Druhosnažilky 36+

95
21.1.11 14:16

druhosnažilky 36+

ahoj holky,
mám rok a půl starého chlapečka a už koukám zase do kočárků po miminech. bude mi na podzim 37 tak jsem trošku nervózni, nevím kolik mam ještě času. přítel se tváří, spíš netváří, moc se mu do toho nechce. :zed:
Před ním jsem měla 5 let vztah a dva roky jsme se snažili a nic, pak jsme si nabrnkla tohoto a nechtělo se mu do toho, nicméně po dvou měsících jsme byla těhu. Pak když chlapečkovi bylo 9 měs. takvjsem spontánně při přerušované souloži otěhotněla, ale v 8 týdnu potratila, kamarádka tehdy otěhotněla ve stejný den a měla i stejný termín porodu, před dvěma týdny porodila…vždycky mě to trochu zamrzí, když ji vidím. Přítel byl per plex, že jsem těhotná, ale pak byl vlastně rád, že jsme potratila, a te´d zas dělá mrtvého brouka. Začínám ho pomalu zpracovávat. je to stejné jako poprvé. začínám pít čaj a cvičit a tak za měsíc mu řeknu, že si má přestat dávat pozor, že se nic nestane a bude to stejně trvat dlouho…a budu doufat, že se to povede :roll: Máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17211
25.3.11 14:40

ahoj, mě je 35 let, mám už dva kluky 6 let a 2 roky a tento měsíc jsme se začali snažit o třetí. No prožívám to stejně jako u druhého, který nebyl hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
25.3.11 16:46

ahojky, jsem sice tretisnazilka, ale vek odpovida- mam cerstve 36 a chteli bychom treti:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
25.3.11 17:17

já jsme takyx třeťosnažilka :lol: , mám doma dvě holčiny 14 a 16 a teď chci třetí :dance: :dance: jo a je mi 38 :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
25.3.11 19:26

máš docela malé děti podle fotečky, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
25.3.11 19:32

to jsem ráda, že tu nejsem sama ve věku nad 35 let. A jak dlouho se snažíte? Já se odhodlala a rozhodla tento měsíc. Mám po ovu a čekám ještě týden jak to dopadne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
26.3.11 07:11
damia píše:
máš docela malé děti podle fotečky, že jo?

jestlis myslela me, tak jj, mrkni na metrik:-) Ale jeste jsem po porodu nedostala MS, takze je to takove snazeni nesnazeni:-/
peknou sobotu vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
26.3.11 13:39

pazitka

jj, já myslela tebe. Jsem tu chvílu zaregistrovaná, tak se tu ještě moc neorientuji. Kde najdu tvůj metřík? Jinak máš můj obdiv s tak malými dětmi. Já mám kluky od sebe 4 roky, dřív jsem druhý nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
26.3.11 14:18

damia to je dobry vekovy rozdil- taky jsem s brachou o 4 roky a nasi si to pochvaluji jeste ted, kdyz vidi ty nase raubire :-) Musis si nahore kliknout na zobrazovat podpisy a ukazou se ti ty metriky- tj. jak jsou decka stare :-) starsi uz chodi do skoly nebo az od zari?

Příspěvek upraven 26.03.11 v 14:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
26.3.11 14:26

pazitka

díky, už to vidím :potlesk: Pěkný jméno Tobiáš, kamarádka má taky :-) Ale je to zápřah co, ale aspoň se spolu třeba víc vyhrají. Starší už chodí do první, teda je to docela změna po školce, ale zvládá to super. A mladší už chodí na 5 dní do školky od dvou let, tak to mám už takový volnější a těším se, že nám vyjde to třetí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
26.3.11 14:49

damia tak to je super- to budes mit na mimi aspon prostor a cas! Tobika do skolky nevzali, takze jestli vyjde mimi, bude to zajimave :-) Ale mas pravdu, uz si spolu zacinaji docela pekne hrat, tak snad to tak pujde dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
26.3.11 14:53

pazitka

určitě si víc vyhrají, jak ti moji kluci. Párkrát si spolu hrají, ale ten starší ho pořád diriguje a to nesmí a tak, tak i docela Míšu obdivuji, že si to většinou nechá líbit. My bydlíme na vesnici, tak brala školka i mladší děti a děti z okolních vesnic a mají pořád plno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
26.3.11 15:05
damia píše:
určitě si víc vyhrají, jak ti moji kluci. Párkrát si spolu hrají, ale ten starší ho pořád diriguje a to nesmí a tak, tak i docela Míšu obdivuji, že si to většinou nechá líbit. My bydlíme na vesnici, tak brala školka i mladší děti a děti z okolních vesnic a mají pořád plno

Taky jsem brachu furt dirigovala, ale to je udel mladsich deti, mmchodem Tobik taky umi Maru docela komandovat:-) Tak uvidime, jak to pujde… drzim ti palce, na druhe jste si pockali, jak pises?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
26.3.11 15:10

pazitka

já chtěla po třech letech, ale nějak to nešlo a přitom Daník byl na druhý pokus po vysazení. Tak po roce byl manža na spermiogramu, nic světobornýho, ale takový průměr dobrý. Pak jsem byla na laparo na pročištění a hned napoprvé od MS se Míša zadařil. No a teď jsem vysadila MS a si zase naivně myslím, že to bude hned :-) Tak uvidíme. Teď už to bude psychicky lepší, předtím už všechny kámošky měly druhý a my nic. No teď už žádná třetí nechce, tak snad mě podpoří :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
26.3.11 15:14

Moje kamaradky taky zustavaji spis u dvou, i kdyz jedna (stejne stara) napr. bude mit v srpnu prvni… u nas sly obe deti rychle, ale ted to moc nevidim, hlavne kvuli castemu kojeni a zadnem MS…
Tobik mi tak obden rika, ze chce bratricka,tak jsem zvedava :-) co vy a preferovane pohlavi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí