Ovu test - pohlaví dítěte

4092
23.1.11 10:08

Ovu test-pohlaví dítěte

Ahojky myslíte, že se dá pomocí ovu testu ovlivnit pohlaví dítěte? :think: Podařilo se to někomu z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
23.1.11 10:11

Jak to myslíš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
23.1.11 10:18

No při pozitivním testu dochází k ovulaci za 24 až 48 hodin no a četla jsem, že pokud dojde ke styku tak 3 dny před ovulací tak je pravděpodobnější holka a pokud v den ovulace tak kluk tak by mně zajímalo jestli to funguje v praxi nebo je to jen teorie :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
23.1.11 10:22

Mikky: nechci strašit, ale ovu testy jsou prý nepřesné, lepší je měřit BT :nevim: ,a jinak s tím početím máš pravdu před ovu holka, při ovu a den po kluk :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
23.1.11 10:37

Čím blíž ovulaci, tím je větší pravděpodobnost, že se kluk povede. Holčičí spermie mají delší výdrž. Já měřila teplotu, k početí došlo těsně před ovulací a máme chlapečka. Ale teorií je hodně… :nevim: Každopádně držím palec, ať se to povede. :palec:

Příspěvek upraven 23.01.11 v 10:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
23.1.11 10:37

já teda za sebe můžu potvrdit, že to vyšlo…
vyšel mi pozitivní ovu test a ten den se nám zadařilo a je to kluk :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
23.1.11 10:39
ankasz píše:
Mikky: nechci strašit, ale ovu testy jsou prý nepřesné, lepší je měřit BT :nevim: ,a jinak s tím početím máš pravdu před ovu holka, při ovu a den po kluk :wink:

No s tím měřením jsem docela líná test mi přijde jednodušší :think: četla jsem že ovu určí dost přesně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
23.1.11 10:46

ahoj mikky, ovulacia prichadza 12-48 hodin po pozitivnom ovu teste, nie 24-48 :-D

a chlapcenska a dievcenska teoria- no, skusali sme v teme a jedine, co ako tak plati je, ze ak mas posledny sex tri dni pred ovulaciou, bude to velmi pravdepodobne dievca. ale ak ho mas dva dni pred, den pred ovu a v den ovu, tak to moze byt aj chlapec aj dievca, je to 50:50. (den po ovulacii je pravdepodobnost oplodnenia menej ako 5%)

a ziadno nezistis, ci bude ovulacia o tri dni, takze cela tato teoria je hlupost a nefunguje. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
23.1.11 10:48

jaaj, a este nieco, v teme sme tri mali sex v rovnake dni pred ovulaciou, dve maju dievcatka, ja chlapceka, cize je to skutocne len o nahode :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
23.1.11 12:51

Já myslím, že to ovlivnit určitě jde,ale jen pokud máš ovu každý měsí pravidelně ..my jsme měli jediný styk v měsíci 4 dny před ovulací a bude to holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
23.1.11 14:11
Daniella82 píše:
Já myslím, že to ovlivnit určitě jde,ale jen pokud máš ovu každý měsí pravidelně ..my jsme měli jediný styk v měsíci 4 dny před ovulací a bude to holčička.

no já právě v to doufám, že aspoň trošičku to tím správným načasováním můžu ovlivnit, máme dvě holčičky, a chcem zkusit chlapečka, tak měřím BT,abych věděla kdy je ovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
23.1.11 14:26

No tak možná zkusím kombinaci BT a ovutestů chtěli bysme chlapečka tak by to asi chtělo přesně chytit den ovu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
23.1.11 16:33

baby, vazne to takto nefunguje. to by museli byt vsetky deti splodene inseminaciou chlapci, kedze vtedy sa vstreknu spermie ku vajicku presne v den ovulacie. a to ani zdaleka neplati :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
23.1.11 17:21
soldi píše:
baby, vazne to takto nefunguje. to by museli byt vsetky deti splodene inseminaciou chlapci, kedze vtedy sa vstreknu spermie ku vajicku presne v den ovulacie. a to ani zdaleka neplati :roll:

Tak určitě to takto nefunguje vždy a na 100%…nejsme stroje. Řekla bych, že tato metoda funguje tak z 90% :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
23.1.11 17:32

daniela, normalna pravdepodobnost na chlapca je 50%, pri tejto metode- podla statistik 60% :wink:

vajicko totiz nie je oplodnene prvou spermiou, ktora k nemu pride, je ich vzdy viac, ktore donho zduchaju a snazia sa narusit jeho povrch, az kym sa to jednej nepodari- a ta moze byt chlapcenska aj dievcenska. proste sa to neda ovplyvnit.

ako som pisala vyssie, typickym prikladom je inseminacia. to by muselo mat podla Teba 90 zien zo 100, ktore podstupili inseminaciu chlapcekov. a tak to nie je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí