Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Damia…jo Mates je moje zlato…
Oslava bude v sobotu
Dostane koloodrážedlo,kreslící tabulku..má jednu malou a pořád maluje,tak ted větší,povlečení na velkou postel–třeba se pak na ní nechá přemluvit ![]()
Pak něco na sebe…a to je asi vše.....
Dort bude mít s pejskem,ty on rád ![]()
Povlečení bude taky s pejskama.
no teda, ten bude mít dárků
U nás už je to s dárkama těžší, většinou ten první to důležitý dostal, tak malýho Míšu odbýváme, ale hraček mají hromadu. Brzy se budem stěhovat, tak jim pořídím něco do pokojíčku, uvidíme
No jo…
koloodrážedlo je od nás,povlečení od ségry,věci a tabulka od babičky…
My toho doma máme taky mraky,chlap má 2 děti z manželství,takže jejich hračky–Anetka je 6ti letá,tak jich má taky dost…
A nějak už mi doma chybí úložnej prostor ![]()
no právě, proto jsme si postavili větší dům, jinak už by jsme byli zavaleni hračkami, v tom co jsme bydleli
Ale hlavně, že si děti vyhrají.
Domeček závidím…
taky bych chtěla.....ale zatím je to jen sen
no u nás to byla náhoda, že jsme sehnali pozemek.
Stěhujem se narychlo do nedodělanýho, bude jen přízemí a zbytek se bude dodělávat postupně i s okolím, no je to na hooooodně dlouhou dobu, ale konečně budem zase ve svým. My dřív sice bydleli v novostavbě, ale obecní a hrozně odfláknutý a za 5 let to byl fakt děs, tak to nebylo těžký rozhodování
Přesně…hlavně že to bude vaše a to je hlavní…
My máme byt města---taky blbý…
ted se řeší,jak a za jakých podmínek se budou prodávat
takže to máte taky veselý. Aspoň se pak nemusíte nikoho ptát, když budete dělat zásah do bytu
No ono to asi stejně nedopadne s tím prodejem…nastavili to taak,aby to lidi nekupovali ![]()
Takže už se sepisuje petice.....
Petra Z. vitej do nasi nepocetne diskuse! a to je mi moc lito s tou revizi:-( to bylo prirozene,jestli se smim zeptat?
damia treba MS uz neprijde? drzim palce! a gratulace ke stehovani!
Pazitka.....ahoj ![]()
přirozené početí myslíš??? ![]()
Ne to nebylo…to u nás doma jaksi nejde ![]()
určo přijde, no naděje přichází s ms poslední ![]()
a stěhování bude až za pár týdnů, manža musí položit všude dlažbu atd…
tak jsem zatím ms nedostala
, teplota mi o stupínek stoupla
a test negativní
I když na druhou stranu chodím v noci na záchod, tak i kvůli tomu je hcg nízké a neuže nic a měla jsem test z dr. max,
Tak jsem si dnes koupila mamatest a zítra zkusím znovu. No a nebo mám prostě zpoždění že. Po vysazení HA je to možný, no uvidíme
Petra z. tak o to to musí být větší nápor na nervy:-( to mě moc mrzí!!
damia tak to je super!!! urcite to vyjde! drzim moc palce a informuj ![]()
Pazitka......co se dá dělat.....hlavně že to jde jinak ![]()
Damia.....držím palce.....at je to ono ![]()