Ovu test - pohlaví dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6271
23.1.11 18:30
soldi píše:
daniela, normalna pravdepodobnost na chlapca je 50%, pri tejto metode- podla statistik 60% :wink:

vajicko totiz nie je oplodnene prvou spermiou, ktora k nemu pride, je ich vzdy viac, ktore donho zduchaju a snazia sa narusit jeho povrch, az kym sa to jednej nepodari- a ta moze byt chlapcenska aj dievcenska. proste sa to neda ovplyvnit.

ako som pisala vyssie, typickym prikladom je inseminacia. to by muselo mat podla Teba 90 zien zo 100, ktore podstupili inseminaciu chlapcekov. a tak to nie je.

Soldi neber mi iluze :lol:
Já se snažím udělat aspoň něco proto aby mi tentokrát vyšel chlapeček, a jestli to bude 60% místo 50% tak aspoň něco. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
23.1.11 18:36

ankasz, tak ak chces chlapceka a chces este zvysit pravdepodobnost, tak skus takto:

nemajte vobec keksik, potom v den ovulacie, alebo den pred, nech sa muz vystrieka niekam bokom- odidu vsetky mrtve spermie a vzapati si dajte spolocny sex- nove spermie by mali byt rychlejsie- hlavne chlapcenske a skus mat orgazmus po chlapovi- to spermiam pomoze sa dostat kam potrebuju.

ale ono je to velmi velmi teoreticke. su chlapi, ktori plodia len dievcata, neovplyvnis to :nevim:

ako som pisala predtym, my sme tri baby mali sex presne rovnako- tie dve cakaju dievcatka, ja chlapceka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
23.1.11 18:42

soldi: tak teď jsem vážně přemýšlela, co je to ten keksík :lol: , pak mi došlo, že je to překlep :oops:

tak já myslela, že na kluka, víc přispěje častý sex(bokem) a přesně v ovu dovnitř, že ty spermijky by měly být staré max. dva dny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
23.1.11 19:00

anka, no, mozete to skusit aj tak. my sme mali sex dva dni pred raz, den pred ovu dva krat a v den ovu raz.

ked mne sa tazko radi, lebo tomu neverim :roll: :-P

ono zalezi aj na tom, aky mate spermiogram. ak ma chlap malo spermii, tak ked budete mat sex casto, tak mu ich zostane malo, lebo sa nestihnu obnovovat :roll:

no, vsak prinajhorsom budes mat dalsie krasne dievcatko :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
23.1.11 20:21
soldi píše:
ono zalezi aj na tom, aky mate spermiogram. ak ma chlap malo spermii, tak ked budete mat sex casto, tak mu ich zostane malo, lebo sa nestihnu obnovovat :roll:
no, vsak prinajhorsom budes mat dalsie krasne dievcatko :srdce: :hug:

no spermiogram ani nevím :think: , holčinky byly obě na první pokus :nevim:

a jaks psala „přinejhorším“ budeme mít další babulku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rodenova fanynka
28.6.11 17:02

Pohlaví - záleží na sourozeneckých pozicích

Mám vyzkoušeno: starší sestra sestry rodí kluky, mladší sestra sestry holky, starší bratr bratra = 1. dítě kluk, mladší bratr bratra = 1. dítě holka.
Neplatí to vždy, ale většinou ano.
Holka vítězí! :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital