Druhosnažilky 36+

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17211
28.4.11 14:48

Petra Z

ne nezávidím, ale aspoň, že tahle možnost je.
A jak poznáš, že už je sliznice akorát? Musíš pak chodit každý den na zkoumání? Se ptám blbě co, ale fakt mě to zajímá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
28.4.11 14:49

Petra Z

já jsem měla náběh na IUI před druhým, ale naštěstí se po laparce hned zadařilo, tak nevím jak to probíhá, i když je to něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11863
28.4.11 17:25

ahoj holky, omlouvam se,ze jsem se par dni neozvala, bylo to jakesi hekticke..

Petra Z. musi to byt hrozne tezke- ale jak pise damia, je super, ze tu ta moznost je! asi to i hrozne leze do penez, ze?ale co bychom pro to neudelaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65713
28.4.11 20:07

Holky..od 1.dne stimuluju,pak tak 10. den na UTZ…a pak tak obden a kolem 16-18 dne je KET
No peníze…ted nás to stálo 5000 a nepočítám cesty
A ano,jsem ráda,že ta možnost je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
29.4.11 13:52

pazitka

nějaký hektický konec měsíce co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
29.4.11 14:01

Petra Z

aha, ono se to zkoumá přes UTZ :-) Hlavně, aby se to povedlo, peněz to teda stojí. Ale hlavně, aby se to takhle povedlo, IVF je prej děsně drahý :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11863
30.4.11 08:33

damia jj, je toho nejak moc, ale to zname vsechny :-)
Tob. pujde pristi tyden na jedno dopoledne do miniskolky, tak jsem zvedava, je to docela maman- do normalni skolky ho mmchodem nevzali :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
30.4.11 13:48

pazitka

to zvládne, uvidíš :wink: Míša chodí od 2 let 5× za měsíc na dopoledne a dobrý. Ze začátku sice trošku brečel, když jsem ho předávala učitelce, ale zvykl si. A to je nějaká soukromá miniškolka, musíš za to platit? Teď jak jsi doma, tak děti moc neberou, že jich je moc. Ale je to velká škoda, no co naděláš, že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65713
30.4.11 15:58

Ahojík holky…
Damia…IVF nás stálo cca 25 000…
ale co by jsme neudělali že----kuchyn holt počká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11863
30.4.11 22:28

damia jasne, snad to zvladne :-) jj, je to soukrome, za cca 200 stovky za dopoledne- jinak se statnimi skolkami je to ted hrozne… ja bych mela v unoru jit do prace, mam materskou na dva roky, ale ani tak nemel T. sanci…
peti je to palka, ale hlavne at to vyjde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
30.4.11 22:42

Ahoj holky,
mohla bych se přidat ?? je mi 36 a mám skoro tříletého chlapečka, který půjde od září do školky. O druhé mimi se snažíme skoro rok (žádné čaje, cviky ani tabulky zatím neprovozuji … i když nevím, možná s tím začnu :-) ). Bohužel to vypadá, že budu muset tím pádem zpátky do práce … kam se mi teda moc nechce, ale co se dá dělat. Pevně věřím, že jakmile tam začnu docházet, přihlásí se i mimi (jak se znám, nic nejde úplně tak, jak by si člověk přál).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11863
30.4.11 23:53

Conieahoj, urcite se pridej, budem rady! ano, vetsinou to tak byva, ale snad vam to vyjde driv, abys do prace nemusela- ja doufam, ze taky nebudu muset :-) kdy se chlapecek narodil? muj je v cervnu 2008- tvuj asi zari?to je skoro stejne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
1.5.11 22:35
pazitka píše:
Conieahoj, urcite se pridej, budem rady! ano, vetsinou to tak byva, ale snad vam to vyjde driv, abys do prace nemusela- ja doufam, ze taky nebudu muset :-) kdy se chlapecek narodil? muj je v cervnu 2008- tvuj asi zari?to je skoro stejne :-)

Ahoj pazitko,
nas kloucej je srpen 2008 … to jsou kluci opravdu o kousek ;-) A u Tete to vypadá, že stihneš nejít do práce ?? jsi už v očekávání ??? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11863
2.5.11 08:28

Conienene, v ocekavani bohuzel nejsem, ale mam mladsi dceru (unor 2010) a materskou na dva roky, takze do unora 2012.mmchodem maleho do skolky nevzali, a to ani tam, kde nebrali v ohled, ze jsem na materske s mladsim ditetem… vy mate skolku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
2.5.11 11:47

ahoj holky, vítám conie! Tak to my máme stejně kluky, můj mladší je 23.8.2008. Jinak my jsme se o druhé taky snažili dlouho, nakonec až po laparce to vyšlo.
Jinak jsem to holky dnes nevydržela a testla, jsem 11 DPO, ale nic, bílo a bolí mě v kříži, tak to asi nevyšlo, uvidíme :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí