Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ne nezávidím, ale aspoň, že tahle možnost je.
A jak poznáš, že už je sliznice akorát? Musíš pak chodit každý den na zkoumání? Se ptám blbě co, ale fakt mě to zajímá ![]()
já jsem měla náběh na IUI před druhým, ale naštěstí se po laparce hned zadařilo, tak nevím jak to probíhá, i když je to něco jiného
ahoj holky, omlouvam se,ze jsem se par dni neozvala, bylo to jakesi hekticke..
Petra Z. musi to byt hrozne tezke- ale jak pise damia, je super, ze tu ta moznost je! asi to i hrozne leze do penez, ze?ale co bychom pro to neudelaly…
Holky..od 1.dne stimuluju,pak tak 10. den na UTZ…a pak tak obden a kolem 16-18 dne je KET
No peníze…ted nás to stálo 5000 a nepočítám cesty
A ano,jsem ráda,že ta možnost je
aha, ono se to zkoumá přes UTZ
Hlavně, aby se to povedlo, peněz to teda stojí. Ale hlavně, aby se to takhle povedlo, IVF je prej děsně drahý ![]()
damia jj, je toho nejak moc, ale to zname vsechny ![]()
Tob. pujde pristi tyden na jedno dopoledne do miniskolky, tak jsem zvedava, je to docela maman- do normalni skolky ho mmchodem nevzali ![]()
to zvládne, uvidíš
Míša chodí od 2 let 5× za měsíc na dopoledne a dobrý. Ze začátku sice trošku brečel, když jsem ho předávala učitelce, ale zvykl si. A to je nějaká soukromá miniškolka, musíš za to platit? Teď jak jsi doma, tak děti moc neberou, že jich je moc. Ale je to velká škoda, no co naděláš, že
Ahojík holky…
Damia…IVF nás stálo cca 25 000…
ale co by jsme neudělali že----kuchyn holt počká ![]()
damia jasne, snad to zvladne
jj, je to soukrome, za cca 200 stovky za dopoledne- jinak se statnimi skolkami je to ted hrozne… ja bych mela v unoru jit do prace, mam materskou na dva roky, ale ani tak nemel T. sanci…
peti je to palka, ale hlavne at to vyjde!!
Ahoj holky,
mohla bych se přidat ?? je mi 36 a mám skoro tříletého chlapečka, který půjde od září do školky. O druhé mimi se snažíme skoro rok (žádné čaje, cviky ani tabulky zatím neprovozuji … i když nevím, možná s tím začnu
). Bohužel to vypadá, že budu muset tím pádem zpátky do práce … kam se mi teda moc nechce, ale co se dá dělat. Pevně věřím, že jakmile tam začnu docházet, přihlásí se i mimi (jak se znám, nic nejde úplně tak, jak by si člověk přál).
Conieahoj, urcite se pridej, budem rady! ano, vetsinou to tak byva, ale snad vam to vyjde driv, abys do prace nemusela- ja doufam, ze taky nebudu muset
kdy se chlapecek narodil? muj je v cervnu 2008- tvuj asi zari?to je skoro stejne ![]()
pazitka píše:
Conieahoj, urcite se pridej, budem rady! ano, vetsinou to tak byva, ale snad vam to vyjde driv, abys do prace nemusela- ja doufam, ze taky nebudu musetkdy se chlapecek narodil? muj je v cervnu 2008- tvuj asi zari?to je skoro stejne
Ahoj pazitko,
nas kloucej je srpen 2008 … to jsou kluci opravdu o kousek
A u Tete to vypadá, že stihneš nejít do práce ?? jsi už v očekávání ??? ![]()
Conienene, v ocekavani bohuzel nejsem, ale mam mladsi dceru (unor 2010) a materskou na dva roky, takze do unora 2012.mmchodem maleho do skolky nevzali, a to ani tam, kde nebrali v ohled, ze jsem na materske s mladsim ditetem… vy mate skolku?
ahoj holky, vítám conie! Tak to my máme stejně kluky, můj mladší je 23.8.2008. Jinak my jsme se o druhé taky snažili dlouho, nakonec až po laparce to vyšlo.
Jinak jsem to holky dnes nevydržela a testla, jsem 11 DPO, ale nic, bílo a bolí mě v kříži, tak to asi nevyšlo, uvidíme ![]()