Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, s manželem si přejeme miminko. Jenže problém je v tom, že on se nechce moc snažit. Nechci ho do toho moc nutit, bylo by to ještě horší. Nevím jak tuto situaci vyřešit
Prosím o radu. děkuji
S manželem si přejete mimi, ale on se nechce snažit? No tak to je docela blbý, zkoušeli jste o tom mluvit? Jestli se toho třeba nebojí, přeci jen dítě převrátí život. A co si zkusit sledovat ovulaci a při tom ho svádět?
No, to je trochu problém, že se nechce snažit. Možná ho ten termín stresuje, když ví, že teď se zkrátka snažíte a musí podat výkon. Já manžovi nikdy neříkala, KDY je ta správná chvíle na to se snažit. To jsem udělala dvakrát a bylo z toho houbec.Prostě bych o tom před manžou nemluvila. Na miminku jste se dohodli, to stačí a teď už je to v tvé péči, kdy je to nejlepí. Pokud si děláš testy nebo nějak hlídáš OVU, pokud ne, tak se prostě milujte, jak se vám to líbí a ono miminko přijde.
caty: jo, asi se cítí být nucený, že teď je potřeba se snažit. A on nemá rád, když je do něčeho nucen a tlačen. Tak mu asi nebudu říkat kdy mám ovu a třeba to časem vyjde.
mabit píše:clobrdinek píše:
mabit: co znamená tukat?![]()
sex
![]()
před snažením jsme měli sex méně často a teď odmítá sex, když je to víckrát…
clobrdinek píše:mabit píše:před snažením jsme měli sex méně často a teď odmítá sex, když je to víckrát…clobrdinek píše:
mabit: co znamená tukat?![]()
sex
![]()
A má to vůbec cenu? Co bude pak?
ahojky…já tak drtila manžela,že nám málem kleklo manželství!!!
pak jsme šli do CARu,kde nám vysvětlili,co a jak a co děláme špatně a kde je háček…a vše je oki!!!!! ![]()