Stimulace vaječníků

9
21.1.11 21:50

Stimulace vaječníků

Zdravím všechny.
je mi 27 let, jsem po rakovině a transplantaci jater.
Rok se s manželem snažíme o miminko, marně. Na podzim mi lékař sdělil že mám vrozenou vadu uterus duplex,coč je dvojitá děloha.Nyní jsem podstoupila stimulaci vaječníků,ale bez odebrání a ponechání všeho ve mě..
Máte někter také takovou zkušenost? Díky za reakce.S pozdra­vem Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.1.11 09:17

No, osobní zkušenost nemám, ale kamarádka měla taky dvojitou dělohu. Poprvé potratila, podruhé se jí podařilo mimčo donostit a porodila asi ve 37týdnu. Ale otázka je, jak silná přepážka je a jestli dělí dělohu na půl. Jak byla těhotná poprvé, ukázalo se, že těhotenství je v měnší části dělohy ( měla přepážku tak, že jí dělila na 1/3 a 2/3). Druhá grav. už byla v té větší části..Myslím, že je lepší nechat přepážku odstranit, jen je nevýhoda, že bys musela nějakou dobu čekat, než se vše zahojí..S přepážkouje riziko předčasného porodu.

• Citovat
  • Upravit
9
22.1.11 10:24

Ahoj,děkuji za reakci.Moje přepážka vlastně ani není.Mám 2 dělohy.Úplně přepůlené.jedna polovina je nevivinutá, nefunkční jeden vejcovod.Druhá půlka je ok i vejcovod,vaječník.
Takže operace nepřichází v úvahu,protože by byla zbytečná :-? snad chápeš jak to mám :) je to složité, proto jsem založila tuhle diskusi.Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
2.1.16 20:33

Aohj muzu zacit stimulovat vajecniky, kdyz dobiram antibiotika? Stimulovat bych mela zitra a antibiotika dobiram v pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí