Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě jo. Pokud jsi si ovulací jistá, že opravdu probíhá, tak to klidně může být.
Já teď potřetí otěhotněla přes pesar, zateklo nám za něj jedinkrát a 10dnů po ovu už jsem měla „ducha“ na testu ![]()
Tak to jsem ráda. Doufám,že uvidím výsledek.
Budu se těšit a nebo raději ne at to nezakřiknu. No většinou doporučují před během a po ovu.
Gladys: To je možný otěhotnět přes pesar? ![]()
@Anonymní píše:
Gladys: To je možný otěhotnět přes pesar?
no, je, když ti za něj zateče sperma, tak to jde
Taky jsem čuměla jak puk, když jsem ho ráno vyndavala, co to tam jako je, doufala jsem, že plodný hlen, když probíhala ta ovu… No ale na ten to bylo nějak divně zbarvené ![]()
Dá..
..mrňousek který mě právě okopává v bříšku je toho živoucím důkazem..
![]()
@Gladys píše:
Určitě jo. Pokud jsi si ovulací jistá, že opravdu probíhá, tak to klidně může být.
Já teď potřetí otěhotněla přes pesar, zateklo nám za něj jedinkrát a 10dnů po ovu už jsem měla „ducha“ na testu
Omlouvám se mimo OT.Pamatuju jak jsme probíraly tu nehormonální antikoncepci a tys tam psala že akorát se vám to stalo, a ejhle on už další miminko na cestě
![]()
![]()
sorry za OT - v cechach se da sehnat pesar?? me gynekolog tvrdil ze ne ![]()
i kdyz.. ted nevim zda do nej jit ![]()
Otěhotněla jsem tak při obou holkách:) Tedy přibližně v době ovulace, přesně jsem to nezkoumala. Ale byl to v tom měsíci jediný sex:)
Ja jsem otehotnela z jedineho sexu v celem mesici. Takze urcite da. ![]()
@Haninac píše:
sorry za OT - v cechach se da sehnat pesar?? me gynekolog tvrdil ze ne
i kdyz.. ted nevim zda do nej jit
no ne přímo pesar jako pesar, ale správně řečeno cervikální klobouček. pesar.unas.cz, já teda kupovala přes net v Německé lékárně. Stovky spokojených zákaznic (netěhotných) a jeden spokojený pan Klobouček v mém břiše ![]()
@Gladys píše:
no ne přímo pesar jako pesar, ale správně řečeno cervikální klobouček. pesar.unas.cz, já teda kupovala přes net v Německé lékárně. Stovky spokojených zákaznic (netěhotných) a jeden spokojený pan Klobouček v mém břiše
diky, mrknu a gratuluju
![]()
Dá, já jsem toho taky důkazem. O první jsme se fakt snažili, ale další 3 těhotenství byli jednou v daný měsíc ![]()
Ahoj holky nemáte někdo zkušenost jestli se dá otěhotnět pouze z jediného sexu přímo v den ovulace?