Ovitrelle a duch

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15338
17.7.23 15:30

Může to být stále ještě ovitrelle nebo počínající právě HCG. To uvidíš další dny. Já. mam po ovitrelle duchy 13 dní, někdy slabší, pak silnější, pak slabší,… Takhle mi to kolísá :nevim: proc, netuším. Ale je to znát jen na mamatestech, jsou nejspíš nejcitlivější. Držím palce, aby byl opravdový a další dny sílil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
18.7.23 20:22

@leslii tak jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
19.7.23 07:36
@DandátkoP píše:
@leslii tak jak?

Včera skoro nic, dnes mini pidi duch, tak já nevim :nevim:
Jde to špatně vidět, vrchní včera, spodní dnes

Příspěvek upraven 19.07.23 v 07:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
19.7.23 07:38
@bacova.mi píše:
Může to být stále ještě ovitrelle nebo počínající právě HCG. To uvidíš další dny. Já. mam po ovitrelle duchy 13 dní, někdy slabší, pak silnější, pak slabší,… Takhle mi to kolísá :nevim: proc, netuším. Ale je to znát jen na mamatestech, jsou nejspíš nejcitlivější. Držím palce, aby byl opravdový a další dny sílil ;)

No mě právě vždy vyprchal max do 10 dne, pak už bylo bílo😁…včera skoro nic, dnes mini pidi duch :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
19.7.23 07:44

@leslii a kdy máš termín MS? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
19.7.23 08:01

@leslii hm, to je divny. Bohuzel si teda zacinam fakt myslet, ze to je uz testama, protoze tyhle vadny proste jsou a kdyz zkusis jinou znacku, tak tam nic nebude. :? Ale na tehotenskou carku muze byt furt brzo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
19.7.23 09:30
@katka-365 píše:
@leslii a kdy máš termín MS? :hug:

Za 5 dnů, v pondělí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
19.7.23 09:30
@DandátkoP píše:
@leslii hm, to je divny. Bohuzel si teda zacinam fakt myslet, ze to je uz testama, protoze tyhle vadny proste jsou a kdyz zkusis jinou znacku, tak tam nic nebude. :? Ale na tehotenskou carku muze byt furt brzo. :)

Uvidíme, necháme se překvapit co se z toho vyklube :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
19.7.23 10:11

@leslii tak to je ještě spoustu času, me u prvního se zahnizdilo až 10dpo, takže slabá čárka co nešla vyfotit byla až 14dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
19.7.23 10:23
@katka-365 píše:
@leslii tak to je ještě spoustu času, me u prvního se zahnizdilo až 10dpo, takže slabá čárka co nešla vyfotit byla až 14dpo

Nebudeme si nic nalhávat, do pondělí se může stát hodně věcí a taky to může být biochemické. Já už to beru tak jak to je, příroda ví co dělá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
19.7.23 10:24
@bacova.mi píše:
Může to být stále ještě ovitrelle nebo počínající právě HCG. To uvidíš další dny. Já. mam po ovitrelle duchy 13 dní, někdy slabší, pak silnější, pak slabší,… Takhle mi to kolísá :nevim: proc, netuším. Ale je to znát jen na mamatestech, jsou nejspíš nejcitlivější. Držím palce, aby byl opravdový a další dny sílil ;)

Moc děkuji…Bude to buď a nebo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
19.7.23 21:29

@leslii mě se ovitrelle dokázalo držet i 12 dní po injekci :,( Opruz neskutečnej, myslela jsem, že přijdu o rozum, jak jsem sledovala ty čárky. Stále to ale ještě může vykouknout. Držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
20.7.23 06:54
@BrnackaM píše:
@leslii mě se ovitrelle dokázalo držet i 12 dní po injekci :,( Opruz neskutečnej, myslela jsem, že přijdu o rozum, jak jsem sledovala ty čárky. Stále to ale ještě může vykouknout. Držím pěsti :srdce:

Děkuji, no uvidíme dneska, to už jsem 14 dní po aplikaci.Me se právě vždy držel tak 9 dní a pak už nic..děkuji za podporu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15338
20.7.23 06:59

@leslii a co dnesni test??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
20.7.23 07:13

@leslii po 14 dnech uz v tele urcite mit nic nebudes :palec: