Strach z problémů po revizi dělohy

23
14.7.23 18:14

Strach z problémů po revizi

Ahoj holky 29.12.2022 jsem prodělala revizi dělohy po ZT ve 14 tt.Dva dny po zákroku jsem měla bolesti tak mi řekla doktorka že se pravděpodobně jedná o nějaký zánět a nasadila antibiotika a tobolky na dovyčištění. Vše nakonec v pořádku kontrola po 14 dnech. První porevizní menstruace přišla po 5 týdnech takže prej v normě. Ale od té doby je jiná než před těhotenstvím taková slabší. Jednalo se o moje první těhotenství. Po druhé menstruaci jsme se začali znova snažit o mimčo. Za dva měsíce jsem měla ducha na testu šla jsem k doktorovi odebral krev a za 2 dny jsem to dostala ale doktorka řekla že v krvi bylo HCG. Další odběr byl pak už negativní takže diagnistikovaly biochemické těhotenství. Od té doby zase 2 měsíce nic neůspěch. Začínám propadat panice a mám strašný strach z komplikací právě po té revizi děsí mě úplně že bych mohla mít třeba ucpané nebo přicpané vejcovody nebo Ashermanův syndrom nebo nedej bože endometriózu😢 Poprvé se nám zadařilo otěhotnět hned druhý měsíc a teď takové problémi. Menstruace neni nějak bolestivá ani nemám krvácení mimo cyklus a ani při sexu mě nic nebolí. Jen prostě před menstruací 3 dny mám hrozné stavy cejtim se jako kdybych měla bejt těhotná je mi kolikrát až na zvracení jsem protivná nic se mi nechce pobolévají prsa.Pak přijde menstruace přesně na den jo a podotýkám že se mi změnil cyklus z 28 dní na 30 dní od té revize. A menstruace probíhá následovně jeden den výtok lehce zbarvený druhý den krvácení třetí den větší krvácení a čtvrtý den vložka čistá a jen krev na toaletním papíru po utření pátý den jen slabé špinění a to někdy je i ještě jeden den. Dřív před otěhotnění jsem měla menstruaci o dost silnější krvácela jsem i tři dny a první dva se mi stalo že jsem i protekla :oops: a teď taková změna. Dále po menstruaci tři čtyři dny cejtim divný tlak upřostřed podbřiška jak je močkák. A někdy i trochu cítím pálení po vyčůrání teď jsem byla poslední dva měsíce s tim u doktorky jednou jsem tam měla bakterii dostala jsem antibiotika a podruhé tam nic nebylo a najednou těsně před ovulací to přestalo. Tento měsíc zase to samé. Začalo to včera pobolévání podbřišku v oblasti močáku dvákrát za den lehký pálení po vyčůrání a pak najednou nic. A občas cejtim píchnutí nebo lehké pobolévání kolem vaječníků. Ovulaci mám mít za týden. Teď i docela trpim na bolesti zad protože mám sedavé zaměstnaní a byly jsme na dovolené na horách a dělaly horské výšlapy. Tak mě chytlo i v kříži to se samozdřejmě spojilo i hned nastupující menstruací. Holky mám strašný strach jestli se něco neděje ke gynekoložce jsem objednaná hned příští týden. Začínám být z toho na nervy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.7.23 20:02

Ahoj, moje zkušenost, první těhotenství skoro hned, druhé po čtyřech měsících snažení. Bohužel skončilo ve 12tt a musela jsem na revizi. Pak byla ms až po devíti týdnech a taky byla úplně jiná. Bolestivá, silná a hlavně strašně nepravidelná. Takto to bylo přes půl roku. Pak najednou zase změna a jen rychlá MS dva dny ale jako zázrakem jsem pak otěhotněla a teď jsem v 9tt a doufám, ze to dobře dopadne. Po půl roce od revize jsem to vše i řešila na gyndě a dostala jsem gynprodyl ( nevím jestli nějak moc pomohl). Myslím, že mi hodně pomohla gynekologická fyzioterapie. Ta revize to vše hodně rozházela.
Určitě to řeš, v nejlepším ti řekne, že jsi v pořádku. Budu držet palce :)

Anonym z důvodu, ze ještě nikdo o těhotenství neví.

• Citovat
  • Upravit
178
14.7.23 21:06

Ahoj, muzes mit srusty anebo jen snizene endometrium, tzn nema se co odlucovat, to druhe se spravi, to prvni musis na zakrok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.7.23 21:19

@LadyEf Ve středu jdu na gynekologii. Nevíte jestli se to dá poznat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
14.7.23 22:23

Pokud je nizka sliznice, tak to tomu napovida, ale jednoznacne urcit to jde az po proniknuti optikou do delohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
14.7.23 22:28

Spíš si měla endometriozu před revizí, když jsi měla pokaždé tak silnou MS. Já jsem po revizi v únoru a každý cyklus je teď jiný.. Někdy silný že první dva dny nemůžu daleko od záchoda, teď poslední MS byla naopak snesitelna a normální, žádný jatka :lol: tak se v tom čert vyznej.. Na kontrole vše v pořádku, další mám klasicky za rok. Ale teda po revizi mi dr. řekl, že minimálně 3 měsíce neotěhotnět, tys na to šla celkem rychle tak jestli to nebude tím? Já bych klidně počkala i půl roku.. Aby se to celé srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí