Pregnium + kys.listová - chlap

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14546
21.1.11 10:52

tak mu řekni ,že z klobás dítě chytrý nebude :lol: :lol: :lol: nevim no, ale jíst to nemusí :wink: já v prvním těhu nejela žádný vitamíny, žádný vyšetření navíc a vše ok, a teď jsem ze všeho vybobkovaná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
21.1.11 10:54

ale to je jen tou dobou, dřív ženský rodily na poli, když kopaly brambory a dnes se řeší epidurál a podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
21.1.11 10:56

asi tak, mě můj mudr. nadává, když přijdu s tím, že jsem něco vyčetla a jeslti se to třeba netýká i mě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
21.1.11 11:00

proto já sice čtu ale Dr nechávám pracovat dle jeho uvážení, on je na to studovanej a příklady jinde uváděné nemusí souhlasit i s tebou…jen tak nenápadně něco nadhodím…třeba…a nedá se nějak ta MS srovnat? a jaké jsou možnosti, co navrhujete?…Dr se cítí dobře, jelikož hloupě žádám jeho rady, a já jsem spokojená, jelikož mi vždy pomohl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
21.1.11 11:04

no, proto já už nic radši nečtu a po ničem nepátrám - jako v těhotenství apod :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
21.1.11 17:36

ja beru k.l.jeden krat denne…muj nemusi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
21.1.11 18:45

¨to je jasný, že nemusí, ale neuškodí mu to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
22.1.11 18:06

Ahoj holky, začetla jsem se do vaší diskuze… má se tedy brát jedna tabletka či dvě denně? Mně doktorka doporučila, ať listovku beru ideálně půl roku před otěhotněním. Já jsem jedla jednu tabletku Pregnium denně, teď beru dvě denně. Kolik se má správně brát? Jinak já se do toho mého snažím dostat aspoň Kelp (je tam jód) a podaří se mi to tak jednou za deset dní :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
22.1.11 19:27

já beru Bioaktivní Folic 1× denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
24.1.11 08:43
meduzza píše:
Ahoj holky, začetla jsem se do vaší diskuze… má se tedy brát jedna tabletka či dvě denně? Mně doktorka doporučila, ať listovku beru ideálně půl roku před otěhotněním. Já jsem jedla jednu tabletku Pregnium denně, teď beru dvě denně. Kolik se má správně brát? Jinak já se do toho mého snažím dostat aspoň Kelp (je tam jód) a podaří se mi to tak jednou za deset dní :roll:.

ahoj, na tom balení je psáno 2tablety denně po jídle, já se nasnídám a dám si dvě (dělám to tak dva dny asi)takže se držím toho, oc je tam napsáno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.12 08:31

Ahoj holky, ja jsem zacala brat Pregnium ted,co jsem otehotnela, listovku zvlast neberu a doktorka mi rekla,at beru jen 1 tbl denne,ze to staci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí