Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Na odvodnění můžu doporučit H2out. Jako jediný mi fakt fungoval a otoky zmizely
@Emma.Veh píše:
Na odvodnění můžu doporučit H2out. Jako jediný mi fakt fungoval a otoky zmizely
Za mě také můžu potvrdit, že H2out je opravu účinný
Dobrý den, co vám pomohlo při přechodu? V rámci otoku nohou, návalů horka a nespavosti? Moc díky. ![]()
Otoky nohou ani rukou nejsou podle mě příznakem přechodu, ale nějakého onemocnění.
@LiduNe Proběhla i různá vyšetření a gynekoložka říkala že bohužel to není tak častý příznak, ale stále se objevit může..
Ja bych taky rekla ze to spis souvisi s tou obezitou nez s prechodem, kdyz jsem mela nadvahu tak jsem mela otoky celkove i mlada, ruce nekdy i oblicej, nohy, podle me to srdce nestiha tak jako se stihlym telem, ale nejsem lekar
Ahoj mě celkově s negativními účinky pomohl doplněk ze stránky vegall.cz - sarapis soja. Nebylo to samozřejmě hned, bylo to cca po dvou měsících užívání a postupně. Nejdříve jsem se přestala potit a tím se mi logicky v noci lépe spalo a pak pomalu ale jistě ustupovaly otoky rukou a nohou. Nechtěla jsem do sebe hned rvát hormony, tak jsem to zkusila přírodnější cestou a pomohlo to.
Já na ten přechod taky užívala přírodní produkt. Mě teda bylo zle a motala se mi hlava + pot a po cca 3 týdnech mi bylo výrazně líp. ![]()
Ahoj, v posledních 2 letech jsem přibrala (stres, léky, málo pohybu) a mám bohužel už obezitu a otékají mi ruce. Snažím se zhubnout, jde to pomalu, s tím počítám. Je mi 47, začíná mi přechod. Odběry krve jsem na všechno měla, je vše v pořádku. Vy, co máte cca 15-20kg nadváhu, měli jste také otoky rukou? Mají cenu čaje na odvodnění nebo s úbytkem váhy otoky zmizí? Nebo to dělají hormonální změny?