Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak mu řekni ,že z klobás dítě chytrý nebude
nevim no, ale jíst to nemusí
já v prvním těhu nejela žádný vitamíny, žádný vyšetření navíc a vše ok, a teď jsem ze všeho vybobkovaná ![]()
ale to je jen tou dobou, dřív ženský rodily na poli, když kopaly brambory a dnes se řeší epidurál a podobně…
asi tak, mě můj mudr. nadává, když přijdu s tím, že jsem něco vyčetla a jeslti se to třeba netýká i mě ![]()
proto já sice čtu ale Dr nechávám pracovat dle jeho uvážení, on je na to studovanej a příklady jinde uváděné nemusí souhlasit i s tebou…jen tak nenápadně něco nadhodím…třeba…a nedá se nějak ta MS srovnat? a jaké jsou možnosti, co navrhujete?…Dr se cítí dobře, jelikož hloupě žádám jeho rady, a já jsem spokojená, jelikož mi vždy pomohl…
no, proto já už nic radši nečtu a po ničem nepátrám - jako v těhotenství apod ![]()
Ahoj holky, začetla jsem se do vaší diskuze… má se tedy brát jedna tabletka či dvě denně? Mně doktorka doporučila, ať listovku beru ideálně půl roku před otěhotněním. Já jsem jedla jednu tabletku Pregnium denně, teď beru dvě denně. Kolik se má správně brát? Jinak já se do toho mého snažím dostat aspoň Kelp (je tam jód) a podaří se mi to tak jednou za deset dní
.
meduzza píše:
Ahoj holky, začetla jsem se do vaší diskuze… má se tedy brát jedna tabletka či dvě denně? Mně doktorka doporučila, ať listovku beru ideálně půl roku před otěhotněním. Já jsem jedla jednu tabletku Pregnium denně, teď beru dvě denně. Kolik se má správně brát? Jinak já se do toho mého snažím dostat aspoň Kelp (je tam jód) a podaří se mi to tak jednou za deset dní.
ahoj, na tom balení je psáno 2tablety denně po jídle, já se nasnídám a dám si dvě (dělám to tak dva dny asi)takže se držím toho, oc je tam napsáno ![]()
Ahoj holky, ja jsem zacala brat Pregnium ted,co jsem otehotnela, listovku zvlast neberu a doktorka mi rekla,at beru jen 1 tbl denne,ze to staci ![]()