Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtělo to pojistit víckrát, ale kdoví.. testům nelze 100% věřit
Ten první je určitě vrchol, druhý už je slabší. Takže já bych řekla 12-36 hodin od prvního
. Mám to tak běžně, že mám pozitivní testy cca dny, ale ovulaci mám nejspíš ten druhý den, kdy jsou testy pozitivní
. Určitě je šance ![]()
Ženy, prosím pochopte anonym, cejtim se blbě, nechci aby okolí vědělo o snažení se. Přijdu si i zoufale se na tohle ptát, ale tady je hodně žen, třeba některá poradí zkušenost. Moc si přejem sourozence pro mojí 4letou…
Ja zdravá, cyklus pravidelný po 26dnech, proto jsem testovala dřív, jak píšou v letáku, možná si potřebuju jen postesknout a dodat dodat naději, že je aspoň mizivá šance.
10DC odpoledne sex, 11DC večer pozitivní ovu test - testovací čárka silnější než kontrolní. 12DC dopoledne ale ovu test dle mě stále pozitivní, čárky stejné. Fotky dávám, tak podle mě jsou pozitivní oba, co myslíte? To mě fakt mate. Kdysi (5let zpět) jsem zkoušela taky ovu testy, ale vždy po půl dni už nebyl pozitivní, při sledování jsem tehdy dělala taky dopoledne a odpoledne, abych to zachytila. Ale tohle se mi tenkrát nikdy nestalo. A jak na potvoru sex byl jen 10DC a pak už ne. Se picnu. Jestli nebyl sex moc brzo, když po pozitivnim testu teprve ovu nastane až do 48hod píšou. Pojistit to tenhle měsíc už nestačíme. Vim, že o nic vlastně nejde, třeba tam byl „pukavec“, ale mate mě ta dvoudenní pozitivita. To v minulosti nikdy nebylo.