Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Mám trošku ošemetný dotaz, protože je to celé komplikované
Takze 15.01.2024 coz bylo 10DC proběhl nechraněný sex (pak manžel musel na tři týdny služebně pryč, takže žadny dalši nebyl). Jsem sledovaná v CARU, takže víme, že ovulka proběhla teď v pondělí 22.01.2024 s tím, že v ten den mi dali dvě injekce Ovitrelle, aplikace ve 20:00 a ráno v uterý už byl folík prasknutý. A teď mi jde o to, jak dlouho ty dvě dávky Ovitrelle budou ještě na TT, protože dneska ráno což je 3 dny po aplikaci byly na TT dvě brutalní dálniceNavíc mám od aplikace a potvrzené ovulky poměrně silné bolesti podbřišku srovnatelné s přichodem MS.
Děkuji za Vaše názory
Takže od posledního sexu k ovulaci uběhlo 7 dní? To si Teda osobně myslím, že žádná spermie nevydržela.
Ovitrell vydrží v těle klidně až 10-12 dní, kort dvojitá dávka.
V tom CARu si jim řekla, že poslední sex byl před týdnem? ![]()
@Anonymní píše:
Takze 15.01.2024 coz bylo 10DC proběhl nechraněný sex (pak manžel musel na tři týdny služebně pryč, takže žadny dalši nebyl). Jsem sledovaná v CARU, takže víme, že ovulka proběhla teď v pondělí 22.01.2024 s tím, že v ten den mi dali dvě injekce Ovitrelle, aplikace ve 20:00 a ráno v uterý už byl folík prasknutý. A teď mi jde o to, jak dlouho ty dvě dávky Ovitrelle budou ještě na TT, protože dneska ráno což je 3 dny po aplikaci byly na TT dvě brutalní dálniceNavíc mám od aplikace a potvrzené ovulky poměrně silné bolesti podbřišku srovnatelné s přichodem MS.
Děkuji za Vaše názory
takže jediný sex byl toho 15.1., chápu to správně? Pak moc nechápu k čemu ten Ovitrelle. Podle mě není žádná šance, aby spermie vydrželi týden. Ten pozitivní test je z těch injekcí.
3 dny po aplikaci je to určitě z injekci…a nějak nechápu proč sis nechala dát injekci když si věděla že sex nebude…
trochu zbytečný…
Sorry ale z toho asi mimísek nebude jestli bylo s manžem tuleníčko týden před ovulkou a pak už nic.
Test si udělej tak 14 dní po injekci, pokud by jsi náhodou nedostala menstruaci.
Ano ano, chápete to správně, že jediný tuleníčko bylo toho 15.01. Na klinice to věděli. Dali mi injekce prý aby byla ovu podpořena a nabrali mi v to pondělí i pak v uterý po Ovulce snad 3 ampule krve, aby zjistili spouuuustu hodnot právě před a i pak po Ovu. Od všech možných hormonů, štítku, imunita atd atd
Na klinice jsme teprve začali, tak jsem měla za to, že jsou to běžné postupy a chcou vědět, jak moje tělo funguje před, během a po Ovu? ![]()
Takže když jsem dostala dvojitou dávku Ovitrelle, tak hádám, že TT test bude pozivní ještě hooodně dlouho ![]()
Tak pokud to byla poprvé a dělali k tomu ještě nabery tak to potom jo…tam aplikaci i když nebyl a nemohl být sex možná chápu..
Ano, poprvé, takže naběry před, během i po ovu ![]()
Jsem vysátá do mrtě ![]()
Mám dlouhé cykly, 32 dnů, sice jsem věděla, že ikdyž toho 15.1 na to vlítneme nic z toho asi nebude, kor když byla ta ovulka potvrzena utz. V pondělí rano 22.1 ještě folík 18mm, večer dvě Ovitrelle a v úterý ráno už folík na utz prasknutý. Takže opravdu sex 7 dnů před ovu no. Tak snad po výsledcích budeme chytřejší. Jen teda ten podbřišek mě bolí od té aplikace v kuse, jako by měla přijit MS ![]()
Jo, je mi to jasne, ale očividně ty dvě injekce Ovitrelle byly pěkna nálož, protože mě bolí komplet celý spodek, pálí žáha a jsem nafouknuta jak balón ![]()
A oni vedeli, ze sex nebude a stejne do tebe dali 2 injekce Ovitrelle? ![]()
Ano. Udajně aby ovulku " podpořili" a mohli udělat naběry krve před, během a po ovu ![]()
Jako mazec, mám pnutí od třísel skoro až do stehen, žaludek na vodě, žáha páli, podbřuch napnutý a bolavý jak těsně před MS a náladička taky líta hore- dole. Jsem na odstřel ![]()
Navíc mám od aplikace a potvrzené ovulky poměrně silné bolesti podbřišku srovnatelné s přichodem MS.
Takze 15.01.2024 coz bylo 10DC proběhl nechraněný sex (pak manžel musel na tři týdny služebně pryč, takže žadny dalši nebyl). Jsem sledovaná v CARU, takže víme, že ovulka proběhla teď v pondělí 22.01.2024 s tím, že v ten den mi dali dvě injekce Ovitrelle, aplikace ve 20:00 a ráno v uterý už byl folík prasknutý. A teď mi jde o to, jak dlouho ty dvě dávky Ovitrelle budou ještě na TT, protože dneska ráno což je 3 dny po aplikaci byly na TT dvě brutalní dálnice
Děkuji za Vaše názory