Otočená děloha dozadu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2872
18.1.12 16:54

Mám to samé a vůbec nic to neznamená jen je prostě otočená nic víc nic mín když jsem se dr ptala co to jako znamená tak mi odpověděl že vůbec nic že max bych mohla cítit že mně bolí záda nebo že mně to tlačí „bolí“ při sexcu a to nemám ani jedno teda při tom sexu se občas stane že cejtim ale nic závranýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.12 16:56

Děkuji všem za rady :) Uvidíme příští týden zda se přidám k těhulkám nebo ne :)

Zakladatelka :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2872
18.1.12 16:58

Tak jhá mám mimi 3 s ani s otěhotněním ani s porodem ani v těhu jsem neměla vůbec žádnej problém a děloha se pokaždé vrátila tak jak byla ale neboj to opravdu vůbec nic neni. Jinak ta slyznice jak už tu někdo psal může být těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.12 17:03
Petra1239 píše:
Tak jhá mám mimi 3 s ani s otěhotněním ani s porodem ani v těhu jsem neměla vůbec žádnej problém a děloha se pokaždé vrátila tak jak byla ale neboj to opravdu vůbec nic neni. Jinak ta slyznice jak už tu někdo psal může být těhu.

Na internetu jsem četla hodně diskuzí, stím že ta otočená děloha nic neznamená, spíše mě zaráží ta sliznice. Nevím jsem těhu nebo nejsem… Budu nad tím než půjdu na další kontrolu uvažovat.

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
18.1.12 17:33

Děloha je fyziologicky orientovaná buď směrem dopředu (k břichu) nebo dozadu (k páteři). Každá pátá žena má dělohu obrácenou dozadu. Jsou mýty o tom, že je rpoblém při početí a při těhotenství a porodu, ale to není vědecky potvrzené.
Co se týče té sliznice - to nemá s obrácenou dělohou nic společného. To jestli jsi těhotná asi neovlivnila poloha Tvé dělohy ale partner, ne? ;)

• Citovat
  • Upravit
109
18.1.12 17:36

Ahoj, taky mi doktorka řekla, že mám dělohu otočenou dozadu a vůbec nic to neznamená :-) S otěhotněním nebyl žádný problém ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.12 17:46
Lizzi píše:
Děloha je fyziologicky orientovaná buď směrem dopředu (k břichu) nebo dozadu (k páteři). Každá pátá žena má dělohu obrácenou dozadu. Jsou mýty o tom, že je rpoblém při početí a při těhotenství a porodu, ale to není vědecky potvrzené.
Co se týče té sliznice - to nemá s obrácenou dělohou nic společného. To jestli jsi těhotná asi neovlivnila poloha Tvé dělohy ale partner, ne? ;)

Já vím, že to děloha neovlivnila :. Jen mě zaráží ta zvětšená sliznice

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.12 17:47
amarie píše:
Ahoj, taky mi doktorka řekla, že mám dělohu otočenou dozadu a vůbec nic to neznamená :-) S otěhotněním nebyl žádný problém ;-)

Tak to je fajn ;)

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
18.1.12 17:57
Anonymní píše:
Lizzi píše:
Co se týče té sliznice - to nemá s obrácenou dělohou nic společného. To jestli jsi těhotná asi neovlivnila poloha Tvé dělohy ale partner, ne? ;)

zvětšená sliznice může značit jednak těhotenství, ale taky blížíci se menstruaci. udělej si testy, nebo jestli je brzy na testy zajdi si k dr. na krev :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.12 18:01
Lizzi píše:
Anonymní píše:
Lizzi píše:
zvětšená sliznice může značit jednak těhotenství, ale taky blížíci se menstruaci. udělej si testy, nebo jestli je brzy na testy zajdi si k dr. na krev :-)

Poslední MS jsem měla na konci roku. Příští týden jdu znovu k lékaři, takže uvidím co a jak …

• Citovat
  • Upravit
9030
12.4.12 19:21

ahoj holky, diskutuje tu jeste nekdo??
jak jste na tom s tou delohou? ja jsem kratce těhu (6tt) a dnes jsem byla poprve u MUDr, ale mam noveho doktora a trochu me vystrasil - je to tedy normalni mit delohu dozadu? doporucil mi spat na brise - ale ja jinak ani neusnu!!takze se nic nezmeni.. a taky delat kocicku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
12.4.12 19:47

Taky jsem ji před i v těhu měla zakloněnou dozadu. Někdy to může způsobovat problém v tom, že dítě nemá postupem času dostatek místa, aby rostlo, ale to už si gyndoktor pohlídá. Každopádně určitě spát na břiše - většinou se to v těhu zpraví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
12.4.12 19:52
@soslik píše:
Taky jsem ji před i v těhu měla zakloněnou dozadu. Někdy to může způsobovat problém v tom, že dítě nemá postupem času dostatek místa, aby rostlo, ale to už si gyndoktor pohlídá. Každopádně určitě spát na břiše - většinou se to v těhu zpraví :palec:

dekuji za reakci…
takze to neznamena nic spatneho?
nco jsem prisla od MUDr, tak tady lezu po zemi a delam koccici hrbet a jak jsem psala na brise jsem spala vzdycky - jinak neusnu..
blby ale je, ze ted poslednich 14dni me silene bolej prsa a lezet na nich neni nic prijemneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
12.4.12 19:54

No já jsem v těhotenství problém neměla žádný, ale po obou porodech byl velký problém s odcházením očistků, špatně se mi rodila placenta, asi tam kousky pokaždé zůstaly a nemohly ven, protože děloha byla zalomená. Po prvním porodu jsem dostávala injekce na vypuzení a vyšlo to nakonec všechno samo, po druhém jsem bohužel musela na vyčištění. Takže tak se to projevilo u mě.
A zajímavé je, že se mi takhle moc zaklonila vždycky až po porodu, předtím byla jakžtakže normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
12.4.12 20:26

Ahojda, mě když to doktor řekl tak jsem byla dost vystrašená. Ale nemusí to znamenat vubec nic, taky spím na břiše a zatím prd platné (spím tak bezak celý život =) ) Mě jen řekl že někomu to muze vadit při určitých polohách při milování. ;) Jinak asi také záleží na tom jak moc se zaklání a něktré ženy o tom ani nevědí a jsou v poho někoho někdy muze pozlobit :nevim: Určitě to je věc co se dá v případě potřeby řešit doktoři vědí jak na to tak neboj, já zatim taky nebojim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí