit „kočičku“ (na čtyřech prohnout, vyhrbit atd.). Pomohlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.12 16:51
Viking píše:
Mě to doktorka taky řekla a doporučila cvičit „kočičku“ (na čtyřech prohnout, vyhrbit atd.). Pomohlo to.

Děkuji, zeptám se na to .

• Citovat
  • Upravit
7182
18.1.12 16:53
vesper píše:

To ona se napřímí ve většině těchto případů, jak miminko roste, jen pokud je hodně zakloněná, tak právě může být problém, že se napřímit nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
18.1.12 16:54

neboj, to nic není :-) u mě to nikdo neřešil, netušila jsem to,až v tom těhu…a i přesto říkala,že i kdyby se nepřeklopila,tak že to umí nějak ručně otočit :roll: ale k tomu naštěstí nedošlo…a to spaní na břiše doporučujou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí