Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky,
Od prosince se snažíme o druhého prcka. Začala jsem opět brát Macu, která nám pomohla k prvnímu. Jenže dřív šel sex každý den, takže jsem si nemusela nic hlídat. Měření BT mi vůbec nejde, pač kvůli prvnímu dost zapomínám 🫣
Teď k věci. Mám cykly 25 dnů, trvající 5 dnů. Minuly měsíc mi přijde ze snad ani ovu nebyla, vždy mě malinko bolí břicho, tak to přisuzuji k ovulaci. Poslední MS byla 13.4., snažení 19 a 20.4.
Včera mě brutálně bolelo břicho, uprostred, večer zase na levo, měla jsem “mokro” v kalhotkách, tak si říkám, ze asi ovulace, ale ze by až tak hodně? 😱 trochu mě bolely i zada, ještě dneska mě k ránu jemně píchalo v levém boku a trochu výtok. Tak nevím zda by to vyslo. Chlap jel pracovně na týden pryč.
Co myslíte, šlo o ovulaci? 🫢 ze bych ji cítila až tak hodně? Před porodem jsem ji vůbec nepoznala 🤭
Tak to těžko říct… Možná si zkus koupit ovulační testy a testuj ![]()
Opravdu těžko říct.
Já ji poznám naprosto přesně.
Je to docela krutá bolest trvající pár hodin, ale zabírá mi na to brufen ![]()
Mohla to být a nemusela, ale jestli si nikdy ovulační bolesti neměla, tak je zvláštní, že by se objevila takto najednou? ![]()
@Markéta188 no mě jakoby od porodu vždy tak cca týden po začátku MS poboliva bricho, vždy jsem si říkala ze buď ovulace nebo natezene svaly, malej má 13 kg a tahat ho je zahul. ale tenhle měsíc je to docela brutální bolest. Mamka mě žene raději na gyndu, abych neměla cystu :/ ale zase jsem měla docela dost ten výtok, tak zase přítel abych neměla zánět :/ dneska ráno mě ještě trochu trápil výtok a teď jak když utne 🫣
Buď to vyjde nebo ne, už mám objednané ovu testy ![]()