Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No když jsem dostala vyvolávačku(asi 2×), tak říkala, že tak do 14ti dnů. No já to dostala tak po týdnu.Hcg jsem niajk nikdy neřešila a vlastně Mudra taky ne. Vždy mi říkala, že mi dá injekci, a pokud to do 14ti dnů nedostanu, že se mám stavit na testy-jinak injekce prý mimču neublíží, takže by se nic nedělo.
Já jsem dostala vyvolávačku ve čtrvrtek a menstruaci jsem dostala v pondělí. Je ale fakt, že jsem tomu tenkrát o víkendu pomohla červeným vínem. To prý taky pomáhá. ![]()
Myslím, že vyvolávačka se dává, protože zvyšuje (zvětšuje) děložní sliznici. Nějak tak mi to bylo popisováno a pokud nejsi těhu tak má vyvolat MS a pokud si těhu tak naopak podporuje uhnízdění vajíčka v děloze. Já mám obě děti po vyvolávačkách. Byla to vždy náhoda. Přišla jsem k dr., že jsem nedostala dlouho MS (mám poruchu MS cyklu, takže jsem si testy nikdy nedělala) a on mě prohlédnul, udělal utlrazvuk a když tam nic neblo vidět píchl automaticky vyvolávačku…pak jsem přišla po 14ti dnech, že nic a už na ultrazvuku už byl mimiš vidět. Takže vyvolávačky se nemusíš bát.
Tak uvidíme, pujdu si koupit TT protože za 4 dny mohlo stopnou Hcg v moči ne? abych byla v klidu…dam vedět
tak test nic
tak uvidím skusim až za týden (záleží jestli ms přijde) aspíš počítám že jo
(zákon schválnosti)
Vyvolávačku jsem dostala cca před rokem a ač se řiká, že MS má přijít do 14 dnů u mě to bylo asi 18dní -dost zklamání:-(. HCG jsem měla asi kolem 3 a dr mě ještě trochu navnadila, že by to těhotenství být mohlo, ale o dost mladší. Šla jsem tam asi po 14dnech po vynechání MS. No jak už jsem psala, MS dorazila a můj cyklus byl cca 35-60dní.
Ahoj, HCG mam 0,1 tak že nic. Dostala jsem vyvolávačku. Do jaké doby jste to dostaly nebo snad nedostaly a na kontrole to stouplo(hcg) ?