Sperma na prstu

Anonymní
16.4.12 11:15

Sperma na prstu

Ahoj děvčata,
mám asi přihlouplý dotaz,ale chci se ujistit,že je vše ok.Partner měl sperma na rukách a dostalo se do mé pochvy,je nějaká šance,že bych byla těhotná nebo se nemusím obávat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12982
16.4.12 11:16

šance, že budeš těhotná tam určitě je 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
16.4.12 11:23

Pokud nebereš antikoncepci, můžeš normálně otěhotnět… Znám holku, která si takto „udělala“ dítě přesto, že ten její nechtěl… a měla to na první pokus (alespoň to tvrdila), ale nemám důvod jí nevěřit… Navíc ty mršky umí přežít poměrně dlouho a pokud se dostaly dovnitř včas a byl plodný den… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
16.4.12 11:25

to jsou zase dotazy :roll: Jasný je, že můžeš otěhotnět i z kapky spermoušů :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
16.4.12 11:29

Stačí kapka už jsi taťka, teda v tvém případě mamka. Samo že můžeš, nicméně pravděpodobnost, že hned otěhotníš není velká.

• Citovat
  • Upravit
542
16.4.12 11:30

tak v jedné kapce je několik milionů spermii drahá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.4.12 11:36

ten dotaz jen jak vyšitý z poradny časopisu bravo girl, co jsem četla ve 13ti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
16.4.12 11:41

@Tea 24 :mrgreen: pamatuju si příspěvek: milé bravo, je možné abych po společné koupeli s přítelem otěhotněla? odpověď: milá xx, pokud si myslíš, že je možné, aby spermie k tobě dokraulovaly, tak ano… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
16.4.12 11:42

Tenhle dotaz tu byl myslim včera nebo převčirem, akorát zakladatelka napsala, že její přítel měl sperma na rukách a pak ji prstil, takhle přesně napsané a jestli muže otěhotnět, myslím si, že je to tatáž osoba, která neustále zakládá podobná témata :zed: :zed: :zed: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
16.4.12 11:54

@pkp dokraulovaly :lol: :lol: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
16.4.12 12:02
@pkp píše:
@Tea 24 :mrgreen: pamatuju si příspěvek: milé bravo, je možné abych po společné koupeli s přítelem otěhotněla? odpověď: milá xx, pokud si myslíš, že je možné, aby spermie k tobě dokraulovaly, tak ano… :mrgreen:
:palec: :palec: :palec: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
16.4.12 12:23
@Tea 24 píše:
ten dotaz je jak vyšitý z poradny časopisu bravo girl, co jsem četla ve 13ti :D
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11952
16.4.12 13:01
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata,
mám asi přihlouplý dotaz,ale chci se ujistit,že je vše ok.Partner měl sperma na rukách a dostalo se do mé pochvy,je nějaká šance,že bych byla těhotná nebo se nemusím obávat.

Jaký je, podle tebe, rozdíl mezi spermatem,který do tebe deponuje penis nebo prst? :roll: Jo, na vzduchu jich pár tisíc pomře,ale zbytek se velice rychle zorientuje a povalí za svým.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
16.4.12 13:31

Ze tys chtela psat do vcelky,vosy,pojdte si na med.. :mrgreen: Takovyhle otazky mi porad prijdou jako sci-fi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.12 13:33

a proč se všude uvádí,že takhle otěhotnět je dosti nepravděpodobné.Myslela jsem,že se spermie musí dostat až do dělohy a to je prstem asi dosti neparvděpodobné.Nebo se mýlím.A na vzducu spermie hned umírají,ne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex