Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
užíváte je tu někdo a nejste ještě tehu? Mudr. mi je dal a myslím(jistá si nejsem),že říkal jeda denně a na krabičce píšou dvě tablety denně po jídle… tak nevím
poradíte mi někdo? druhá věc - při plánování těhu, bral váš muž kyselinu listovou? můj jí brát chce, a asi je to dobře, že jo…
![]()
U nás jsem listovku brala jen já, chlapa jsem cpala vitamínem E. ![]()
no právě já tu listovku měla pro sebe, ale mudr mi dal ty vitamíny, tak tu ta listovka nemusí ležet ladem ne? ![]()
jadviga píše:
no právě já tu listovku měla pro sebe, ale mudr mi dal ty vitamíny, tak tu ta listovka nemusí ležet ladem ne?
Rozhodně mu to neublíží, takže mu to klidně nacpi. ![]()
gabi.design píše:že jojadviga píše:Rozhodně mu to neublíží, takže mu to klidně nacpi.
no právě já tu listovku měla pro sebe, ale mudr mi dal ty vitamíny, tak tu ta listovka nemusí ležet ladem ne?
někde jsem četla, že kys. listovou potřebuje i chlap kvůli tvorbě spermií, takže ji papal semnou celou dobu,teď už samozřejmně ne ![]()
Držím palečky při snažení, papa
Četla jsem že genetici doporučují i mužům na spermio klidně i okolo 1000mcg listovky denně
. A ty jí samozřejmě ber určitě! Doporučuje se 800mcg během snažení až do konce 1.trimestru, pak stačí 400mcg
.
A chlapovi bych doporučovala Selezin ACE a Vitamín E 400
.
pred tehu jsem brala jednu tabletu Pregnium denne a doplnovala listovku na 400 mcg denne. Ted beru pregnium 2 tablety, ale mam ji v jecmeni, ktery uzivam pri tom. Chlapovi jsem davala „E“, ale ujidal mi i listovku
zatim zije ![]()
to vám holky závidím ty chlapy, ten můj prostě listovku papat nehodlá, se slovy že mi z netu už hrabe! ![]()
holky, takže se má brát jedna??? pregnium - ničím jí doplňovat nebudu, to už mi manžel ukradl
tak nevím jeslti jedna, nebo dvě podle návodu ![]()
nulu86 píše:ále, nějak ho překecej, chce snad zdravý chytrý dítě ne?
to vám holky závidím ty chlapy, ten můj prostě listovku papat nehodlá, se slovy že mi z netu už hrabe!
vždyť je to přírodní… ale je pravda, že když jí to co má a co obsahuje kys.listovou, tak nemusí. U nás by to taky nejedl, ale zapůsobilo na něj to, že to teda budu muset vyhodit
(což neví, že jo)
je vidět že víš jak na něj, no nevím jestli ten můj jí jak má, všera o půlnoci si dal sušenku, a 15 minut na to dostal chuť na klobásku ![]()