Ovulace a co dál?

Anonymní
17.4.12 10:25

Ovulace a co dál?

Existuje tu X témat a diskuzí na téma co dělat do ovulace - jak nastartovat pravidelný cyklus a ovulaci, jak podpořit růst sliznice, jak určit pravděpodobný den ovulace, jak popohnat spermouše, všechno jsme splnily, zobeme listovku, trefily jsme ovulaci a nezbývá než čekat. A teď se ptám, existuje něco, co se dá udělat i pro zdárné uhnízdění oplodněného vajíčka? Dočetla jsem se, že uhnízdění zabraňuje kofein, nikotin a stres - OK a máte zkušenosti s něčím co může naopak pomoct? Bylinky, vitamíny, potraviny, které třeba podporují vylučování progesteronu nebo vytvářejí optimální prostředí pro fazolku… Díky za názory, strašně nerada jen sedím a čekám. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
598
17.4.12 10:52

Ahoj,
mozna si reknes, ze takova rada, co ted pisu, je na backoru- ale ,
presne si pamatuju pocity pred prvnim tehu-jsem stejny typ jako ty , ale nakonec-
jestli je tehu v poradku- nemuzes udelat temer nic, cim by jsi ho zrusila-proste se udrzi a hotovo- tento pozitivni parazitek :andel: , je temer neznicitelny- to bys musela ohrozit na zdravi nejdriv sebe-
a pokud je to tehu nemocne-patologicke, tak doufej, ze se neudrzi-
a samo PREJU zdrave a pohodove tehu :mavam: :mavam: :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
17.4.12 10:53

ahoj, uhniezdeniu moze pomoct jest 1-5 dpo ananas, alebo bromelain. tu som to blizsie popisala: http://www.modrykonik.sk/…re-snazilky/

plus po ovulacii sa odporuca zinok- ovsene vlocky, vajicka.

uplne Ta chapem :lol: ja som teda otehotnela piaty cyklus snazenia, ale tiez som urobila maximum :D

soja na podporu ovulacie, grapovy dzus na hlienik, kontryhel na sliznicu, ananas na uhniezdenie, kyselina listova ako prevencia, atd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
17.4.12 10:54

a teda aspon neco k veci--- mne hlavne delal dobre spanek, kdykoliv to jde -spi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.12 11:08

utrogestan??

Ahoj holky, řeším něco podobného, ale od minulého nevydařeného těhu mi zůstal utrogestan (utrouš), myslím, že těhotná jsem, ale na test je ještě brzy, to až tak za 2-3 dny, ale z obavy jsem si ten utrouš vzala (asi poslední 3 dny). Myslíte, že to může uškodit nebo je na něj brzo? Pomáhá prý k udržení těhotenství.
Omlouvám se za anonymitu, ale jsou v tom soukr. důvody, díky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.12 11:30

Děkuju za názory! :palec: Soldi k čemu je dobrý ten Bromelain? Našla jsem na internetu, že jako tabletky nejsou dobré v těhotenství (teda už v tom prokázaném :mrgreen: ) a jako látka, že působí protizánětlivě. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.12 11:37
@Anonymní píše:
Ahoj holky, řeším něco podobného, ale od minulého nevydařeného těhu mi zůstal utrogestan (utrouš), myslím, že těhotná jsem, ale na test je ještě brzy, to až tak za 2-3 dny, ale z obavy jsem si ten utrouš vzala (asi poslední 3 dny). Myslíte, že to může uškodit nebo je na něj brzo? Pomáhá prý k udržení těhotenství.
Omlouvám se za anonymitu, ale jsou v tom soukr. důvody, díky.

Asi bych zkusila zavolat doktorovi a zeptat se ho na názor. Utrouš je opravdu na udržení těhu, ale nevím kdy by se měl nasadit. Aby třeba z toho nebylo víc škody jak užitku. :think:

• Citovat
  • Upravit
17359
17.4.12 13:35
@Anonymní píše:
Děkuju za názory! :palec: Soldi k čemu je dobrý ten Bromelain? Našla jsem na internetu, že jako tabletky nejsou dobré v těhotenství (teda už v tom prokázaném :mrgreen: ) a jako látka, že působí protizánětlivě. :nevim:

bromelain- pisala som 5 dni po ovulacii :D je to ta ista latka aku obsahuje aj ananas. nepoznam presny princip ako funguje, ale je to nieco na ten sposob, ze ulahcuje oplodnenemu vajicku nidaciu. ale ako presne, fakt neviem :nevim: robi nieco so sliznicou :nevim:

druha anonymna, utrogestan je progesteron, ten si telo produkuje aj same, takze po ovulacii nim nic nepokazis :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.12 13:38

@soldi děkuji…za ten utrogestan, velmi jsi mě uklidnila :hug:

• Citovat
  • Upravit
17359
17.4.12 13:40

niet zac. drzim palce, nech ten testik vyjde pekny dvojciarkovy :hug:

@Anonymní píše:
@soldi děkuji…za ten utrogestan, velmi jsi mě uklidnila :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.12 13:49

Díky Soldi, zkusím! :palec: Když nic, tak mi ten ananas aspoň chutná a neuškodí. :D Anonym, zakladatel.

• Citovat
  • Upravit
17359
17.4.12 13:52

jasne, za pokus nic nedas :D
ale treba jest aj ten tvrdy stred, ak si teda citala ten clanok, tam som to popisala detailne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.12 13:58

Ano, četla jsem. Ten střed mi nevadí. Děkuju, jsi zlatá. :hug:

• Citovat
  • Upravit
18687
6.5.13 10:20

@soldi ahoj chtěla jsem se zeptat k tomu ananasu, jím i se středem od ovulace, dnes sedmý den. Mám přestat nebo můžu klidně jist dal? Mám totiž LF 14-15 dní tak je u mě možná nidace později? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
6.5.13 13:21

@Lucake staci tych 5 dni, 14-15 dni je normalna LF. ak budes jest dlhsie, tak sa pravdaze nic nestane, ale nie je to potrebne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí