Otočená děloha - jak otěhotnět

Bobuňa
10.7.13 17:13

Otocena deloha - jak otehotnet

Ahoj holky,
s manzelem se snazime rok o miminko a zatim bez // carek. Byl na vysetreni spermio a vse ma v poradku, ja jsem podle pani doktorky tez v poradku, az na tu otocenou delohu. Rekla ze si s tim nemam delat starosti, ale i tak si rikam jak s tim otehotnet? Jake mate zkusenosti a tak celkove jak dlouho vam trvalo otehotnet? Jinak od ovulace me boli bradavky, pred tim jsem se s tim vubec nesetkala, v pondeli me bolelo bricho jako kdyz ma prijit MS ale porad nic, test jsem delala vcera i dnes a zatim / carka. MS mam dostat v patek, tak nevim co se to deje, zrovna ted me poboliva na leve strane u vajecniku. Ale tento mesic slo vajicko z prave strany, byla jsem na gynde a taky poznam ovulaci, silene me boli vajecnik. Kazdopadne jsem uz z toho sveho tela cela zmatena, tak vas prosim o radu a dekuji predem za odpovedi :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
10.7.13 17:17

To měla moje máma..taky dlouho nemohla zapadnout až ji někdo poradil že musí oplodnovat zezadu nebo z boku..( tak bych zkusila, až bude chlap " stříkat " tak at je to zezadu. )…musím říct že mě jako to nikdo nepotvrdil, ale taky jsme se snažili a je fakt že syn se nám povedl taky zezadu, tak možná ji mám taky otočenou ale nikdo mi to neřekl…

• Citovat
  • Upravit
550
10.7.13 17:19

Já zase slyšela, že je na to dobrý sex po ránu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
10.7.13 17:26

Souhlasím s polohou zezadu ;) a moc držím palce :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
10.7.13 17:37

Nevím jestli je to to samé, já ji mám zakloněnou. Tím pádem se tam spermie hůř dostává. Doktor poradil, jak říkali babičky, poloha ze zadu, nebo z boku. Při poloze ze zadu jsem pak neměla problém otěhotnět. Vždy při plánování, jsme použili jen tuto polohu a pak aspon 10minut ležet. :D Pokud se ani to nebude dařit, tak jít do inseminace v reprodukčním centru, to není tak drahé. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bobuňa
10.7.13 17:45

Polohu ze zadu praktikujeme casto, je moje oblibena :) ale potom lezim normalne na zadech, takze lezet radeji na brise? S inseminaci bych asi pockala, kdyz jsme jinak v poradku, urcite bychom se snazili jeste normalni cestou a pak to zacali resit s nejakou pomoci.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
10.7.13 17:49

@Bobuňa jojo ležet na břiše a vystrčit zadek nahoru - něco jako prohnutá kočka..a určitě nic nezkazíš prstíkovou metodou k tomu..přesně tak jsem zapadla..dřím pěsti

• Citovat
  • Upravit
30318
10.7.13 17:53

Taky mám otočenou dělohu a otěhotněla jsem v pohodě. Dala jsem teda na rady a zkoušeli jsme to radši zezadu a pak jsem ještě ležela nějakou dobu na břiše.
A doktorka mi k tomu řekla, že to není nic vzácného, někdo má dělohu normálně, někdo dozadu, problém je při vyšetřeních, že mi děloha schovává vaječníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.7.13 17:57

@Aspera a nevíš jestli to je dědičné? pokud to má moje matka tak to mám taky? :think: no na prohlídce se asi dr zeptám..právě mi to nikdy nikdo neřekl, ale třeba se nenamáhali protože si mysleli že to vím, nebo třeba to mám v pořádku, nevím..

• Citovat
  • Upravit
9266
10.7.13 18:02

@Bobuňa ahoj. mam dělohu zakloněnou dozadu a dr. me doporučil zezadu a pak lezet na brise :) uprimne nevim jakou polohu jsme zrovna praktikovali v dobe poceti, asi vselijak, ale priznavam, ze na brise jsem nelezela a sla rovnou do sprchy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30318
10.7.13 18:07

@smurfka to netuším, s mamkou jsme o tom nemluvili jestli je na tom stejně. Mě to říká doktorka skoro na každé preventivce, děloha v retro poloze. A hlavně ona se ta poloha může po porodu změnit, u mě se teda zatím nezměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.7.13 18:09
@Aspera píše:
@smurfka to netuším, s mamkou jsme o tom nemluvili jestli je na tom stejně. Mě to říká doktorka skoro na každé preventivce, děloha v retro poloze. A hlavně ona se ta poloha může po porodu změnit, u mě se teda zatím nezměnila.

aha..díky dobré vědět..snad na to nezapomenu na prohlídce - se zeptat..

• Citovat
  • Upravit
Elessar
10.7.13 19:17

Poloha zezadu :lol: tak mi vzniknul rarášek v metříku, taky mám dělohu dozadu :)

• Citovat
  • Upravit
2540
10.7.13 19:30

Také mám zakloněnou dělohu, obě děti se povedly na 1. pokus, nevím v jaké poloze, ale zezadu jsme dělali často, tak asi tak :mrgreen: :mrgreen: Po sexu jsem dávala nohy nahoru - opřela o stěnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
10.7.13 20:02

Já mám taky otočenou dělohu a teď čekáme třetí a všechny zezadu, tak na tom něco bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí