Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
u nás je to jasný, stále čekáme na holčičku
Brácha má taky kluka a kamarádka má taky 2 kluky, tak je tu moc překlukováno
Ale když bude kluk, tak to bude taky fajn. Oblečení a hračky pro kluky máme, pro holčičku nemám mít po kom
Tak to by bylo bezva, kdyby to byla holcicka, kdyz mate same kluky!
U nas je to celkem jedno, tak uvidime ![]()
jsme byli včera s dětma na maškaráku ve vesnici, ze které jsme se kvůli stavbě domečku, odstěhovali. Bylo to bezva, tolik dalších těhulek tam je
Už si vsugerovávám i příznaky, no blázním ![]()
tak jsem zkusila si přidat metřík, anglický si nechám, až budu mít víc času ![]()
to je ten metřík v podpisu, kde se zobrazuje, jak staré jsou děti
damia píše:
jsme byli včera s dětma na maškaráku ve vesnici, ze které jsme se kvůli stavbě domečku, odstěhovali. Bylo to bezva, tolik dalších těhulek tam jeUž si vsugerovávám i příznaky, no blázním
ja jsem si taky vsugerovala tehu asi pred pul rokem, dva dny nefalsovanych priznaku a pak nic…
maskarak musel byt super!
asi prožívám příznaky proto, že jsem brala antikoncepci a při ní opravdu nejsou žádný změny na těle poznat
No co, zítra mám mít ms a ta určo bude, tak třeba příště
Ahoj holky…
je mi 36,37 mi bude v říjnu…
Mám kluka 2 roky po IVF a ted jsem čerstvě po revizi ![]()
Ale miminko určo ještě chci ![]()
ahoj, to je mi líto, že to nevyšlo. Taky to bylo z IVF? Držím palečky, přeci jen to máte těžší ![]()
Jinak jsme se tu sešli s těmi dvouletými ![]()
teď jsem si všimla datumu narození Matyáška. Je to asi magický datum, už znám tolik dětí, co se ten den narodili, i když pokaždé v jiném roce ![]()
Damio.....ted další pokus byl KET…máme v Praze mrazáčky…
A znáš děti 7.4.???
![]()
aha, takže budete zase mít příště KET. A kdy to nejdřív můžete zase zkusit? Já o tomhle moc nevím, tak se vyptávám… A kamarádka má kluka 7.4.2008, další má holčičku 7.4.2007, jiná má kluka 7.4.2006… fakt se asi hodně dařilo ![]()
No teda …tolik dětí 7.4. ![]()
No ted mám šestinedělí,pak se uvidí,ale určo chci do dalšího KETU jít…
ale kdy to bude ještě nevím ![]()
tak ať ti to rychle uteče a Matyášek ti při tom pomůže, má krásně hnědý oči
A taky chystáš oslavu že? Copak dostane hezkýho? Třeba mi dáš tip na dárek ![]()