Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny 🤍
Ženy, napište mi prosím vaše zkušenosti s Gennetem a Pronatalem?
Momentálně jsme v Pronatalu a nejsme na 100% spokojeni a přemýšlíme, jestli nejít jinam. Četli jsme recenze o Gennetu a teda taky nic moc. Četla jsem ty články tady na portálu, ale jsou už víc než 10 let staré, tak jestli někdo máte novější zkušenosti?
Předem moc díky ![]()
@holkaskafem a s cim nejste spokojeni? S pristupem? S lecbou? Uz mate za sebou nejaky zakrok?
@holkaskafem Ahoj, mám zkušenost s Gennetem v těhotenství a už tam nepůjdeme.
Zanedbali UTZ při prvním screeningu. Naštěstí jsme byli na jiném pracovišti a nemoc našeho syna se odhalila.
My jsme s Pronatalem naprosto spokojeni. Líbí se mi, že tu je uprostřed lesa, kde má člověk pocit, že to je soukromější. V čekárně bývá plno, proto to občas působí trošku chaotický, ale s tím člověk tak nějak počítá. Jinak přístup je suprový. Celou dobu byli všichni na nás hodný a vstřícný - jak osobně, tak i telefonický. Líbí se mi, že hnedka vedle je lékárna a bufet.
Jinak já jsem osobně po IVF (embryotransferu) - bylo to rychlý, nebolelo to a komunikace v pořádku. ![]()
Nechceš připojit i lokalitu? Ony se totiž můžou dost lišit i jednotlivé pobočky těch klinik.
My chodíme do Gennetu v liberci a co se tak bavím s holkama v rlzných IVF skupinách, tak ten přístup Gennetu v Liberci a Praze je trochu jiný, takže se nedá soudit jen dle toho že je to pod jedním názvem, musíš koukat na tu jednu konkrétní kliniku.
My v tom Libereckém Gennetu taky nejsme na 100% spokojení, zejména s komunikací a tím že vše dlouho trvá. Na druhou stranu vše dlouho trvá protože nám dělali všechna možná vyšetření a asi je to z celkového hlediska lepší mít hned vyšetřenou genetiku a imunologii, než pak řešit potraty a tak. To že jsem netrpělivá a nejradši bych do IVF šla hned je už můj problém.
Zatím tedy na první IVF čekáme, jsem rozhodnutá jeden cyklus v tom Liberci podstoupi, pokud by to nevyšlo a byl potřeba další, šla bych asi do jiného centra. V hledáčku mám pražský FertiCare, ale pořád doufám že k tomu nedojde.