Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
uz tretí den mám zpozdění.Tento měsíc jsem se na vše vykašlala,zádné ovu testy,zádné měrení bazálky.....az do ted jsem mívala ovu 20 dc…az na tento mesíc …to jsem si myslela,podle bolestí…ze ovu prišla jiz patnáctý den cyklu,20 dc jsem malinko růzově zašpinila.Dnes jsem patnáctý dpo (pokud proběhla patnáctý den cyklu) včera ráno test negativní.Uz asi týden si merím bazálku… a stále se zvyšuje.Test negativní.Netuším co si myslet…asi opět nějaký hormonální výkyv…stalo se vám to taky,některé?V těhu uz nedoufám…
Příspěvek upraven 19.01.11 v 21:11
urcite bys mohla byt tehu. Este vydrz chvili. vetsinou kdyz to vzdas, tak to prijde. ale pul roku neni zase takova doba.. my treba skoro tri roky cekali. tak ja preju dve // ![]()
půl roku? to není žádná doba…pár let možná, ale půl roku je standard…bohužel
hvězdička25 píše:
V těhu uz nedoufám…po půl roce snazení uz ne…
Půlrok snažení bereš jako problém a házíš takto rezignovaný tón?
¨
No potěš koště…
Jinak držím palce, myslím, že naděje tam určitě je, vydrž pár dní. ![]()
Půl roku není dlouhá doba, tak nepřestávej doufat…Jinak v těhotenství bývá zvýšená teplota více než obvykle…Mně třeba nikdy nepřesáhla 37 a v těhotenství jsem naměřila i 37.2…
Ještě jedna zkušenost. U mě 11DC negativní těhotenský test a 12 DC slabá čárka. Přeju hodně štěstí…
BohunkaP píše:hvězdička25 píše:
V těhu uz nedoufám…po půl roce snazení uz ne…Půlrok snažení bereš jako problém a házíš takto rezignovaný tón?
Jinak držím palce, myslím, že naděje tam určitě je, vydrž pár dní.![]()
¨
No potěš koště…
a pedstav si ze jo,ale potrat pred rokem,deprese,hormonální léčba,a stále stejná diagnoza…nedorůstající sliznice s člověkem dokází udělat hodně.....nejsem jediná,to určitě ne…ale kazdý si to prozívá po svém…
kofolkaa. píše:
urcite bys mohla byt tehu. Este vydrz chvili. vetsinou kdyz to vzdas, tak to prijde. ale pul roku neni zase takova doba.. my treba skoro tri roky cekali. tak ja preju dve //
kofolkaa. píše:
urcite bys mohla byt tehu. Este vydrz chvili. vetsinou kdyz to vzdas, tak to prijde. ale pul roku neni zase takova doba.. my treba skoro tri roky cekali. tak ja preju dve //
Gratuluji moc,ze se vám to povedlo!Chtělo to určitě hodně síly a pevných nervů
hvězdička25 píše:BohunkaP píše:a pedstav si ze jo,ale potrat pred rokem,deprese,hormonální léčba,a stále stejná diagnoza…nedorůstající sliznice s člověkem dokází udělat hodně.....nejsem jediná,to určitě ne…ale kazdý si to prozívá po svém…hvězdička25 píše:
V těhu uz nedoufám…po půl roce snazení uz ne…Půlrok snažení bereš jako problém a házíš takto rezignovaný tón?
¨
No potěš koště…
Když napíšeš „po půlroce snažení“, tak z toho žádná diagnóza ani problémy nevyplývají. Vyplývá z toho prostě a obyčejně „půlrok snažení“… Proto jsem se podivila.
Je mi moc líto, čím jsi už musela projít. ![]()
hvězdička25 píše:kofolkaa. píše:
urcite bys mohla byt tehu. Este vydrz chvili. vetsinou kdyz to vzdas, tak to prijde. ale pul roku neni zase takova doba.. my treba skoro tri roky cekali. tak ja preju dve //kofolkaa. píše:Gratuluji moc,ze se vám to povedlo!Chtělo to určitě hodně síly a pevných nervů
BohunkaP píše:hvězdička25 píše:BohunkaP píše:a pedstav si ze jo,ale potrat pred rokem,deprese,hormonální léčba,a stále stejná diagnoza…nedorůstající sliznice s člověkem dokází udělat hodně.....nejsem jediná,to určitě ne…ale kazdý si to prozívá po svém…hvězdička25 píše:
¨
No potěš koště…Když napíšeš „po půlroce snažení“, tak z toho žádná diagnóza ani problémy nevyplývají. Vyplývá z toho prostě a obyčejně „půlrok snažení“… Proto jsem se podivila.
Je mi moc líto, čím jsi už musela projít.
Za nic se neomlouvej,není za co,mozná jsem byla hrubá…
kofolkaa. píše:
to ano. moc vam to preju… tak dej urcite vedet
hvězdička25 píše:kofolkaa. píše:
urcite bys mohla byt tehu. Este vydrz chvili. vetsinou kdyz to vzdas, tak to prijde. ale pul roku neni zase takova doba.. my treba skoro tri roky cekali. tak ja preju dve //kofolkaa. píše:Gratuluji moc,ze se vám to povedlo!Chtělo to určitě hodně síly a pevných nervů
děkuji,vědět určitě dám…děkuji za názory
všem ![]()