Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den sem tu poprvé prosím o radu předevcirem slabý vytok dnes silnější
Test dělán dnes já tam něco vidím ale nevím na vysetreni mám jit 25 ledna zítra děkuji za radu
Test je blbe vyfocenej, nakej rozpitej taky? To se nesmi machat v moci nad ryskou. Fotka vytoku jaksi krapet za hranou a ten okousanej nehet s oloupanym lakem to moc pekne dokresluje.
@Marcelka406 píše:
@Vladusxx proč bych tam měla potom těm vytok?
To netuším, ale test je negativní…s výtokem se porad s lékařem..
Mmch ty máš spozdeni? A test je dělaný kdy? Teď v noci?
Fotka výtoku je nechutná. Některý ženský jsou fakt čuňata. A ten okousaný nehet s opryskanym lakem.. taky super.
Co některý ženy vede k tomu, aby fotily výtoky a další tekutiny, navíc na prstech?
by doma nemáte toaletní papír?
Proč máš potřebu, dávat sem takovou fotku?
Jinak za mě - výtok, při kterém nemám žádný problém (nic mě nebolí, nic mě nesvědí, atd..) nijak neřeším. Výtok, který mě bolí nebo mě něco pálí režim s doktorem. A to se dá i po telefonu ![]()
@Marcelka406 píše:
Test dělán dnes já tam něco vidím ale nevím na vysetreni mám jit 25 ledna zítra děkuji za radu
To je zase panorama po ránu, na testu není nic vidět a ještě to není ani kvalitně vyfoceno. O zbytku na fotkách, mimo test, raději pomlčím ![]()
@Marcelka406 píše:
Ty seš nechutný prase. ![]()
To je fakt potřeba vše cpát na net?
A ten okousanej nehet je taky super. ![]()
Díky Bohu, je to negativní test. A doufám, že navždy negativní zůstane. ![]()
Někteří by se fakt množit neměli.
Hm tak díky za super fotku, málem jsem vyblila snídani ![]()
Co ty ženský vede k tomu tady vystavovat svůj hlen? ![]()
@Marcelka406 tady máš celkem jasné informace, stačí hledat, číst a odpověď najdeš
https://www.emimino.cz/…-menstruaci/?…
Test je jednoznačně negativní, ale teda fotit na net svůj výtok je dost nechutný. ![]()