Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky, zakládám diskusy pro všechny z vás, které si budete chtít popovídat, nebo prostě jen podržet při plánovaném KET na květen. Všechny víme, jak to bývá náročné ať už čekání na pozitivní test, nebo hodnoty v krvi, prostě cokoli. Já už sama vím, že v květnu na další pokus jdu a tak kdybyste v tom nechtěla být sama, přidejte se.
Mě to teď nevyšlo a čekám na MS. Další pokus bude tedy někdy kolem 8. května.
Jinak držím všem palce a přeju štěstí. ![]()
Ahoj, ráda se přidám, ale KET mám naplánovány ještě v dubnu
Doufám, že to nevadí ![]()
Juu to je za chviličku… a kolikátý pokus už to je u tebe? My už za sebou máme 1 ET a teď se chystáme na 2 KET… ![]()
Pokus č. 5. Z toho byl jeden ET a 4 KETY. Vy se snažíte o první mimčo?
Jj už se snažíme 4 roky a zatím nic. Tento poslední KET bylo jen bichemické takže čárka na testu slábla a nakonec z krve strašně nízké hodnoty… tentokrát do KETu jdeme v nativu takže snad to vyjde 🙂 ale zatím čekám až se rozjede MS… ![]()
Ty jo, tak snad už ti to vyjde… to čekání, peněz a pokusů je šílený… vy už doma drobka jednoho máte??
Ahoj holky ![]()
taky se přidám, já jdu 30.4. loni jsme měli 1 ET a teď jdu na 4 KET. Mimi ještě nemáme.
Držím všem palce 🍀
Máme skoro 3,5 letou holčičku. Ještě, že ji mám, protože se na to tolik neupínám, ale stejně to nejde ![]()
To už by chtělo, aby se zadařilo
4 roky je dlouhá doba. Měli jsme to podobně, podařilo se po 3,5 letech….
@Anonymní píše: Více
Ahoj, vítej… Určitě dej vědět, budeme držet palečky… ![]()
@Lupena To mi povídej, už by to chtělo aby to vyšlo. Pokaždé když je ten neúspěch a a řeknu si, byl to přece jen pokus, tak i tak mě to smete… Tak třeba nám to tento pokus už vyjde… ![]()
Musíme to zkoušet, dokud máme chuť, energii, psychiku, finance a sílu bojovat a prostě věřit ![]()
@Anny11 Ty jdeš do nativu?