Otočná rukojeť u kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
68876
23.10.18 11:27

No, za mě - měla jsem jak otočnou sedačku, tak rukojeť. Sedačku jsem točila pravidelně, rukojeť jen jednou. Jednak jsem na ní měla pověšenou tašku a s tou se to dělalo fakt blbě (a odstrojit byl opruz), druhak v případě menších koleček vpředu se tato ocitla rázem vzadu… To jenom tak k zamyšlení. Ale určitě má přehazovací rukojeť Gesslein nebo Hartan. Co je zrovna IN, na to bych se zvysoka vykašlala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23.10.18 11:37

My měli Bugaboo a tam byla přehazovací rukojeť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
23.10.18 11:40

Měla jsem Kajtex sprint.Přehazovací rukojeť nebyla problém ani s připevněnou taškou,kolečka byla nafukovcí neotočná,super do města i do terénu.Hlavně byl prostornej takže se do něj děti dlouho vešli.Rozhodně bch se vykašlala na to co je zrovna IN.
Našla jsem foto kočárku.Foto je vypůjčené.
 https://deti.prodejhned.cz/…vni-kocarek/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
23.10.18 11:41

Ke kočárku byla i taška na miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
23.10.18 11:46

Děla je dorjan, mame ho jako druhy kočár na chalupu, ale jsou to takové velké težké obludy a prehazovat rukojeť třeba v zime, když tam maš fusak, tašku a deku je děsný. Přišlo mi jednodušší proste popadnout sedačku i s dítětem a otočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
23.10.18 11:52

My mame Gesslein F6 a rukojet prehazuju pravidelne. Ale vzdala jsem se tasky na riditkach. Predni kola mam otocna aretovaci (nearetuju), pravda kdyz se rukojet prehodi, tak se s tim kocarkem jede hur, ale jde to. Nejedu tak hodinu v kuse. Pouzivali jsme to nejvic, kdyz byl syn mimino, bydlime v prudkem kopci a kdyz byl lezici v hluboke korbe, tak na cestu z kopce jsme ho prehodili, aby nemel hlavu dolu, a pak na rovine jeli uz normalne. Nebo kvuli slunicku. Pokud bychom meli predni i zadni kola pevna, tak to vyuzijem mnohem vic, ale s takovym kocarkem se mi blbe manipuluje. Na tom Gessleinu je jeste fajn, ze ma obri nosnost, kolem 80kg, takze to uveze naloz pod kocarem a klidne starsi sestiletou dceru s rocnim na kline, kdyz prijde na krizi a boleni nozicek :mrgreen:

Příspěvek upraven 23.10.18 v 12:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32865
23.10.18 12:04

Měla jsem Babymerc,s otočnou rukojetí, kolečka čtyři nafukovací stejné. Ale skoro jsem to nepoužívala. Do 1 roku jsem vozila čelem k sobě,od 1 roku ve sporťáku od sebe.
Též nechci žádnou modernu,teď budu mít klasickou hlubokou čtyřkolku a potom sporťák jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
23.10.18 12:15

@Lucay @FenekUsaty Taky jsem měla tento Gesslein, pokud ho koupíš ve verzi F10, tak je to to samé, jen čtyři velká neotočná kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí