Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Každopadně bych na něj podala želobu za pronásledování a obtěžování, vím co cítím před pár lety jsem mela na krku stejnýho magora ktereho ani žaloba nezastrašila, kámoš to tehdy vyřešil jednoduše, koupil mobil se simkou ktera byla furt zapla a přesmeroval jen jeho číslo ale myslím že to muselo přes operátora nevím jak přesne to udelal…
@dadasik ja uz ho mam v blokaci takze mi uz mobil jen blikne ze v black listu se neco deje ale stejne je to otravny
a presmerovat mi jdou jen vsechny hovory, ne jen jedno cislo. a ani nevim jestli si muzu treba zmenit cislo, abych mu tim,,nebranila ve styku s ditetem,, tim ze se mi nema kam dovolat a nekomunikuju s nim.
Zkus si sjednat konzultaci se socialní pracovnicí pro prava dítěte, ti vetšinou poradí, pochopí a nebo zkus treba organizaci bílý kruh nebo jsou bezplatne pravní poradny kde ti pomužou dát na soud žádost o snížení styku s dítetem, pokud má zaznamy tak ti to nahrává do karet
@dadasik a je teda ho mozny ho tech prav,,zbavit,,? jakoze by ho vidal jen stylem ze prijde k nam a ne ze si ho vezme a pujde s nim nekam pryc?
Mno jasně že jde, pokud je nebezpečny dítěti tak to jde… když přijdeš s tím že ho víat muže treba jednou za 14dní ale pouze když u toho budeš přítomna tak by v tom nemel být problém
@Slecnaxxx Zajdi na OSPOD, tam ti poradi. Muzou s tebou sepsat pripadne papir na zruseni otcovskych prav. Pokud je to v zajmu ditete. ![]()
@Slecnaxxx píše:
@blorchi @dadasik jako az takhle??? boze holky tak to mam fakt radost silenou!!! ja se 10mesicu klepu ze jednoho dne to da k soudu ze chce malyho vidat a bude mi ho moct sebrat a ja nebudu celej vikend vedet co s nim je!
Ano jde to, vezmou mu veskere prava, alimenty zustanou.Ale neni to jen tak, opravdu je to jen v horsich pripadech. Musis si tam zajit a vsechno jim rict, oni uz ti poradi, drzim pesti. ![]()
Taky přeji hodne štěstí, hlavně at to dobře dopadne a pak písni jestli se povedlo:)
@blorchi Na ospodu jde sepsat takový papír? Co se tam píše? Co je v zájmu dítěte?
@blorchi tak to ze je tezkej alkoholik si myslim ze by jako duvod brat mohli. jako kdyby si dal par piv tak neresim, ale u nej je to fakt 20piv v noci a za dve-tri hodky jede autem do prace kde krade a po praci sup otravovat nas a v noci zas nalevna.. proste idiot.. nepostara se o sebe, natoz aby sebou vlacel dite. ![]()
@Anonymní píše:
@blorchi Na ospodu jde sepsat takový papír? Co se tam píše? Co je v zájmu dítěte?
ted jsem na to koukala na netu a popisujou to jakoze muze byt diteti nejak,,nebezpecnej,, nebo treba o nej nema zajem dlouhodobe atd…
@Anonymní píše:
Musis tam zajit, rict problem, eventuelne primo ze chces zrusit prava.Pak je to trosku zdlouhave, prijde pracovnice k tobe domu, resi tvoje majetkovepomery, jak bydlis, jak se staras o deti atd. Volaji k lekarce, do skolek,skol.Pak si proklepnou,,tatinka" even.ho volaji a pak to poslou, navrh na soud.Ten trva asi (u me)hodinu-dve. Ale mozna je ten postup vsude jiny ![]()
Ahoj, jdu si pro radu. vezmu to ve zkratce.
ex je alkoholik, kvuli alkoholu (herne, pujckam, vyhrozovani atd) jsme se rozesli kdyz byli synovi dva mesice. dohodli jsme se na 2500,– na ucet a 2500,– hotove (penize ma v praci bokem a ne uplne legalne, ani zamestnavatel o tom nevi).
na socialku jsem nesla zamerne, bala jsem se ze mi neuveri jaky je a ze mi malyho (1rok) bude chtit brat k sobe (coz fakt nechci kdyz ridi nalitej i kdyz ma decka v aute a i mu uz maly upadl atd.)
jenze mam dost zasadni problem coz je denne okolo 70hovoru. porad dokola to stejny. omluvy, vyhruzky, omluvy, vyhruzky, omluvy vyhruzky. trva to uz 10 mesicu a jestli to okamzite nevyresim tak uz se asi zblaznim. dodelavam si skolu, cekaji me zaverecky, autoskola a mam,,svych starosti,, az dost a to vypity hovado me jen stahuje zpatky ke dnu. nezabira ignorace (pak mi chodi zvonit domu a uz nekolikrat ho vyhazovala policie), ani nadavky, ani dohoda - proste nic.
pokud pujdu na socialku, uveri mi a bude moznost nejak,,zastavit,, pravo na dite? nebo to nejak omezit. o penize mi nejde, jde mi o to aby mi syna nemohl brat (ne kvuli nejaky pomste ale protoze jezdi z detma opilej, neumi se postarat ani sam o sebe a je permanentne v lihu).
jediny pouzitelny veci co mam jako dukaz jsou ze muzu dokazat ze ho vozralyho vyhazovala policie, dokazat v praci ty jeho penize bokem, predloni mel nehodu s 2,5 promile a mam pocit ze i jeho ex u rozvodu uvedla ze ma problem s pitim (ale jeho zena ma doma jeste vetsiho idiota co ji jako bonus bije, takze ta mu deti sveruje s chuti).
co myslite, nechat to byt a vydrzet, nebo mi uveri a budu to cele mit z krku a malyho vyhradne ve svy peci a on ze bude moct jen jednou za cas prijit se na nej STRIZLIVEJ podivat?
diky moc