Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud nebereš antikoncepci, můžeš normálně otěhotnět… Znám holku, která si takto „udělala“ dítě přesto, že ten její nechtěl… a měla to na první pokus (alespoň to tvrdila), ale nemám důvod jí nevěřit… Navíc ty mršky umí přežít poměrně dlouho a pokud se dostaly dovnitř včas a byl plodný den… ![]()
to jsou zase dotazy
Jasný je, že můžeš otěhotnět i z kapky spermoušů ![]()
Stačí kapka už jsi taťka, teda v tvém případě mamka. Samo že můžeš, nicméně pravděpodobnost, že hned otěhotníš není velká.
ten dotaz jen jak vyšitý z poradny časopisu bravo girl, co jsem četla ve 13ti ![]()
@Tea 24
pamatuju si příspěvek: milé bravo, je možné abych po společné koupeli s přítelem otěhotněla? odpověď: milá xx, pokud si myslíš, že je možné, aby spermie k tobě dokraulovaly, tak ano… ![]()
Tenhle dotaz tu byl myslim včera nebo převčirem, akorát zakladatelka napsala, že její přítel měl sperma na rukách a pak ji prstil, takhle přesně napsané a jestli muže otěhotnět, myslím si, že je to tatáž osoba, která neustále zakládá podobná témata
![]()
@pkp píše:
@Tea 24pamatuju si příspěvek: milé bravo, je možné abych po společné koupeli s přítelem otěhotněla? odpověď: milá xx, pokud si myslíš, že je možné, aby spermie k tobě dokraulovaly, tak ano…
@Tea 24 píše:
ten dotaz je jak vyšitý z poradny časopisu bravo girl, co jsem četla ve 13ti
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata,
mám asi přihlouplý dotaz,ale chci se ujistit,že je vše ok.Partner měl sperma na rukách a dostalo se do mé pochvy,je nějaká šance,že bych byla těhotná nebo se nemusím obávat.
Jaký je, podle tebe, rozdíl mezi spermatem,který do tebe deponuje penis nebo prst?
Jo, na vzduchu jich pár tisíc pomře,ale zbytek se velice rychle zorientuje a povalí za svým.. ![]()
Ze tys chtela psat do vcelky,vosy,pojdte si na med..
Takovyhle otazky mi porad prijdou jako sci-fi..
a proč se všude uvádí,že takhle otěhotnět je dosti nepravděpodobné.Myslela jsem,že se spermie musí dostat až do dělohy a to je prstem asi dosti neparvděpodobné.Nebo se mýlím.A na vzducu spermie hned umírají,ne?
Ahoj děvčata,
mám asi přihlouplý dotaz,ale chci se ujistit,že je vše ok.Partner měl sperma na rukách a dostalo se do mé pochvy,je nějaká šance,že bych byla těhotná nebo se nemusím obávat.