Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Může to být stále ještě ovitrelle nebo počínající právě HCG. To uvidíš další dny. Já. mam po ovitrelle duchy 13 dní, někdy slabší, pak silnější, pak slabší,… Takhle mi to kolísá
proc, netuším. Ale je to znát jen na mamatestech, jsou nejspíš nejcitlivější. Držím palce, aby byl opravdový a další dny sílil ![]()
@DandátkoP píše:
@leslii tak jak?
Včera skoro nic, dnes mini pidi duch, tak já nevim ![]()
Jde to špatně vidět, vrchní včera, spodní dnes
Příspěvek upraven 19.07.23 v 07:45
@bacova.mi píše:
Může to být stále ještě ovitrelle nebo počínající právě HCG. To uvidíš další dny. Já. mam po ovitrelle duchy 13 dní, někdy slabší, pak silnější, pak slabší,… Takhle mi to kolísáproc, netuším. Ale je to znát jen na mamatestech, jsou nejspíš nejcitlivější. Držím palce, aby byl opravdový a další dny sílil
No mě právě vždy vyprchal max do 10 dne, pak už bylo bílo😁…včera skoro nic, dnes mini pidi duch ![]()
@leslii hm, to je divny. Bohuzel si teda zacinam fakt myslet, ze to je uz testama, protoze tyhle vadny proste jsou a kdyz zkusis jinou znacku, tak tam nic nebude.
Ale na tehotenskou carku muze byt furt brzo. ![]()
@katka-365 píše:
@leslii a kdy máš termín MS?
Za 5 dnů, v pondělí ![]()
@DandátkoP píše:
@leslii hm, to je divny. Bohuzel si teda zacinam fakt myslet, ze to je uz testama, protoze tyhle vadny proste jsou a kdyz zkusis jinou znacku, tak tam nic nebude.Ale na tehotenskou carku muze byt furt brzo.
Uvidíme, necháme se překvapit co se z toho vyklube ![]()
@leslii tak to je ještě spoustu času, me u prvního se zahnizdilo až 10dpo, takže slabá čárka co nešla vyfotit byla až 14dpo
@katka-365 píše:
@leslii tak to je ještě spoustu času, me u prvního se zahnizdilo až 10dpo, takže slabá čárka co nešla vyfotit byla až 14dpo
Nebudeme si nic nalhávat, do pondělí se může stát hodně věcí a taky to může být biochemické. Já už to beru tak jak to je, příroda ví co dělá ![]()
@bacova.mi píše:
Může to být stále ještě ovitrelle nebo počínající právě HCG. To uvidíš další dny. Já. mam po ovitrelle duchy 13 dní, někdy slabší, pak silnější, pak slabší,… Takhle mi to kolísáproc, netuším. Ale je to znát jen na mamatestech, jsou nejspíš nejcitlivější. Držím palce, aby byl opravdový a další dny sílil
Moc děkuji…Bude to buď a nebo ![]()
@leslii mě se ovitrelle dokázalo držet i 12 dní po injekci
Opruz neskutečnej, myslela jsem, že přijdu o rozum, jak jsem sledovala ty čárky. Stále to ale ještě může vykouknout. Držím pěsti ![]()
@BrnackaM píše:
@leslii mě se ovitrelle dokázalo držet i 12 dní po injekciOpruz neskutečnej, myslela jsem, že přijdu o rozum, jak jsem sledovala ty čárky. Stále to ale ještě může vykouknout. Držím pěsti
Děkuji, no uvidíme dneska, to už jsem 14 dní po aplikaci.Me se právě vždy držel tak 9 dní a pak už nic..děkuji za podporu ![]()